Yeme & İçme Yemeye en düşkün burç hangisi? GingerCookie Takip Et FenomenYoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor Benim bildiğim yemekten en iyi anlayan burcun Boğa burcu olduğu. Buna katılıyor musunuz? Yemeye en düşkün burç hangisi? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
umutluolvegülümse Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 553 cevap paylaştı. Benim bir arkadaşım var onun burucu da boğa ve günlerce aç kalabilir o derece yani yemeğe düşkün değil. 😀 0 0 Yorumla
gökkota Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Ben de boğa olduğunu düşünüyorum. Tanıdığım her boğa boğazına düşkündü.😆 2 0 Yorumla
Herhangibiriişte Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Boğa tam bir obur. Bknz: yükseleni boğa olan çikolata için ağlayan bir tip 😛 1 0 Yorumla
Davina87 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Boğa kdr yemege duskun bir burc daha yoktur 12 burc arasinda. 1 0 Yorumla
redork Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Öyle diyorlar onun için yemek ve seks çok onemliymis 0 0 Yorumla
trexyt Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 101% +1 yıl Ben boğayım hiç aramam pek burçlar zaten saçmalık ta neyse 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yemeyi en çok seven Boğa burcudur Boğalara saygı efendim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bence yengeç ya, bir boğa olarak zayıflıktan ölüyorum her şeyi yiyemiyorum ağzımın tadını biliyorum tabii o yüzden seçici olabilirim belki kim bilir shdgd 0 0 Yorumla
melake55 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 41% +1 yıl Boğa burcuyum evet.. Yemeyi de çok seviyorum yapmayı daha çok seviyorum.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 26 gü Boğa burcu denir hep yemeye düşkünlüğüyle bilinir. Ama ben astrolojiye çok takılmam her burçta yemek sever var. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yemekse boğa erkeği dayaksa ikizler erkeği. bi kaç tane daha var da burda yazmiim 😀 0 0 Yorumla
Bleedinarm Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Kesinlikle katılıyorum, aylardır bir gram kilo veremedim. 0 0 Yorumla
staybehind2 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 70% +1 yıl yorum yok kadını görünce iştah gitti 🤷♂️ 1 0 Yorumla
Milennay Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Abim boğa burcu, yemeklerle aşk yaşıyor resmen. :d 1 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Koç ve boğa kesinlikle 0 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Boğa kadını hamarattır iyi yemek yapar.😊 0 0 Yorumla
Mutsuzluktabirşey Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Teraziyim yemek yemeyi sevmiyom 0 0 Yorumla
Emmigelburaa Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 90% +1 yıl Ama ben kova olarak çok hızlı yiyen biriyim 🤔 0 0 Yorumla
PainterPANDA Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Boğa derim kendimden dolayı :D Aşırı oburum. 0 0 Yorumla
Pempom Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 832 cevap paylaştı. Boğa tabiki lanet olsun yükselen burcum boğa 0 0 Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 960 cevap paylaştı. Oğlak 1 0 Yorumla
Sktrgitbaşımdan Takip Et Xper 5 Yaş: 110 +1 yıl Off her şeye burcu dahil etmeyin rica ediyorum 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Boğa tabiki 0 0 Yorumla
Idontcareeee Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Boğalar sanırım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Benim bir arkadaşım var onun burucu da boğa ve günlerce aç kalabilir o derece yani yemeğe düşkün değil. 😀
Ben de boğa olduğunu düşünüyorum. Tanıdığım her boğa boğazına düşkündü.😆
Boğa tam bir obur. Bknz: yükseleni boğa olan çikolata için ağlayan bir tip 😛
Boğa kdr yemege duskun bir burc daha yoktur 12 burc arasinda.
Öyle diyorlar onun için yemek ve seks çok onemliymis
Ben boğayım hiç aramam pek burçlar zaten saçmalık ta neyse
Yemeyi en çok seven Boğa burcudur Boğalara saygı efendim
Bence yengeç ya, bir boğa olarak zayıflıktan ölüyorum her şeyi yiyemiyorum ağzımın tadını biliyorum tabii o yüzden seçici olabilirim belki kim bilir shdgd
Boğa burcuyum evet.. Yemeyi de çok seviyorum yapmayı daha çok seviyorum..
Boğa burcu denir hep yemeye düşkünlüğüyle bilinir. Ama ben astrolojiye çok takılmam her burçta yemek sever var.
Yemekse boğa erkeği dayaksa ikizler erkeği. bi kaç tane daha var da burda yazmiim 😀
Kesinlikle katılıyorum, aylardır bir gram kilo veremedim.
yorum yok kadını görünce iştah gitti 🤷♂️
Abim boğa burcu, yemeklerle aşk yaşıyor resmen. :d
Kendimden biliyorum boğa
Boğaaa meselaaa bennn 😂
Koç ve boğa kesinlikle
Kendimden biliyorum akrep sjsjjs
Kesinlikle Boğa ve Akrepp
Boğa kadını hamarattır iyi yemek yapar.😊
Teraziyim yemek yemeyi sevmiyom
Ama ben kova olarak çok hızlı yiyen biriyim 🤔
Boğa derim kendimden dolayı :D Aşırı oburum.
Aynen boğa ama yengeç de baya düşkün
Boğa tabiki lanet olsun yükselen burcum boğa
Yemek yemeyi çok severim, Boğa cevap 😅
Kimmiş merak ediyorum
Katılıyorum abla
Oğlak
boğalar
Kesinlikle boğa 😂😂
Off her şeye burcu dahil etmeyin rica ediyorum
Boğa tabiki
Boğa
Akrep'dir bence