Kahvaltı yapmadan evden cikar misiniz? Şahsen cok cok önemli mesele olmadikca kahvaltı yapmadan evden çıkmam, ailecek veya evde olan herkes oturup birlikte yapılmalı, mümkün oldugunca aksam yemeklerin de öyle olmali. Kimi takintili oldugumu söyler, kimileri de olmasi gerekeni yaptigimiz söyler. Sizce takinti mi bu?
Okul, medrese, iş bunların hepsi için erken uyanmak gerekiyordu uykuyu bırakıp kahvaltı etmiyordum bende o bu derken kahvaltı etme saatim 12-13 olmaya başladı hatta bir ara evde olmama rağmen 15'de falan kahvaltı yapıyordum.. Son bir senedir bizimkiler bu konuda çok şikayetçi illa yap diyorlar bazen alıştım diyorum bazen de midem hiçbir şekilde kabul etmiyor her sabah kahvaltıya oturuyorum ama bir kaç lokma sadece bu saatlerde acikiyorum ben 😅
Hayatımda en çok dikkat ettiğim şeylerden biridir. Çok acil de olsa işim o kahvaltı yapılmadan asla çıkamam dışarıya. Bence ne olursa olsun, günün en önemli öğünü atlanmamalı diye düşünüyorum 🍃
Kesinlikle katılıyorum, hiç unutmam üniversitedeyken saat 9 da sinavin oldugu birgün arkadaşlarım alelacele evden okula cikmislardi ben kahvalti yapmadan cikmam demiştim, sinava geç kalacagimi bile bile kahvalti yapip ciktim. Bana delirmissin diyorlardi.
Ben de sınav ve staj günleri sabahın erken saatlerinde kalkınca aynı tepkiyi görüyordum. Onlar için de uyku daha değerliydi, kahvaltıdan ziyade. Herkesin kendi hayatı ve tercihi :)
Evet herkesin kendi tercihi ama arkadaşlarımı da bilerek kahvaktisiz cikmamalari için zorlardim, ileride aile kurduklari zaman bilinçli olmak için önemli olduğunu düşünüyorum, mesela disaridan da yemek istetmeye cok karşıyım.
Benim için kahvaltı çok önemli. Öğle veya akşam yemeğini bu kadar umursamam fakat sabah kahvaltısına zaman ayırır çok iyi yaparım, aksi halde gün içerisinde enerjim yokmuş gibi hissediyorum.