Selâm, Ben hayatta yarasa çorbası içmem çok kötü bir şey yani. Çok kötü gözüküyor yerken. İgrenirim ben.En çok hangi çorba çeşidini seviyorsun, yarasa çorbası içer miydiniz?
En çok hangi çorba çeşidini seviyorsun, yarasa çorbası içer miydiniz?
"Bir gün hiç unutmam, Rauf Yeung abilerle mağara önü sefası yapalım dedik. Tabii mağaranın içi full yarasa. Ateş yaktık, üstüne kancalı bir tencere koyduk çorba yapıyoruz falan... Sonra ben tam kapağı açıyorum çorbayı karıştıracağım derken sen gel yarasanın biri çorbanın içine düş! Rauf abi tabii bozuntuya vermedi 'Tat verir' dedi ben de oturdum o içti ben izledim, o içti ben izledim dedim ki 'Abi iğrenmiyor musun' dedi ki 'biz bunu kahvaltıda çay niyetine içiyoruz' ben de 'Senin midene s*çayım' dedim 'Ne diyon lan' dedi birbirimize girdik Wing Chun falan filan derken olaylar olaylar..."
En sevdiğim çorba tarhana çorbası 😍 Hele içindeki biber, domates vs. hepsi tam ayarlandıya efsane 🤤 Yarasalı hiç bişi zaten yemezdim ama o fotoğraftan sonra adını bile duymak istemiyorum bir süre. Allah bize yiyecek bir sürü nimet vermiş. Kimin aklına geldi yarasa yemek ya ıyyyy 🤢🤮 (Soruyu gördüğümden beridir aklıma bir video geldi. Sizde izleyinde gülün azıcık 😅)