Mısır ekmeği seviyor musunuz? Daha önce yediniz mi? Tavada pişen mısır ekmeğini çok severim. Yanina turşu kavurması ve biber patlıcan kızartması ile harika oluyor 💝
Evet mısır ekmeği çok severim benim için mutfağın en samimi ve doyurucu ürünlerinden biridir. özellikle kış aylarında sıcak bir çorbanın yanında taze dilimler olursa yemeği tam bir keyfe dönüştürür diyebilirim.❤️
Merhaba, Burda bir Karadeniz mekanı var hersey oranin yöresel ürünleri muhlamasiyla misir ekmegi harika oluyor. Ama misir ekmegi taze olacak bayati beni boguyormus gibi oluyorum
Merhabalar, bir Trabzon'lu olarak mısır ekmeğinin vatanındayım. Bizim burda mısır ekmeğini dilimlerler küp üzerine yoğurt koyarlar yerler. Çok doyurucu oluyor. Aynı zamanda balığın yanında çok tüketiliyor. Ben seviyorum ama çok değil
Mısır ekmeği yenmezmi ya şekerli seviyorsan veya yoğurtlu sıcakken ince ince doğrayın şeker atıp yiye bilirsiniz soğukkende yine doğrayıp yoğurtla yiye bilirsiniz afiyet olsun Trabzonluyum her türlü yerim mısır ekmeğini
Piyasa da en kaliteli Ramazan pidesi gibi Ekmeklerin dibi Seviyorum mısır ekmeğini Tatlı gibi yemeyi Ondan çokça pişirmeyi Rengini, lezzetini Midemde sindirmeyi