Yeme & İçme En sevdiğiniz noddle çeşidi hangisi? Karamelaaaa Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 73 Yapay Zekaya Sor Körili noddle aşığım sana 😋😋😍😍😍 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En sevdiğiniz noddle çeşidi hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Körili alıyom karamelom ama uzun amandır yemiyorum kaydeşim yiyo sadece. Kısır yapiyomuş diye duydum :D 2 8 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Yapmaz beaa Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Asyalilarin hiç çocuğu olmaması lazım o zaman 😂 Yorumla EmirAdakul +1 yıl Asyanın oyunları hep bunlar :D Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Emir yA😂 Yorumla EmirAdakul +1 yıl Valla gülmeye ihtiyacım vardı iyi geldi :D Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Gül sen hep Yorumla EmirAdakul +1 yıl Sende gül 😊 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl İns Yorumla
BlueCupcake Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Domatesli ve köri soslu olanına bayılıyorum en güzel noddle çeşitleri. 1 0 Yorumla
KimimBenBurasıNeresi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ben böyleli şeyler yimem😏 Yiyeceksem et yerim balık yerim🙄 1 3 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Ben sana et balıkta yaparım Yorumla KimimBenBurasıNeresi +1 yıl Immhhh yerimmm😋 Yani eti balığı🤭 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl 😍😍😍 Yorumla
Haylazzponçik Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 796 cevap paylaştı. Resimdekilerin hicbirini yemedim aşık değilim net 😂😂 1 5 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Off knka ya 😭😭 ben de aşık değilim artik Haylazzponçik +1 yıl Hani biri vardı görüyodum yorumlarda ona noldu Karamelaaaa +1 yıl Kim o knk Haylazzponçik +1 yıl Bilmem seviyorum felan diyordu sanki seni Karamelaaaa +1 yıl 😂
Berkan63 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Dur , dolapta bir tane olmalı idi sağol hatırlattığın için 1 31 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Rica ederim knka 🤣 Yorumla Berkan63 +1 yıl Bu soruyu sormasaydım puding yapıp yiycektim Yorumla Karamelaaaa +1 yıl İyi ki sordum🙈 Yorumla Berkan63 +1 yıl Ho vollo çok oyo todo voorr Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Hongoso vordo ovdo Yorumla Berkan63 +1 yıl Ocolo bohorotlo vormos şomdo yoyoyorom Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Ofoyot olson conoo Yorumla Berkan63 +1 yıl Sogoll conom borozdon podongdo yoyocogom occoomm Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Hono bonoooo Yorumla Berkan63 +1 yıl Orfoyo gol ogom gozom boşom ostono Yorumla Berkan63 +1 yıl Diğer klavyeyi unuttum😃🤦♂️ Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Çok goldom orfoyo kosko sono tonosoydom o zomon Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Olson bo doho gozol😂 Yorumla Berkan63 +1 yıl Vooyy bor dogokono gol tonosoroz Yorumla Berkan63 +1 yıl Ovot yongon sogosol olostommm Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Conom yongomm bo tonocok yongommmm Yorumla Berkan63 +1 yıl Sono solomo var🙊🙈 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Yoloncooo😂 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Oloykom solom😬😬 Yorumla Berkan63 +1 yıl So on yonomdo boboso olo zoyorotomo golmos gorcok Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Ononomoyoromm no kodor gozol yooo yorom Bon onoooo Yorumla Berkan63 +1 yıl O bonom tok.😒 doyo odo bonom gobo yozoyor🤣 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Hohooo conko bon yongomo cokmosom Yorumla Berkan63 +1 yıl Sjsjsj🤣🤣 kırıklar Yorumla Karamelaaaa +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla Berkan63 +1 yıl Neyse bunu görmesin 😁 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Bence de😂 Yorumla Berkan63 +1 yıl Soru sahibi sensin demi?🤣🤣 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Benim efendim 🤣 Yorumla Berkan63 +1 yıl Ha, iyi yoksa başka biri olsaydı kovardı bizi. sjsjs Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Ben kovmamm🤣 Yorumla
Pempom Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 832 cevap paylaştı. Bu ürünlerle kırık lavaboları filan tamir ediyorlar ya aslında tadını merak ediyordum ama o videoları gördükten sonra soğudum 1 1 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Kırık lavabo mu tamir ediyorlar nasıl yani🙄 Yorumla
Miinervaa Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sevmiyorum ve zararlı olduğunu duymuştum bence yemeyin 1 0 Yorumla
nameless3 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Sebzeliye bayılıyordum eskiden şimdi noodl'dan bıktım 1 0 Yorumla
