Yeme & İçme Bugün Dünya Patates Kızartması Günü. Patates kızartmasına en çok yakıştırdığın sos nedir? KadifePasta_13 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Biraz önce Twitter'da denk geldim. Bugün Dünya Patates Kızartması Günüymüş. 😍 Ben patates kızartmasına en çok mayonez ve ketçap yakıştırıyorum. Ya sen? Bugün Dünya Patates Kızartması Günü. Patates kızartmasına en çok yakıştırdığın sos nedir? Cevapla Nedir Soruları Twitter Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SeaSs_ Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl klasigin disindayim benkekikli sarimsakli yorgurt sos 0 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Ben klasiklerden yanayım ketçap ve mayonez yeterli benim için 0 0 Yorumla
FelFire Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 344 cevap paylaştı. Sadece mayonez. Ketçap sevmiyorum... 2 0 Yorumla
ÖpeyimDeGeçsin Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Ketçapppla ve mayanozlee seviomm 🍟 0 0 Yorumla
DarkNavyBlueShadow Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sarımsaklı mayonez, barbekü sos favorim. 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Acılı ketçap 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
klasigin disindayim ben
kekikli sarimsakli yorgurt sos
Ben klasiklerden yanayım ketçap ve mayonez yeterli benim için
Kesinlikle ranch sos.
Sadece mayonez. Ketçap sevmiyorum...
Ketçap ve bbq sos. 🤤
Ketçapppla ve mayanozlee seviomm 🍟
Sarımsaklı mayonez, barbekü sos favorim.
Ballı hardal, barbekü kajun baharatı🤤
Ketçap, mayonez, ranch
Ketcap
Acisos
Runch
Tabiki ketçap ve mayonez 💜
Baharatla kızart sosa gerek yok
Sarımsaklı mayoneeeez
Canım çekti 😄 yapmaya gidiyorum
Ketçap ve barbekü sosu çok yakıştırıyorum
Acılı ketçap
Cheddar sos