Çok içmeyi düşünmüyorum biraz eşlik etmek istedim sadece ilkim kokarmıyım? Ailem anlarmı? Anlamaması için ne yapılmalı?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sonrasında naneli şeker yersin zaten abartmazsan anlamaz ama içtikten 2 saat sonra kadar eve gidersen daha iyi olur etkisi kalmaz :)
Ailemle yaşadığım evde içicez
Anlar tabii ki anlamaması için süre geçmesi lazım içtikten sonra
Aradan 4-5 saat çıkar
Pardon geçer
O zaman sorun yok yinede çok içme sen
1 kutu tuborg gold deniyecem başkada içmem galiba bişi yapmaz
Yok ya bir sorun olmaz
çok içme içeceksen sana bira tavsiye ederim sarı efes 1 ya da 2 tane iç daha fazla içersen senin için kötü olabilir bira içtikten sonra sakız falan çiğne anlaşılmaz
Hımmm
Kusma oluyormu?
İlk içtiğinde tadı biraz acı gelebilir yavaş yavaş ağırdan iç bir de yanında su veya kuruyemiş tüketirsen birşey olmaz eğer midende bir sorun yoksa
Midem hasta biraz zaten kuruyemiş alıcaz yanına
tamam yavaştan git sakın hızlı içme içersen kusarsın ben çok yaşadım ilkte viski vodka falan içersen onlar daha fazla kusturur onları da sek (normal) içme enerji içeceği vişne suyuyla karıştırıp iç
Tuborg gold içicem 1 kutu
tamam ondan bişey olmaz yavaş iç
Az kafam gitsin istiyorum azda olsa hızlı içsem azda olsa kafam güzel olurmuki
öyleyse tek birayla kafan pek gitmez çünkü alkol oranı az
Hızlı içicem ya belki azda olsa gider
bira acı hızlı içersen kusarsın
Etki etsin az diye hızlı içmeyi düşünüyordum
Kusarsın benden söylemesi tadı acı sarı efes iç o daha az acı
içki içerken gazlı içecek de içersen anlamazlar ben öyle yapmıştım
Hımmm
Anlaşılmaması icin cok icmemelisin birde içtikten sonra iki üç saat gecmeli
Yaklaşık 4-5 saat geçer
He birde ağız kokusu üstün basin falan kokar parfüm sıkarsin ağız içinde nane seker bira içme sakin ya icme be arkadaş ortamında seni sarhoş edip kullanır taciz ederler diyeyim
Tuborg gold içicez
1 kutu içsem yeter zaten
Kaç yaşındasın sen ve kimlerle içiçen kaç erkek kaç kız olacak
İlk defami iciceksin
İlk defa içicem 1 kız bi erkek olucak
İçelim diye kim akıl etti peki erkekmi
Kız arkadaşım toplanıp deniyelim dedi erkek arkadaş önceden içiyoduda benle arkadaşım içmedik hiç
Bak bende ilk ictigimde bir tane içerim demiştim ama yanındaki o sürekli içen kişi iç te iç içte iç sana zorla iciriyor o an o zaten kendinden geçmiş oluyor baska bir insana dönüşüyor size zarar bile verebilir bence içmeyin ya ben ilk içtim içkiyi bir kutu ha öyle sarhoş etmişki beni eve diye başkasınin dairesine girmişim😄😄
Ya ev bizim eve çok benziyordu
1 kutumu etti sarhoş
Evet bir kutu sarhoş etti ama içince anlamıyorsun o kutu bitti ya bir 15 dk geçti ben ayağa kalktığımda anladinki sarhoşum
Hızlı falanmı içtin
Hayır normal
Hızlı içersem azda olsa kafam gidermiki kusarsın diyo arkadaş
O çocuk çabuk sarhoş olmaz işte anca 15 20 tane kutu icicekki öyle siz iki kız çabuk sarhoş olacaksınız o çocukta az şeytan dilmis sizi sarhoş edip orada ama sizin ruhunuz duymayacak vallahi tam bir seytanmis size dost değil o çocuk
Senin öteki kız arkadaşın demiş içelim diye ama çocuk o kizi kandırmış başta gel içelim oda korktu tabi ben yandım sen yan diye sanada demiş gel diye ya akıllı olun ne yapmayin
Yani niyetimi kötü
Sence ya içki kötü birşey degilmi he senin iyiliğini düşünen seni içkiye teşvik edermi sizi alistiracak şerefsiz sarhoş edecek elde edecek sonra korku verip size sizi hergun kullanacak güzel kardeşim nereli bu herif
Bilmiyorum nereli olduğunu
