Yemek yaptığımda sanki üzerime bir tencere yemek dökülmüş gibi koktuğumu hissediyorum. Bu yüzden yemek yapar yapmaz hemen duşa gidiyorum. Ama bu durum beni sıkmaya başladı Kimler benim gibi?
Üzerime koku sindiği için yemek yaptıktan sonra hemen duş alıyorum. Siz yemek kokusunu kafaya takar mısınız?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Günde 3 kere duş alamam oyuzden yemek kokusunu pek umursamıyorum bazı yemeklerin kokusu çok üste siniyor ozamanlar rahatsız olup duş alıyorum
evet restoran da bile bunu hissettiğim olmuştur duş alma şansım olmadığından o anda üstümü değiştiririm arabada yedek bişiler vardır genelde
bende ustumu degistiririm gerekirse dus alirim bir ayagim dusta zaten. Kafasinda pattes kizaranlar anlamaz bizi😂
Hayır takmam baba göre dünyanın en güzel kokusu. Yaşayan ev canlı ev demektir yemek kokan ev
Yemek pişen yerde durmayı sevmem. Üstüme sinmesini sevmiyorum. Bende pişirsem duş alırım.
Bazı yemeklerin kokusu fena siniyor balık gibi mesela duramam bende
Evet hoşlanmıyorum , yemek yaparken ayrı bir kıyafet olmalı
Ben de takarım özellikle soğan ve sarımsak kokusu sinince rahatsız olurum. Duş almak şart değil ama üstü değiştirip ellerimi iyice yıkarım.
Yemek yapmayı bilmediğim için öyle bir derdim de yok haliyle
Benim pek umurumda olmuyor.
Yok takmam, gerek yok yani
Sarılanımız yok ki😅
evet ve yemek dinlenirken düşünü alırım
Takıntı haline getirmissin sen
Hayır
Yoooo
Hamsi olursa 😀