Bu sıcak mı sıcak yaz günlerinde soğuk bir içeceğe hepimiz muhtacız. Ancak market içeceklerinden artık sıkılmadık mı ? Hepimizin evde kendi yaptığı ve efsane dediği bir içeceği vardır. Hadi tariflerimizi paylaşalım ve hepimiz serinleyelim !
Şöyle soğuk ev yapımı bir içecek önerisi verir misiniz?
Biraz klasik olacak ama en iyisi ve bence en sağlıklısı ev yapımı buz gibi bi limonata bizim buralar da yaz denilince serinlemek için ilk akla gelen içecektir limonata yapımı da çok basit tavsiye ederim haa dersen ki ben uğraşamam limonatayla reklam gibi olacak ama Uludağ limonatayı öneririm ev yapımı tadına en uygun olan marka
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Benim bu yaz aylarında bayılarak içtiğim içeceğim milkshake. Hazır değil elbette kendim yapıyorum ki zaten yapımında da pek bir şey yok. Özellikle çikolatalı dondurma seven biri olarak kutu dondurmalarda sadece çikolatalı satılan bir dondurma olmuyor. Bende vanilya ve çikolatalı almak durumunda kalıyorum. Çikolatalısı bitince vanilya haliyle kalıyor ve onları değerlendirmenin yolu benim için milkshake yapmaktan geçiyor. Dondurmayı, sütü ve bir miktar buzu el mikserinden geçirdikten sonra bir bardağa doldurup afiyetle içebilirsin. Ben kalan dondurmayı değerlendirmek için vanilyalı dondurmayı tercih ediyorum. Tabi sen istediğin dondurma ile yapabilirsin. Deneyen herkese şimdiden afiyet olsun :)
Ev yapımı limonata olabilir. Çok renkli ve ilginç değil, biraz klasik ama iyi bir seçenek diye düşünüyorum. Biz çok sık yaparız. Damak zevkine göre farklı tarif uygulayanlar oluyor. Sıcak yaz günlerinde oldukça iyi gidiyor. Bir de benim gibi dondurma aşığı iseniz, iki soğuk bir arada şahane olabilir. 😊
Ev yapımı güzel içecek önerisi olarak bunları değerlendirmeye alabilirsiniz. Bence mükemmel tarifler içeriyor bu videolar. Şimdiden afiyet olsun diyorum.
Sana bi tarif veriym bana tesekkur edcen. 1 corba kasigi granul kahveyi bi corba kasigi nutellayi istege gore sekeri bir cay bardagi sicak suya koy erit sonra icecegin bardaga buz koy siguk sut doldur yarisina diger yarisina da hazrladgn kahve karisimini ekle karistr ustunede krema sık cok lezzetli oluyo dene bence