İnsanlar bir yemeği sevmediği zaman istemesede yiyor ama ben sevmediğim şeyi ağzıma koyar koymaz kusasım geliyor, çıkarmazsam kusuyorum. Pişmiş sebze meyvelerde oluyor genellikle. Patlıcan, domates vb.. Şu ana kadar patlıcan kebabı hiç yiyemedim. Bunun çözümü nedir? Artık yemek yiyip kilo almak istiyorum.
Pişmiş hiçbir sebzeyi yemiyorum. Sebze demek yaşam yemeği demek. Nasıl kilo alayım nasıl sağlıklı besleneyim. Millet patlıcan kebabı diye can atıyor ben sofrada olur diye korkuyorum
Bende öyleyim biraz kilo alınca miğde bulantısı geçiyor ama yinede sevmediğim şeyleri hiç yemek koklamak dahi istemiyorum.😔 Sadece hamur işleri yiyerek kilo aldım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sevmiyorsan yeme. Sevmediğin için on yargılı yaklaşıyorsun ve miden bulandırıyor.
Pişmiş hiçbir sebzeyi yemiyorum. Sebze demek yaşam yemeği demek. Nasıl kilo alayım nasıl sağlıklı besleneyim. Millet patlıcan kebabı diye can atıyor ben sofrada olur diye korkuyorum
Bende öyleyim biraz kilo alınca miğde bulantısı geçiyor ama yinede sevmediğim şeyleri hiç yemek koklamak dahi istemiyorum.😔
Sadece hamur işleri yiyerek kilo aldım.
Bnde böyleyim bu psikolojik ve çok zor atlatman
Kürdan gibi incecik kaldım bu vitaminsizlikten
Psikolojik mide bulantısı var sende
Ahh kader arkadaşım
Karbonhidrat ağırlıklı beslen
Yeme o zaman