Belki sarhoş olduktan sonra başka hap falanda icircek yapmayın kızlar şu serefsizlerin tuzaklarına gelmeyin artik
Bak ben çok duydum böyle bu tarz olaylar çok oluyor kızları harciyorlar
Yok ben onun elinden açılmış bişi içmem zaten
Ya al madem merakmi ettin içki nasıl birşey diye denemekmi istiyorsun alın iki kutu işte neyse kız arkadasinla beraber için ama o çocuk olursa olmaz çünkü o sarhoş olmayacak kolay kolay çünkü kasarlanmis alışmış artık ama siz yarısında kutunun sarhoş olacaksiniz
Dikkat etmeye çalışıcam
Ha elinden açsın açmasın bu değil önemli olan bak haberlere çıkmıştı eskiden çocuk kızla içiyor sarhoş ediyor sonra kızı yatağa atıp soyuyor ilişkiye giriyor kızi bozuyor birde foto video çekmiş daha sonra ne zaman istersem benimsin artık diyor kızda hop polise gidiyor çocuğu hapse atiyorlar
Allah korusun
Vallahi böyle bir olay oldu daha duyulmayan neler var kim bilir içki şişede durduğu gibi durmuyor o çocuk sarhoş olacak size karşı çok değişecek onu taniyamayacaksiniz bile nerdeyse ama ayikken sizin sarhoş olmanızı bekleyecek ondan sonra planını uygulayacak ya Allah'ı bizi severseniz nerden bulursunuz bu tipleri anlamıyorum
Çocuk öyle biri değil aslında beraber okumuştuk aynı sınıfta lise dönemlerimde
🙂kim göründüğü gibi Allah'ını seversen
Oda doğuru
He illede icicez diyorsan yanına erkek kuzendir yigendir gerçekten adam gibi adam olanı birini al tek erkek ol olmasın anladin
Bak ben bıraktım çünkü içki gerçekten berbat pislik birşey
Anladımda benim kuzenim falan yokki
Ya ben gelirim😄😄😄
Sonra çocuk ucumuzude ey Allah im ya benide yakacaklar
Kimse yanmaz inş
Ya bak sen ailem anlarmi diye korkuyorsun başka korkman gereken şeyleri düşünmüyorsun unutma ailen iyiliğini düşünür
Ben kendime her şekilde sahip çıkarım
😄😄😄bende öyle diyordum ama noldu yanlış apartmana girmişim zor kurtardim kendimi birde kaçarken yanlış tarafa kacmisim yarım saatlik yol oldu bana 4 saatte eve varmisim
Kötü olmuş😂😂
Ama ben çok sarhoş olmucam
Yaslariniz kaç sen arkadaşın o erkek arkadas
Hepimiz 21 yaşındayız
Nerde iceceksiniz peki yer olarak evmi
He ailenle yaşadığın evde içeceksin hızlı içme sakin siz kafaya koymuşsunuz hızlı içersen çarpar daha kötü olursun
Benim evde
İçine gazlı içecek demiş birisi daha çok çarpar öyle
Tuborga gazlı içecek konmuyor diye biliyom
Yanlış biliyoda olabilir
Off için tamam ne bok yiyorsanız yiyin ya banane ya kime dil dokuyorumki ben için ohh iyi için çekin kafaları ohh sarhoş olun ohhh
Olabilirim*
Banane ya naparsaniz yapın büyük rakı alın o daha iyi ohhh
Baksana bende neden bana Özel yazıyor yorum üstünde ötekilerde öyle yazmıyor
Çok içmezsen anlamaz ama çok içersen istemsizce belli edersin
1 kutu tuborg gold içicem sadece
Hiçbir şeymiş bira zaten kolay sarhoş etmez
Peki hızlı içsem yaparmı
İçip hemen gidersen anlaşılır, bi de mesela rakı şaraba göre çok daha fazla kokar gibi gibi
Cem yılmaz gibi naneli sakız çiğne
Benim annem tazı gibidir 1 km oteden anlar
Benim annemde öyle ama içki kokusunu anlıyacağını düşünmüyorum
Ne içeceğinize de bağlı
Tuborg gold içicez
Anlar tabıkıı yaa
3 kişiyiz sadece 1 er kutu tuborg gold içicez
Anlar anlar
1 kutu sarhoş etmez bence ama ilk denemem ededebilir
Yani ondan kaynaklı
Ne kadar içiceb ne zaman eve gelicen
Benim evde içicez abartmadan içmeyi düşünüyorum
Yalnız kalıyon galiba ev kokar ve mümkünse 24 saat içinde yanlarına gitme bide sade soda iç
Alkolden sonra iç
Ailemle yaşıyorum
Aga oda kokar zaten sizin ev olmaz
Sade soda ne işe yarıyor?
Kokuyu alır ben öyle yapıp pansiyona giriyodum
Tamam teşekkürler önerin için
Np