Deniz kenarında iştahı açılmayan yoktur. Tabi ki benimde iştahım açılır. Deniz kenarına giderken asla elim boş gitmem. Her sahilde yemek yemek için mekanlar olmuyor. Olsa bile pahalı oluyor. Bu yüzden en güzeli evde hazırlık yapmak. Tercihim genelde kolay taşınır ve kolay yenir şeyler oluyor. Örneğin sandviç, börek, poğaça gibi... Meyveler zaten vazgeçilmez. Evde yıkayıp, soyup, dilimliyorum. Saklama saplarına koyuyorum. Abur cuburları unutmayalım. İçecek olarak da termoslara sıcak ve soğuk içecekler koyuyorum ve tabi ki su.
Unutmadan, ufak bir hatırlatma. Sahilde, ormanda ya da herhangi bir yerde yemek yerken çöplerimizi sağa sola atmayalım. Çöpe atalım, eğer çöp yoksa poşete biriktirip yanımızda götürelim. <3
Deniz kenarında değil, denizde yüzdükten sonra köpek gibi acıkırım. O yüzden mısırcılara simitcilere saldırırız. Hafif tuzlu dudaklarımızla az simir yemedik :)
açılır çünkü denizde yüzünce efor sarfedersin kalori yakarsın daha sonrasında vücudun verdiklerini geri alması için de yemek yemeğe ihtiyaç duyar ben fazla yemem çünkü denizden pek çıkmam
Açılır çok yüzerim yüzmezsem tatilden 3 kilo almış olarak geri dönerim ama uzun soluklu yüzüşler yaptığımdan ne yesemde 2-3 kilo vererek geri dönüyorum