Şahsen ben yerim ben olmadığım gibi davranamam bazı kadınları görüyorum. Aile evinde affedersin kıtlıktan çıkmış gibi yiyen bir kişi sevgilisinin yanında bir kedi gibi minik minik parçalar yiyor. Hemen doydum diyorum çeyreğini bile yemeden hiçte inandırıcı gelmiyor bana bir insan olduğu dışında olmamalı :D ben erkek arkadaşımla buluştuğum da :D 1,5 iskender yemiştim yanında ekmekle birlikte hiçte utanmadım valla öyle bıçakta kullanmadım ki zaten anne baba evinde bıçak kullanmıyorum nasıl tutuluyor bilmem :D ağzımın kenarları hep yağ olmuştu hiç unutmam çok romantik bir şekilde ağzının kenarında yağ var demişti. Bende siliyordum geçmiyordu o peçeteyle alıp silmişti alın size romantiklik.
Selâm, Anaa lahmaç. Yenir yahu, buluştuğum kişiden çekinmem. Tüm samimiyetimle yanına giderim yani. Böyle acılı lahmacun yanına kola ohh. Çok romantik. 😂
Ilk buluşma durumu çok abartıldığını düşünüyorum bu kadar kasmaya gerek yok İlk buluşmada lüks bir mekana gidip havyar ıstakoz yiyen insan yoktur ilk buluşmanın amacı yemek yemek değildir birbirini tanımaktır görmektir anlaşıp anlaşamayacağını anlamaktır
Yenir Tabiki Lahmacun Neden Yenmesin ki 🙂 Çok Güzel olur 😊 Ben Lahmacun çok severim Yemesi tadı anlatılmaz Yaşanır Diyorum😋 AMA Daha romantik Şeyler yapsa Daha İyi tabi ama buda iyi
Lahmacun yemek değil mi? Lahmacun yemek ayıp birşey mi? İlk buluşmada o olur bu olmaz saçmalıklarını sevmiyorum.. Her zaman nasılsa öyle olmalı insanlar..
Aslında bu aradaki samimiyete bağlıdır ama ben yapamazdım ilk buluşma için kahveyi uygun görüyorum zaten çok da severim :) kasılır ilk buluşmada yemek yiyemem :)
Ben olsam hiç tereddüt etmeden sevgilimin bu teklifini kabul ederdim. Lahmacun her türlü iyi gider. İlk buluşmada da yenir, sonraki buluşmalarda da.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ya Allah aşkına Türkiye'yede yasiyrsn lahmacun döner dürüm harici adam akili resturanta gidip ne yiyebilirsin gerçekten merak ediyrm ızgara ve fırın hariç nerde ne yenir