irem__nazz Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Noodle kısır yapıyo mu cidden uzun zamandır yemiyorum bende bu yüzden ama tavuklu ve sebzeliyi daha çok seviyodum 1 3 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Sanmıyorum ya Yorumla irem__nazz +1 yıl Bencede saçmalık yapıyo olsa satışı yasaklanırdı Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Aynen o zman asyalılarin hiç çocuğu olmazdi Yorumla
LenaKabalova Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Elbettee roltonn ve hiçbiri onun kadar lezizz olamazzz 😋 1 0 Yorumla
Clem_entine Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Noodlenin her halini çook ama çok seviyorum hem pratik hem de lezetli bi seçim yapmak benim için biraz zor ama sebzeli noodle seçerdim 😋 1 0 Yorumla
Birkızkk Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Aşırı canım çekti 😋ama evde yok ve alamamda 😕😄 1 1 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Oysss Yorumla
eldiabloaress Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl F haric hepsi güzel abla senin favorin hangisiydi 1 6 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Köri ablacim Yorumla eldiabloaress +1 yıl Nar eksisi koyuyormusin sen Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Yok hayır Yorumla eldiabloaress +1 yıl Dene öylede güzel oluyornoodle hazirladikdan sonra dök Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Hmm deniycem kardeşim Yorumla eldiabloaress +1 yıl Bu arada bir soruma seni etiketledim gördün mü? Yorumla
alarachan Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl İndomie sevmiyorum ki ben 1 5 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Ne seviyorsun şeker kiz Yorumla alarachan +1 yıl Ho San markasını ya da udon noddle seviyorum. İndomie çok tuzlu bence Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Hmm diğerlerini duymadım kuzu ya Yorumla alarachan +1 yıl Asya tadları meraklısıysan öneririm Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Teşekkür ederim önerin için 🌼 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hiç yemedim güzel birşey mi ki? 😊 1 3 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Hihii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben birgün namnamlarım o zaman. 😊 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Hadi ins😅 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Sebze çeşnili ve körili olan favorilerim 2 0 Yorumla
Boavista Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Köri tabii ki 😂 2 2 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl 😋😋😂😂😜 Yorumla Boavista +1 yıl 😋😋 Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Köri ve tavuk aromalı 1 0 Yorumla
Rengarenkacilar Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Hiç yemedim. makarna gibi sanki görüntüsü 1 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Çok kanser bir şey nasıl yeniyor bu tadı da yok 1 0 Yorumla
Ümitsizimişte Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Korili ve acı baharatlı bayılıyorum. 1 0 Yorumla
BeşiktaşlıHatunn Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Hiç sevmem 2 3 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Ne sever hatunumuz Yorumla BeşiktaşlıHatunn +1 yıl Balık & ızgara kanat Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Allahım sana geliyorum 😍😍😋😋😋😂 Yorumla
LacivertGandalf Takip Et Master Yaş: 109 , eic 96% +1 yıl Hiç yemedim desem 😕 1 4 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Ye lacocum😬😬 Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Yerim 😁 Nasıl güzel mi ki Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Bence çok güzel 🙈😋😅 Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Tavsiyene uyacam Yorumla
mayrem Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Körili noddle bu kadar güzel mi ya? 1 3 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Bence çok güzel Yorumla mayrem +1 yıl tavukludan başka bi çeşidinden yememişstim deniyeceğim 👌 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Dene kuzu 😍 Yorumla
SatürnKaranlığı Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Sevmem uzun makarna kafi 1 1 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Timamm Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 ay Yeme & İçme konusunda 12,6b cevap paylaştı. Noodle sevmiyorum 0 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sevmiyorum noodle 1 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Körili 1 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 623 cevap paylaştı. krolu hazır noodle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Körili alıyom karamelom ama uzun amandır yemiyorum kaydeşim yiyo sadece. Kısır yapiyomuş diye duydum :D
Yapmaz beaa
Asyalilarin hiç çocuğu olmaması lazım o zaman 😂
Asyanın oyunları hep bunlar :D
Emir yA😂
Valla gülmeye ihtiyacım vardı iyi geldi :D
Gül sen hep
Sende gül 😊
İns
Domatesli ve köri soslu olanına bayılıyorum en güzel noddle çeşitleri.
