• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Yeme & İçme

Makarna ile yapılacak efsane tarifler nelerdir?

Burakk034
Burakk034 Takip Et
Xper 4 Yaş: 30
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
40
Yapay Zekaya Sor
Benim favorim mantarlı kremalı makarna. Sizin efsane dediğiniz makarna çeşidi nedir?
Nedir Soruları Krem Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gavurderler
    Gavurderler Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 26
    +1 yıl

Merhabalar :)

Efsane dediğim makarna çeşitleri saymakla bitmez ama size parmaklarınızı yedirecek 2 tarif önereceğim, umarım beğenirsiniz.

1-Özel Soslu Makarna

Malzemeler

• 1 orta boy soğan
    • 2-3 diş sarımsak
    • 2 yemek kaşığı zeytin yağ
    • 1 yemek kaşığı domates salçası
    • 1 yemek kaşığı biber salçası
    • 200 ml krema
    • 500 gr makarna
    • 1 yemek kaşığı toz kırmızı biber
    • 1 kase rende mozzarella ya da kaşar peyniri
    • Parmesan
    • 1 tatlı kaşığı sebze çeşni
    • Tuz , karabiber ve fesleğen

Yapılışı

• Öncelikle makarnamızı tuzlu suda haşlıyoruz. Makarnanın pişmesine yakın sosun yapımına başlıyoruz.
    • Makarnanın haşlama suyundan 1 su bardağı su ayırıyoruz.
    • Derince bir tavaya zeytinyağ ince kıyılmış sarımsak ve soğanı alıp kavurmaya başlıyoruz.
    • Ardından salçaları ve toz kırmızı biber ekleyerek kavurmaya devam ediyoruz.
    • Salça iyice kavrulunca makarna suyunu ilave ediyoruz ve karıştırmaya devam ediyoruz.
    • Kaynamaya başlayan sosun içine sebze çeşnisini, kremayı, tuzu ve karabiberi ekleyip bir taşım kaynatıyoruz.
    • Daha sonra makarnaları ekleyip sosla karıştırdıktan sonra rende peyniri ekleyip ocaktan alıyoruz son olarak üzerine fesleğen ve parmasen peyniri (isteğe bağlı) serpiştirip servis ediyoruz.
    Kendi yapımım <3
    Kendi yapımım <3

2-Yoğurt Soslu Makarna

Makarna için malzemeler;

• Yarım paket burgu makarna
    • Tuz
    • Sıvı yağ

Yapılışı

• Makarnayı önerilen şekilde sıvı yağ ve tuz atıp haşlayalım
    • Suyunu süzelim ama dökmeyelim yarım çay bardağı suyundan ayıralım
    • Servis tabağına makarnayı alalım üzerine iki kase yoğurdu biraz tuz ve 1 çay bardağından biraz az su ile çırpalım ve dökelim.

Sosu için malzemeler;

• 1 tatlı kaşığı domates salçası
    • 1 çay kaşığı dolusu pul biber
    • 1 tatlı kaşığı tereyağı
    • 1 diş rendelenmiş sarımsak
    • 1 çorba kaşığı zeytinyağı
    • yarım çay kaşığı kekik
    • biraz nane

Yapılışı

• Erimiş zeytinyağı ve tereyağının içine sarımsağı koyalım ve biraz kavuralım.
    • Salçasını koyalım ve yağ ile birleşene kadar karıştırmaya devam edelim.
    • Baharatları ekleyelim ve karıştıralım.
    • Yoğurtlu makarnanın üzerine bu sosu dökelim.
    Kendi yapımım <3
    Kendi yapımım <3
    2
    2 Yorumla
    • Burakk034
      Burakk034
      +1 yıl

Özellikle 2. Tarif sunum şekliylede ara meze olarak bile yenebilecek gibi duruyor. Yorum için teşekkürler.

Yorumla
    • Gavurderler
      Gavurderler
      +1 yıl

Makarna salatası gibi düşünebilirsiniz ana yemek olarak değilde meze olarak tüketilir :) Ben teşekkür ederim.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• birbukre
    birbukre Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 24
    +1 yıl

Selam,

Ben makarnayı en çok yoğurtlu şekilde seviyorum. Makarnayı haşlayıp üzerine yoğurt sosu döküyorum ve harika oluyor. Bu hariç birkaç tarif vereyim 🌸

