Yemek yapmak bir sanat ise, yemek yiyen de sanatçıdır. Ben sanatçı olmayı seviyorum. Peki tüm bu durumlar içinde siz yemek yapmayı nasıl öğrendiniz?Hamur açmak maharet ister :)
Yemek yapmayı biliyor musunuz, siz yemek yapmayı nasıl öğrendiniz?
Hem de alasını biliyorum. 5 yaşımdan beri ailem ve akrabalarım aman sen yapma dökersin, sen beceremezsin demek yerine sürekli elime ufak tefek işler verdiler ve yaptırdılar. 14 yaşımda eve ve misafirlere sofra donatıyordum.
Yemek yapmayı bilmiyorum. Bir kere güzel tatlı yaptım herkes bana yaptırmaya başladı. Bırakın kötü yapın beceriksiz desinler. Hamal gibi kullanıyorlar yahu..
Nasıl yakalandı da bu yalanı soyleyebildi merak içindeyim bende hamur açmayı bilmiyorum. Keşke bana da hamur acmayi Christian Bale ogretse ne güzel olur. Tam hamur ustası gibi gorunuyo
Hiç hatırlamıyorum. Cinsiyetin kadın olunca bir bakmışsın öğreniyorsun.. Kızım şunu soy, kızım şunu doğra, kızım şunu karıştır derken nasıl öğrendiğini bile anlamıyorsun djdj
Benim iş yerimde iki haftaya yakin sürelerde 7/24 mesai yaparken yemeklerimizi komün iliskisi icinde disiplinli şekilde kendimiz yapardık. Sadece yemek te degil temizlik, telsiz nöbeti.. vs her iş..
Oo tabiki hay hay başım gözüm üzerine seni de @Kamelyalı_Kadinnn i da birlikte ağrılarım en güzel yemekleri yaparım size oh mis Bizim burası orman bi de harika.. herks buraya geliyor Çok güzel olur be 😁😍🥰🙏
Bana göre çok basit internetten bakarak bir yemek yapmayı becere biliyorum Sanırım bu küçüklükten edinilen bir alışkanlık aileden gelen sorumluluklarla beraber gelişen bir davranış biçimi