inek sütüyle araniz nasıl severmisiniz sevmezmisiniz?
severim
sevmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Niye inek sütü diye vurgulama ihtiyacı hissettim. Ben onu anlamadım, direk deseydin ya..😊 Gerçi keçi sütü çok faydalı ama sanmıyorum, Türkiye'de keçi sütünün çok yararlı olduğu için içildiğini.
Neyse sütü ben çok severim. Hatta kansızlık yaptığın için. Süt ürünlerini kısmak zorunda kalıyorum.
Aramızda büyük bir aşk vardı inek sütüyle, sonra çok şiddetli bir kavga ettik. Birbirimizi çok kırdık incittik. Daha da konuşmuyoruz. O başka dudaklara gitti, ben de kendi yoluma gittim.
İnek sütü sağlığa son derece zararlı, aşırı derece alerjik ve insan bünyesine asla uymayan bir üründür. Süt ancak işlenip yoğurt kefir veya ayran yapılınca faydalıdır aksi halde zararlıdır.
Ben inek sütüne bayılırım özellikle yeni sağılıp evde kaynatıldığında taze taze çok lezzetli oluyor ben sütün ürünlerinide çok severim çökelek yağ peynir yoğurt çok güzel olur
Cevap
98Cevap
Genel anlamda sütü çok severim ama. az tüketirim sut ürünleri daha çok tüketirim
Evet çok severim ve geniş kullanım alanı var
Severim fakat bardağa doldurup doldurup içmem. Ayda yılda bir bardak içine süt , bal ve yumurta sarısı koyup içiyorum spordan sonra. Daha çok sütü kaynatıp içine nescafe şeklinde tüketiyorum, günde 4 - 5 kupa..
Yaklaşık günde 2 litre süt içerim millet alkole düşkün ben süte
inek sütü eger yetişkinler icecekse, eğer tek bir ineğin sütü olaydı faydalı olurdu ama aldigimiz sütler onlarca ineğin karisik sütü olduğu icin , yetişkinlere zararı bile var diye okumuştum bir yerlerde
Valla aramiz cok iyi kendileriyle her gun icerim
https://www.youtube.com/embed/BBdlfI0ZIf0Icerim ben bu aksam 😂
Severimde doğal köy sütü olacak. markettekiler süt mü
Ben direk süt içemiyorum. Çocukluğumdan beri midemi bulandırıyor. Bu yüzden onun yerine bol bol yoğurt peynir yerim
Sütü direk içemiyorum. İcine kakao atmam
İçine kakao atmam gerek
Süt ürünleri tüketim yoğurt peynir. Midem çok ağrıdığında soğuk süt dr iyi geliyor diue içiyorum ama ay canım süt istedi içeyim demem olurss içerim olmazsa aramam
Yeni kaynamış sıcak sıcak içiceksin...
off canim çekti şimdi...😋😋
Süt içmeyi uzun yıllar önce bıraktım. Aynı şey yumurta için de geçerli
Badem sütü içiyorum
Bodybuildinger olduğum için, keçi ve inek sütü severim 🥳🥳 heleki bebe bisküvisi ile off o tat bir başka güzel.
Çok severim ama taze olursa neyse ki ineklerimiz var istediğimiz zaman sağıp içebiliyoruz ballı süt mü uuu😋
Süte bayılıyorum ya. Hele bu yeni kaynamış sütün içine kakao koyup içiyorsun ya. İnanılmaz bir şey :))
Bayılırımmm ama sade olacak onun yerine çikolatalı meyveli falan var midemi aşırrı bulandırıyor başım falan dönüyor tatlılığından mı nedir..
İnek sütünü öyle severim ki doğduğunda annemin sütü yerine tercih etmişim ve hiçbir sıkıntım yok taş gibiyim dipdiriyim 😂
Küçükken anne sütü yerine inek sütü içmişim hep. Kendimi bildiğimden beridir ki hiç süt sevmem. 😂🤭🤦🏻♀️
Tatlılar da severim
Kahve de severim
Yoğurt peynir halini severim sadece süt içemem tatlandırmam lazım bir şeyler ile
İnek sütü mide dostudur. Mideyi duzenler. Temizler rahatlatır. Midenizde agri hissettiginizde afiyetle icin.
