Arkadaşlar bi etkinlik var rakı masası kurulacak ama benim ilk içisim olucak. Viski şarap bira içmiştim ama rakı ilk olacak. Sarhoş eder mi ona göre içeyim rezil olmak istemiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Herkeseee çokkkk teşekkürler ederimmmm🥰
Rakı çok çarpar mı? İçerken nelere dikkat etmeliyiz?
Alkol adamına denk geldin sanslisin ahahahahah. Rakiyi cok koymamaya bak su agirlikli ic ve sakin hizli icme minik minik yudum yudum iç birazda alkole dayanikliysan carpilmazsin merak etme 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Alkol adamına denk geldin sanslisin ahahahahah. Rakiyi cok koymamaya bak su agirlikli ic ve sakin hizli icme minik minik yudum yudum iç birazda alkole dayanikliysan carpilmazsin merak etme 😂
Tamam aldım bunu ss 😂🙏🏻
Istanbuldaysa toplanti bende gelebilirim eger ortada raki varsa 😂😂😂🙏
Evet İstanbula olacak ama biletli 160 tl ücreti var 😂
Ahahhaha o sikinti degil 😂😂
Bi 70 lik icer ikimizinde parasini cikaririm merak etme sen ahahahah
Ahah manyak
Iltifat olarak aldim ahahah
Al al 😂
😂😂😂
Birden içme 50 gramı usul usul ufak yufumlar ile iç bira şarap gibi gömülme
Tamamdirrr😂
Carpar, birden dikme cok az yudum yudum ic ve yaninda meze atistir
🙏🏻Tamam
🤗🤗
Genelde kadınlar çabuk sarhoş oluyor 2 kadehten fazla içme şanzımanı freni dağıtırsın
🙏🏻
fena çarpar yanında bol su iç
mümkünse az miktarla başla
Yavaş iç ilk içişte biraz çarpar ama hafif baş dönmesi yapar o kadar. Olur ya birileri gaza getirip fondip yaparsan işte o zaman geçmiş olsun bacım.
Yok kesinlikle sarhoş olmamam lazım tamamdır teşekkür ederimmm
Rica ederim, gece gece canım çekti ya neyse.
Suyunu fazla koy çarpar ben 1. Litre üstüne 4 bira içmiştim o gün sabaha kadar 10-15 er dakika arayla istifra ettim
Ama rakının üstüne içilen bira çok fena yapar zaten normal
Rakının markası belli mi
Yok bilmiyorum
Özellikle yeni rakı değilse markası özellikle dikkat et miden daha çok bulanabilir
Dikkat et, 2 dubleden fazlasını tavsiye etmem. Ben ilk rakı icisimde rezil olmuştum 😂😂😂🙊
Suyu bol koy. Rahatca icebilirsin. Zaten biraz miden bulanir. Biraci sarapci raki icemez.
Raki en tehlikelisi:) fondip yapma yeter
🙏🏻
Hiç içmedim ya bilmiyorum xper alıp gideyim
Alışık değilsen edebilir.
Bişey olmaz yardır gitsin
İçenler çarpar diyo
Adabı vardır rakının
İçmemeye dikkat et