Yeme & İçme Lahmacunun/pidenin yanına kola mı iyi gider ayran mı? Sizin tercihiniz hangisinden yana? 8matador1180 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Mekana gidince kebabınıza, pidenize ayran mı eşlik ediyor, kola mı? Yoksa bir başkası mı :P Lahmacunun/pidenin yanına kola mı iyi gider ayran mı? Sizin tercihiniz hangisinden yana? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Ramathan Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 24 +1 yıl Selâm,Çay varsa çay içerim. Çay yoksa kola içerim 1 0 Yorumla
ayseglaktas Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 83% +1 yıl Ayran bence iyi gider kola şişiriyor az lahmacun yiyebiliyorum Sonra h 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Genelde ayran tercih edilir. Kolayı çok içemediğimden dolayı, alternatif olarak sade soda içerim. 1 0 Yorumla
experienced16 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 62% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 610 cevap paylaştı. .Kola hayatıma giremez.Hele hele ayran gibi milli içeceğimiz varken.. 1 0 Yorumla
gecelerikorkuyorum Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl gazli içecek tüketmiyorum ayran alıyım ben 1 taneeee 1 0 Yorumla
Little_dark_age_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ne kolası gazlı gazlı ayran tabii ki adet yerini bulmalı tadını da xd 1 0 Yorumla
melisaM34 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 51% +1 yıl Şimdi eğer acılıysa kola içince ağzımda çok enteresan bi tat oluyo o yüzden ayran 1 0 Yorumla
avicenna90 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 367 cevap paylaştı. Ya deli misin tabi ki ayran bol köpüklü yayık ayranı bakraçın içinde soğuk soğuk olcak fena😂🙈 1 0 Yorumla
ilkbahar_Esintisi Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 89% +1 yıl Valla ikiside gidiyor kola şişkinlik yapıyor ayran rahatlatıyor ama tercihim kola 1 0 Yorumla
_BeBeRuhii_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ayran 1 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 586 cevap paylaştı. Cola dan vazgecemiyorjm 1 0 Yorumla
1984sünnetolacak Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 40% +1 yıl Ayran tabiki soguk tuzlu köpüklü olacak 1 0 Yorumla
GünesiBaglasamAya Takip Et FenomenYoda Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 672 cevap paylaştı. Sodalı Ayran 1 0 Yorumla
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 446 cevap paylaştı. kola ile ben tuvaleti temizliyorum. 1 0 Yorumla
nocreed07 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl kola fast foodun içeceğidir, ayran türk mutfağının 1 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 816 cevap paylaştı. I run 1 0 Yorumla
Düzbirisi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 393 cevap paylaştı. Ayran 🙌 1 0 Yorumla
Idontcareeee Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ayran içiyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Selâm,
Çay varsa çay içerim. Çay yoksa kola içerim
Tabiki tuzlu ayran
Ayran bence iyi gider kola şişiriyor az lahmacun yiyebiliyorum Sonra h
Genelde ayran tercih edilir. Kolayı çok içemediğimden dolayı, alternatif olarak sade soda içerim.
.
Kola hayatıma giremez.
Hele hele ayran gibi milli içeceğimiz varken.
.
gazli içecek tüketmiyorum ayran alıyım ben 1 taneeee
Ne kolası gazlı gazlı ayran tabii ki adet yerini bulmalı tadını da xd
Şimdi eğer acılıysa kola içince ağzımda çok enteresan bi tat oluyo o yüzden ayran
Ya deli misin tabi ki ayran bol köpüklü yayık ayranı bakraçın içinde soğuk soğuk olcak fena😂🙈
Valla ikiside gidiyor kola şişkinlik yapıyor ayran rahatlatıyor ama tercihim kola
Biz kola içiyoruz 😏 @xsxixmxgxex
Ayran
Cola dan vazgecemiyorjm
İkiside iyi gidiyor bence
Ayran tabiki soguk tuzlu köpüklü olacak
Bence ayran iyi gider
Kışın ayran yazın buz gibi kola
Sodalı Ayran
Ayran ıyidir candır...
kola ile ben tuvaleti temizliyorum.
Ayran, kola diyen zevksizdir 🤤
kola fast foodun içeceğidir, ayran türk mutfağının