Severim, keçi sütünü daha çok severim😋ama sadece köye geldiğimizde keçi sütü alabiliyoruz 😂
Sevmemek için sebep yok en azından katkı maddesi yok saf ve doğal
Yav ben anamın sütünü içmemişim tiskiniyorum süttün ben emzigi bibara batırın emmişim okadar yani
her yaşta faydalıdır özellikle çocukluk ve yaşlılıkta
Paket sütlere göre yoğun bir kokusu var. Ağzının tadını bilenler içer ve evet severim 🤩
Keçi sütünü de inek sütünü de severim süt ürünlerini bol bol tüketirim
İneğe sormam lazım bi inek görürsem bi zatihi ineğin kendisine soracam.
Severim 5 yaşına kadar çiğ süt içerdim beni koronadan hala koruyor
Vardır öyle çılgınlıklarimiz severiz bir aslan sütü bir inek sütü
Şekerli inek sütü depresyona iyi gelen içeceklerden biridir diye biliyorum.
Severim salıdan salıya bir bardak ballı süt içerim ( sütçü o gün geliyor sonrası yoğurt )
Ayran daha çok tüketirim. Ama sütü de severim. Kahvenin içine katınca güzel oluyor
İnek sütünün kendisi yerine kefir içiyorum daha çok.
Severim tabiiki, her hafta cumartesi 5 litre gelir 3 LT yoğurt 2 LT içilir…
kaynatılmış bişekilde sevemiyorum soğuk tercihimdir
Keçi koyun sütünü nerden bulacaksın tabi ki inek sütü
fabrika sütü içiyoruz herhalde ne diyorsun ya ama favorim Nestle süt ürünleri
Keçi sütü ve eşek sütü deneyin derim ben denemedim ölmezseniz bende içerim
Yoğurt peynir farketmiyor da süt sevmiyorum içemiyorum
süt seven biriyim inek sütüyle de aram iyidir severim
Her sütü severim ben ancak keçi sütü başta gelir sonra manda sütü.
Hayatta kaynatacaksın, bardağa koyacaksın içeceksin 😁😅
Bebekken sadece 4 ay süt içen birini bu soruya çağırıyorsun
Sütünü çok tüketemesem de, özellikle yoğurdu tüketirim.
Yaş ilerledikçe sindirimi zor olduğu için fazla tüketmiyorum
İçine yulaf ve keçi boynuzu da koyun 2 saat sonra düz duvara tırmanış :d
benlik değil ya. süt apzımda garip bir tat bırakıyor sevmiyorum
Her pazar köy sütü gelir ve en az bir kupa bardak sıcak süt içerim
Aramız limoni hiç sevmem.😒
Aranız Limoniyse Portakal Sık Bremın
Zşsnxşsxjsl
Süt inanılmaz mucizevi bir içecek her yaştan insan için muazzam bir gıda bu yüzden bol bol tüketmek gerekiyor ben laktozsuz tercih ediyorum ama elbette normal içmek isteyen de olabilir
1 litre sütü oturur zevkine içerim. Doğal olanları sevmiyorum ama markettekiler daha güzel geliyor bir de soğuk olucak
Pastorize olmayan hiç bir sütü içmem içemem midemi bulandırıyor tadı, kokusu falan inek sütüde aynı şekilde zaten süt içen biri değilim ssvmiyorum.
Süt içmiyorum hayatım boyunca... sevmiyorum. Ürünlerini severim ama...🌸
Sut sevmem pek ama sağlığim için arada bir içiyorum
sütle en çok sütlaç seven birisi olarak hiçbir problemim yok. djdj
Süt sevmem peynir sevmem yoğurt sevmem ayran sevmem.
İnek sütünü kaynatıp içine biraz da şeker atarsan çok güzel oluyor
Reis sen kimsin ya :D görüş yapmaya davet eyiyon ama ben tanımıyorum seni:)
Ben küçüklükten beri içmem kakaolu falan severim sade icemem
Gercek süt ictigimi anliyorum. diyerleri sanki kireç den farki yok
köy sütü çok kötü koku geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?