Ben böyleli şeyler yimem😏 Yiyeceksem et yerim balık yerim🙄
Ben sana et balıkta yaparım
Immhhh yerimmm😋 Yani eti balığı🤭
😍😍😍
Resimdekilerin hicbirini yemedim aşık değilim net 😂😂
Off knka ya 😭😭 ben de aşık değilim artik
Hani biri vardı görüyodum yorumlarda ona noldu
Kim o knk
Bilmem seviyorum felan diyordu sanki seni
😂
Dur , dolapta bir tane olmalı idi sağol hatırlattığın için
Rica ederim knka 🤣
Bu soruyu sormasaydım puding yapıp yiycektim
İyi ki sordum🙈
Ho vollo çok oyo todo voorr
Hongoso vordo ovdo
Ocolo bohorotlo vormos şomdo yoyoyorom
Ofoyot olson conoo
Sogoll conom borozdon podongdo yoyocogom occoomm
Hono bonoooo
Orfoyo gol ogom gozom boşom ostono
Diğer klavyeyi unuttum😃🤦♂️
Çok goldom orfoyo kosko sono tonosoydom o zomon
Olson bo doho gozol😂
Vooyy bor dogokono gol tonosoroz
Ovot yongon sogosol olostommm
Conom yongomm bo tonocok yongommmm
Sono solomo var🙊🙈
Yoloncooo😂
Oloykom solom😬😬
So on yonomdo boboso olo zoyorotomo golmos gorcok
Ononomoyoromm no kodor gozol yooo yorom Bon onoooo
O bonom tok.😒 doyo odo bonom gobo yozoyor🤣
Hohooo conko bon yongomo cokmosom
Sjsjsj🤣🤣 kırıklar
🤣🤣🤣
Neyse bunu görmesin 😁
Bence de😂
Soru sahibi sensin demi?🤣🤣
Benim efendim 🤣
Ha, iyi yoksa başka biri olsaydı kovardı bizi. sjsjs
Ben kovmamm🤣
Bu ürünlerle kırık lavaboları filan tamir ediyorlar ya aslında tadını merak ediyordum ama o videoları gördükten sonra soğudum
Kırık lavabo mu tamir ediyorlar nasıl yani🙄
Sevmiyorum ve zararlı olduğunu duymuştum bence yemeyin
Sebzeliye bayılıyordum eskiden şimdi noodl'dan bıktım
Noodle kısır yapıyo mu cidden uzun zamandır yemiyorum bende bu yüzden ama tavuklu ve sebzeliyi daha çok seviyodum
Sanmıyorum ya
Bencede saçmalık yapıyo olsa satışı yasaklanırdı
Aynen o zman asyalılarin hiç çocuğu olmazdi
Elbettee roltonn ve hiçbiri onun kadar lezizz olamazzz 😋
Noodlenin her halini çook ama çok seviyorum hem pratik hem de lezetli bi seçim yapmak benim için biraz zor ama sebzeli noodle seçerdim 😋
Aşırı canım çekti 😋ama evde yok ve alamamda 😕😄
Oysss
F haric hepsi güzel abla senin favorin hangisiydi
Köri ablacim
Nar eksisi koyuyormusin sen
Yok hayır
Dene öylede güzel oluyornoodle hazirladikdan sonra dök
Hmm deniycem kardeşim
Bu arada bir soruma seni etiketledim gördün mü?
İndomie sevmiyorum ki ben
Ne seviyorsun şeker kiz
Ho San markasını ya da udon noddle seviyorum. İndomie çok tuzlu bence
Hmm diğerlerini duymadım kuzu ya
Asya tadları meraklısıysan öneririm
Teşekkür ederim önerin için 🌼
Hiç yemedim güzel birşey mi ki? 😊
Hihii
Ben birgün namnamlarım o zaman. 😊
Hadi ins😅
Sebze çeşnili ve körili olan favorilerim
Köri tabii ki 😂