Yeme & İçme Bu sıcakta en iyi salata gider diyenler kimler, siz ne yiyorsunuz? GingerCookie Takip Et FenomenYoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor Öğlen yoğurt ve salata dışında bir şey yiyemiyorum. Çok sıcakkk. Siz neler yiyorsunuz? Bu sıcakta en iyi salata gider diyenler kimler, siz ne yiyorsunuz? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Ƥrometheus Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Salatayı hiçbir zaman öğün olarak kabul etmedim çünkü doyurmuyor. Yemeğin yanında sunulan aparatif garnitür olarak kalmaya devam edecek 0 0 Yorumla
Ellaine Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Salata, yoğurt, soğuk çorba, zeytinyağlılar şöyle soğuk soğuk 0 0 Yorumla
theİlbey Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Annemin yaptığı salatanın üzerine tanımam hiç bir şey 😊 0 0 Yorumla
dely1man Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 56% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 457 cevap paylaştı. Bir erkek olarak valla bazen şu sıcaklarda ben bile salata yiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Yoğurtlu semizotu ve bol dereotlu bir salata iyi gider böyle havada. Yanında bir dilim beyaz peynir ve zeytin de şart yani. 0 0 Yorumla
damnparanoia Takip Et Xper 5 Yaş: 109 +1 yıl Salata yanında soğuk bir içecek üstünede dondurma... 0 0 Yorumla
nuronlinecom Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 405 cevap paylaştı. Bol limon ve nar ekşili 🤤 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. kıpkırmızı bir karpuz iyi gider 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Salatayı hiçbir zaman öğün olarak kabul etmedim çünkü doyurmuyor. Yemeğin yanında sunulan aparatif garnitür olarak kalmaya devam edecek
https://voca.ro/1bSjS7Eux1rP
böyle.
Salata, yoğurt, soğuk çorba, zeytinyağlılar şöyle soğuk soğuk
Annemin yaptığı salatanın üzerine tanımam hiç bir şey 😊
Bir erkek olarak valla bazen şu sıcaklarda ben bile salata yiyorum
Yoğurtlu semizotu ve bol dereotlu bir salata iyi gider böyle havada. Yanında bir dilim beyaz peynir ve zeytin de şart yani.
Salata yanında soğuk bir içecek üstünede dondurma...
Mısırlı salata ve cacık
Tuzlu kurabiye yiyorum...
Bol limon ve nar ekşili 🤤
Bazen salata bazen mutlu smoothie
öğlen bir şey yemiyorum
kıpkırmızı bir karpuz iyi gider
Ben sadece meyve yiyorum
Salata ve buz gibi icecekler
Karpuz gider en iyi
Yumurtalı ekmek
Karpuz, beyaz peynir