Arkadaşlar soru açık. Hiç alkol içmemiş birisiyim ve denemekte tereddütteyim. Bir yudumluk viskiyi kola ile karıştırıp içersem nasıl hissederim?
Şunu da belirtmek isterim: Daha önce alkol içen insanlara nasıl hissettirdiğini sordum. “kafası yok, su gibi bişi bu, hiç kafası yok, azcık baş döndürüyor sadece, içersen hiç kafası olmaz, ya bu insandan insana değişir, sakinleşirsin sadece” gibi saçma sapan bi anlam ifade etmeyen cevaplar aldım.
Arkadaşlar dürüstce cevaplayalım artık şunu!
1 yudumdan birşey olmaz diyenlerin ağzına kürekle vururum. Öyle diyecekseniz yorum yazmayın.
1 yudum Viski içersem ne olur?(küçük yudum)
Nasıl hissederim?
Şunu da belirtmek isterim: Daha önce alkol içen insanlara nasıl hissettirdiğini sordum. “kafası yok, su gibi bişi bu, hiç kafası yok, azcık baş döndürüyor sadece, içersen hiç kafası olmaz, ya bu insandan insana değişir, sakinleşirsin sadece” gibi saçma sapan bi anlam ifade etmeyen cevaplar aldım.
Arkadaşlar dürüstce cevaplayalım artık şunu!
1 yudumdan birşey olmaz diyenlerin ağzına kürekle vururum. Öyle diyecekseniz yorum yazmayın.
1 yudum Viski içersem ne olur?(küçük yudum)
Nasıl hissederim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ilk defa içeceksin ve çok acı gelebilir. ilkden bir bira iç
Abi tadı değil de. İçtiğimde bana ne hissettirecek bu meret. 1 yudum hadi 2 yudum içtim. Nasıl hissederim ne görürüm. Başım mı döner. Şaftım mı kayar.
çok hızlı içme. yanına çikolata ve meyve al. meyveleri tabağa doğra üzerine bal dök tatlandirsin. Bir bardak iç fazla içersen çarpar
🙂 Kardo istersen 5 bardak iç istersen 1 yudum al sarhoş olmak senin elinde kafan bozuksa 1 yudumlada olursun Barmenim bu arada ben
Sarhoşluk nasıl bir şey ama. İlk içki içtiğinde nasıl hissetmiştin. Veya şu an içince sende nasıl bir etki yaratıyor? Sen ne kadar içiyosun?
Baş mı dönüyor. Mutlu mu ediyor. Mal mı ediyor
Ben keyif için arada bir viski ya da bira içiyorum... Diyorum ya kafam bozuksa bulaşmıyorum alkole yoksa çok kötü olurum biliyorum. 🙂Ayrıca sarhoşlukta böyle çocuk gibi olursun. Tekrar ediyorum eğer kafan bozuksa mal olursun eğer mutluysan uçarsın havalara... Votkadan uzak dur ama
Kanka tadı kötü be djsbwh
Biraz kötü
Kanka kötü diyorsun da. Anlamıyorum. Ne hissedicem. Hadi bir yudum değil 1 bardak içtim. Ne olur ne hissederim ne görürüm.
Bir şey olmaz ama çok içme