Yeme & İçme Soğuk kahve içelim mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Yapay Zekaya Sor Kahvenin her türlüsünü sevenler buraya ✋😊Ankarada sonunda güneş açma zahmetinde bulundu bende soğuk kahvemi yaptım içiyorum buyrun beraber içelim 🥤😊 Soğuk kahve içelim mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
MonicaP Takip Et Xper 6 Yaş: 54 , eic 68% +1 yıl Tuborg bardağında pek bir manida olmuş😀Afiyet olsun 1 0 Yorumla
Cevobey Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 86% +1 yıl Alacağımız olsun bir sonraki sefere... 🤗 Size afiyet olsun 🖐️ 1 0 Yorumla
siklaman Takip Et Yoda Yaş: 45 +1 yıl tuborgu görünce soğuk başka şeyler içesim geldi. afiyet olsun :)) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Soğuk kahve mi? İlk kez duydum. Pek anlamam böyle yeniliklerden. Çay ayran yeter bana 😅 2 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Süper olur bana da bi ice chocolate mocha lütfen 😉 1 0 Yorumla
Sohbetmuhabbet34 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl O bardakta kahve içilmez ki ama buz gibi bira olacak 1 1 Yorumla Sohbetmuhabbet34 +1 yıl Ya fotoğrafıni yeni gördüm kahvede icebiliriz sıkıntı yok 😏😏 Yorumla
skils_35 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Ben Soğuk Kahve olarak sadece filtre kahveyi severim 1 0 Yorumla
Atess69 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Her daim içebiliriz kahve olsun yeter sıcagı ayrı sogugu ayrı bi zevk keyif :))) 1 0 Yorumla
ibooo1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hava soğuk üşüdüm, sıcağı olsa güzel gider 0 0 Yorumla
nuluad Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 46% +1 yıl Severim tabi ya hepsini hatta soguk daha guzel 1 0 Yorumla
Toch_me Takip Et Xper 6 Yaş: 86 , eic 100% +1 yıl Çok güzel oluyor çok severim afiyet olsun 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Öncelikle iyi ve huzurlu Bayramlar. 😊🍬 Ben çay içmeyi daha çok seviyorum. Afiyet olsun. :) 0 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 613 cevap paylaştı. tabiki,. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Tuborg bardağında pek bir manida olmuş😀Afiyet olsun
Alacağımız olsun bir sonraki sefere... 🤗 Size afiyet olsun 🖐️
tuborgu görünce soğuk başka şeyler içesim geldi. afiyet olsun :))
Soğuk kahve mi? İlk kez duydum. Pek anlamam böyle yeniliklerden. Çay ayran yeter bana 😅
Süper olur bana da bi ice chocolate mocha lütfen 😉
O bardakta kahve içilmez ki ama buz gibi bira olacak
Ya fotoğrafıni yeni gördüm kahvede icebiliriz sıkıntı yok 😏😏
Ben Soğuk Kahve olarak sadece filtre kahveyi severim
Her daim içebiliriz kahve olsun yeter sıcagı ayrı sogugu ayrı bi zevk keyif :)))
Hava soğuk üşüdüm, sıcağı olsa güzel gider
Severim tabi ya hepsini hatta soguk daha guzel
Oluur ellerine sağlık. 😇
Bende severim soğuğu sıcağı farketmez
ısmarlarsan içerim : )
Ben Soğuk Kahve Sevmem
Çok güzel oluyor çok severim afiyet olsun
Bana da yaparsan olur seğmenlerde buluşalım 😀
Çok kez içelim gayet lezzetli
Öncelikle iyi ve huzurlu Bayramlar. 😊🍬 Ben çay içmeyi daha çok seviyorum. Afiyet olsun. :)
Az iç😂sonra arayip durma😂😂😂
Özelden cevap verırsen olur 😜
Çokk severım
Pek şık gözükmüyor
Çok severim
tabiki,.
Severim.
Hiç sevmem.
bu sıcakda cok ıyı gıder gelıyorum :)
Afiyet olsun
Uzaksın be🤦
Olur icelim