Yeme & İçme Hiç tatmadığınız yiyecek hangisidir? DerinYildizsoy Takip Et Bilge Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Ahtapotun tadini cok merak ediyorum 😋 Güncellemeler+1 yıl .. Hiç tatmadığınız yiyecek hangisidir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
noyansgt Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 30% +1 yıl Mutlaka ama mutlaka tatmalısın. Ahtapotu tutma ve pişirme konusunda da iddialıyım... 1 4 Yorumla DerinYildizsoy +1 yıl Nasil yani ahtapot mu tuttun? Yorumla noyansgt +1 yıl Evet aşağıya bodrum göcek marmaris yani gökovaya indiğim zamanlar hep tutar ve pişiririm Yorumla DerinYildizsoy +1 yıl Supermis cidden tadi nasil peki lastik gibi uzuyomu yerken? Yorumla noyansgt +1 yıl Yapabilirsen lastik gibi olmaz. Tadı da nefis ayrıca yüksek protein deposu Yorumla
Soyersoyer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 746 cevap paylaştı. Kuşkonmaz, çok merak ediyorum ama hiçbir yerde rastlamadım gördüğüm yerde alıp deneyecem 1 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Karides, salyangoz, ahtapot... bu böyle gider bir sürü tatmadığım yemek var 1 0 Yorumla
karamsssss Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Denemeni tavsiye ediyorum hele salatası unutamayacağın bir tadı var mükemmel 1 0 Yorumla
v0lkn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 822 cevap paylaştı. Liste uzundur hiç tadmadığım, maalesef herşeyi yiyemiyorum görsel önemli benim için 1 0 Yorumla
SırrıYok Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl ızgara veya meze olarak salatasını dene.. abartacak kadar efsane değil ama pas geçecek kadar da basit değil :) 1 0 Yorumla
İçimizdekiirlandalı Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Çok birşey kalmadı tahminimce ama ahtapotu öneririm çok güzeldir. 1 0 Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Suşi merak ediyorum Sırdan merak ediyorum 1 0 Yorumla
uçmayıbırakankuşş Takip Et Master Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Suşi hiç denemedim denemeyi de düşünmüyorum. 1 0 Yorumla
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Hadi beraber yiyelim 1 1 Yorumla DerinYildizsoy +1 yıl Olsada yesek Yorumla
cılgınjüpiter Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Avakado merak ediyorum güzel gibi gelmiyor 1 1 Yorumla Soyersoyer +1 yıl Bir kez aldım yemesini bilmediğim için hiç bişey anlamadım, ne tadı vardı ne tuzu ama sosyete de çok meşhur oldu son yıllarda Yorumla
nasılsınyapram Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Balık yiyemiyorum 1 1 Yorumla DerinYildizsoy +1 yıl Aa neden Yorumla
gokhanncesur Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Hmm yeme bence 😁 0 2 Yorumla DerinYildizsoy +1 yıl Kotu mu? Yorumla gokhanncesur +1 yıl Yersen tuvaletten çıkamazsın daha skskks 😁 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. yengeç 1 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 372 cevap paylaştı. Çok şey kaybetmişsin 0 0 Yorumla
Tolga2021 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Domuz eti 0 2 Yorumla DerinYildizsoy +1 yıl Haram zaten merak etme bence Yorumla Tolga2021 +1 yıl Aynen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Mutlaka ama mutlaka tatmalısın. Ahtapotu tutma ve pişirme konusunda da iddialıyım...
Nasil yani ahtapot mu tuttun?
Evet aşağıya bodrum göcek marmaris yani gökovaya indiğim zamanlar hep tutar ve pişiririm
Supermis cidden tadi nasil peki lastik gibi uzuyomu yerken?
Yapabilirsen lastik gibi olmaz. Tadı da nefis ayrıca yüksek protein deposu
Kuşkonmaz, çok merak ediyorum ama hiçbir yerde rastlamadım gördüğüm yerde alıp deneyecem
Karides, salyangoz, ahtapot... bu böyle gider bir sürü tatmadığım yemek var
Denemeni tavsiye ediyorum hele salatası unutamayacağın bir tadı var mükemmel
Liste uzundur hiç tadmadığım, maalesef herşeyi yiyemiyorum görsel önemli benim için
ızgara veya meze olarak salatasını dene.. abartacak kadar efsane değil ama pas geçecek kadar da basit değil :)
Çok birşey kalmadı tahminimce ama ahtapotu öneririm çok güzeldir.
sakatat ve suşi tarzı şeyler
Suşi merak ediyorum
Sırdan merak ediyorum
Suşi hiç denemedim denemeyi de düşünmüyorum.
Hadi beraber yiyelim
Olsada yesek
Bende bende ahtobotu çok merak ediyordum 😆
Avakado merak ediyorum güzel gibi gelmiyor
Bir kez aldım yemesini bilmediğim için hiç bişey anlamadım, ne tadı vardı ne tuzu ama sosyete de çok meşhur oldu son yıllarda
Sushi
Bonocomgı
karides
suşi
Balık yiyemiyorum
Aa neden
Hmm yeme bence 😁
Kotu mu?
Yersen tuvaletten çıkamazsın daha skskks 😁
Bende karidesin 🦐🦐
yengeç
Kalbinin bombasını