Yeme & İçme Sağılan inek sütü sıcak mı olur? Anti_Faşist Takip Et Xper 1 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sütçü geldi sütler sıcaktı bidonda boşalttım kaynatıyorum acaba dedim kaynamış süt mü verdi? Bilgisi olan var mı Güncellemeler+1 yıl Sütün piştiği nasıl belli olur Sağılan inek sütü sıcak mı olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Alaçatı_mavisi Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,6b cevap paylaştı. Merhaba,Evet yeni sagilmis sut ılık olur. Bidondan ellediginizde bunu rahatlikla hissedersiniz 0 1 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Ama fazla sıcaksa muhtemelen pişirilmiştir. bunu anlamanin bir yolu yok malesef Yorumla
şefik_31 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Aga sağılan süt sıcak olur artı pişen sütü sütcü almaz depolarda soğuk depoluyolar 1 2 Yorumla Anti_Faşist +1 yıl Peki kardeşim bunun piştigini nasıl anlarız Yorumla şefik_31 +1 yıl Pişmiş süt üstünde kaymak olursa anlarsın öteki türlü anlaman sıfır ihtimal Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Merhaba,
Evet yeni sagilmis sut ılık olur. Bidondan ellediginizde bunu rahatlikla hissedersiniz
Ama fazla sıcaksa muhtemelen pişirilmiştir. bunu anlamanin bir yolu yok malesef
Aga sağılan süt sıcak olur artı pişen sütü sütcü almaz depolarda soğuk depoluyolar
Peki kardeşim bunun piştigini nasıl anlarız
Pişmiş süt üstünde kaymak olursa anlarsın öteki türlü anlaman sıfır ihtimal