Yeme & İçme Kargo ile yaprak sarma gönderilir mi? Butterflysz Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Pişirip akşam dolaba koyup ertesi gün öğle saatleri göndericem 600 km hemen gider mi bozulmadan Kargo ile yaprak sarma gönderilir mi? Cevapla Kargo Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Alaçatı_mavisi Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,6b cevap paylaştı. Merhaba Kargo gönderim sureleri bazen uzatabiliyor. Sarma bu konuda riskli olabilir. Havaların sıcak oldugunuda dusunursek ekşiyebilir. 1 0 Yorumla
Zitrımax034 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Bozulur ama soğuk zincir kolilerinde yollasan buz akusu koyup bişey olmaz 1 8 Yorumla Butterflysz +1 yıl Yurt içi kargoda var mıdır o Yorumla Zitrımax034 +1 yıl Kanka kolicilerde vardır Yorumla Butterflysz +1 yıl Anladım saol Yorumla Zitrımax034 +1 yıl Sen saol ucuz bişey al iki de buz aküsü koy 3 gün bişey olmaz o ürüne Yorumla Butterflysz +1 yıl O iş olmaz ya çok külfetli netten sipariş etmek var gelmesini beklemek var filan Kargoya versem ertesi günü ulaştırmaz mı Yorumla Zitrımax034 +1 yıl Ulaşmaz kanka ne zahmeti yanında kolici yok mu sen hangi şehirde yaşıyor sun Yorumla Butterflysz +1 yıl İç Anadolu’da bir kasabada Yorumla Zitrımax034 +1 yıl Zor değil aslında neyse senbiy Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Pişirmeden gönderDondurma sakın, bozulabilirSadece sımsıkı sar, dağılmamaları için 1 0 Yorumla
YottaRight Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bozulur. 3 iş gununde teslim edilir hava sicak. 1 5 Yorumla Butterflysz +1 yıl Dondurup göndersem de bozulur mu Yorumla YottaRight +1 yıl Bozulur 3 iş gunu diyorum Yorumla Butterflysz +1 yıl Tamam ne ters cevap veriyorsun Yorumla YottaRight +1 yıl Ben bile sicaktan bozuluyorum sen düşün gerisini.. Yorumla Butterflysz +1 yıl 😃😃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Merhaba
Kargo gönderim sureleri bazen uzatabiliyor. Sarma bu konuda riskli olabilir. Havaların sıcak oldugunuda dusunursek ekşiyebilir.
Bozulur ama soğuk zincir kolilerinde yollasan buz akusu koyup bişey olmaz
Yurt içi kargoda var mıdır o
Kanka kolicilerde vardır
Anladım saol
Sen saol ucuz bişey al iki de buz aküsü koy 3 gün bişey olmaz o ürüne
O iş olmaz ya çok külfetli netten sipariş etmek var gelmesini beklemek var filan
Kargoya versem ertesi günü ulaştırmaz mı
Ulaşmaz kanka ne zahmeti yanında kolici yok mu sen hangi şehirde yaşıyor sun
İç Anadolu’da bir kasabada
Zor değil aslında neyse senbiy
Pişirmeden gönder
Dondurma sakın, bozulabilir
Sadece sımsıkı sar, dağılmamaları için
Bozulur. 3 iş gununde teslim edilir hava sicak.
Dondurup göndersem de bozulur mu
Bozulur 3 iş gunu diyorum
Tamam ne ters cevap veriyorsun
Ben bile sicaktan bozuluyorum sen düşün gerisini..
😃😃
Bozulur bence