Demleme makarna
    100 gram kıyma1 kuru soğan2 diş sarımsak4-5 adet mantar1 kapya biber1 su bardağı domates püresi1 yemek kaşığı salçaYarım çay bardağı sıvı yağ500 gram makarna2 tatlı kaşığı tuzBirer tatlı kaşığı kekik pulbiber reyhan veya fesleğenBirer çay kaşığı karabiber şeker1 kutu sıvı krema5 su bardağı kaynar suÜzerineKaşar veya parmesanBir tutam ince kıyılmış maydanozDerin bir tavada kıyma; sıvı yağ, küçük doğranmış soğan , sarımsak ile kavrulur, küp doğranmış biber eklenir , kavurup salça eklenir , biraz kavurup küçük doğranmış mantar ekleyip, domates püresi ve baharatları ekleyip karıştırıyoruz. Makarnaları ekliyoruz. Kaynar suyu ekleyip tavanın kapağını kapatıp kısık ateşte suyu çekene kadar pişiriyoruz , üzerine sıvı krema kaşar döküp ocağı kapatıp demlenmeye bırakıyoruz.
    Bolenez soslu makarna
    250 gram kıyma4 yemek kaşığı zeytinyağı1 adet soğan1 yemek kaşığı salçaYarım su bardağı domates sosKekikTuzPul biber2 bardak sıcak su7-8 dal maydanoz12 bardak minik doğranmış kaşar peyniri Makarna paket üzerindeki dakikaya göre pişirilir süzülür ve tencere de yaklaşık 3 4 yemek kaşığı sıvı yağ ile harmanlanır. Makarna pişerken; Soğan ve sarımsak bir tava da zeytinyağı ile kavrulur. Kıyma da eklenerek kıymaların suyunu çekmesi beklenir güzelce kavrulmaya devam edilir. Salça eklenir karıştırılır Domates sos veye rendelenmiş domates de eklenerek karıştırılır. on olarak sıcak su ve baharatlar eklenir ve suyunu çekene kadar kısık ateşte pişirilir Servis tabağına önce makarna daha sonra üzerine sos dökülür tabak kenarları ve üzerine kaşar serpilir maydanoz ile seslenerek servis edilir.
    Beşamel soslu makarna
    1 çay bardağı sıvı yağ2 yemek kaşığı un (silme olmasın, tepeleme de olmasın )4 su bardağı sütYarım yemek kaşığı silme tuRendelenmiş kaşar peyniriTereyağı makarnamızı tuzlu suda haşlıyoruz. O haşlanırken beşamel sosumuzu hazırlıyoruz. Tüm malzemeleri küçük bir tencerede muhallebi kıvamına gelip fokurdayana kadar orta ateşte pişiriyoruz. Daha sonra makarnamızı süzüp borcama yerleştiriyoruz. Daha sonra beşamel sosumuzu üzerine gezdiriyoruz. Kuru bir yer kalmamalı. Sonra üzerine rendelenmiş kaşar peynirimizi serpiyoruz. En son tereyağından bıçak ucuyla kesip küçük parçalar halinde aralıklarla kenarlarına koyuyoruz. onunda ortalarına da bir kaç parça koyuyoruz ve 180 derece ısıtılmış fırına sürüyoruz. Yarım saat kadar pişiriyoruz. Size tavsiyem fırında piştikten sonra 15 dakika kadar içini çekmesi için bekletmeniz. Afiyet olsun.

1
    2 Yorumla
    • Burakk034
      Burakk034
      +1 yıl

Bir sarımsak gördük oralarda. Denenebilecek bir tarif yorun için teşekkürler ☺️

Yorumla
    • birbukre
      birbukre
      +1 yıl

Asıl ben teşekkür ederim 🙃

Yorumla
  • brownie_milk
    brownie_milk Takip Et
    FenomenYoda Yaş: 36
    +1 yıl

Merhabalar 🎈 Makarna eşittir kalp diyorum. Çünkü makarna bu dünyada en sevdiğim lezzettir. Ama spagetti olacak ya da fettucini olacak. Ve al dante usulü pişmeli. O kadar çok seviyorum ki her gün olsa farklı farklı tarifler ce soslar ile yerim. Ben makarnama en çok peynir soslu tarifimi yaparım ve ızgara tavuk ile süslerim. ya da pesto sos yapıp somon ile yemeyi severim. Bazende sebzeli ton balıklı, ya da julyen sotelenmiş biftekler ile muazzam oluyor. Ama en favorim peynir sosum olur. Makarnamı al dante haşlarım. O kenarda bekler. Tavukları julyen kesip yanında kırmızı sarı ve yeşil Kaliforniya biberli de julyen kesip az zeytinyağ ile sotelerim. Bir kasede labne ya da krem peyniri koyup üzerine süt eklerim. İçine zerdeçal, biberiye, fesleğen, kırmızı toz biber biraz tereyağ eklerim. Sotelenen tavuklu biberli karışıma dökerim. İyice karıştırırım. Sonra makarnayı ekleyip peynir sos çekene kadar karıştırırım. O sırada biraz sarımsak rendeleyip defne yaprağı koyarım. Üzerine biraz mozarella ya da parmesan peyniri ekleyip servis ederim. Hem protein hem karbonhidrat ama tadı bana göre muazzam. Afiyet olsun 🎈🍝

Makarna ile yapılacak efsane tarifler nelerdir?Makarna ile yapılacak efsane tarifler nelerdir?
    3
    1 Yorumla
    • Burakk034
      Burakk034
      +1 yıl

Makarna sevdalısı bir birey. Güzel tarifler arasına bunu da aldım. Yorum için teşekkürler ☺️

Yorumla
  • BirRealistHatun
    BirRealistHatun Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Deniz ürünlerinden oluşan makarna favorimdir. Sosu tercihen krema odaklı ve mahsullerin beyaz şarap eşliğinde pişirilmiş olması ekstra lezzet olarak geri döner. Kabuklu midye, kalamar bence yeterli ayrıca taze fesleğen de son dokunuş olarak serpiştirilmiş olmalı.

1
    3 Yorumla
    • Burakk034
      Burakk034
      +1 yıl

Makarna üstadı hoşgeldiniz. Krema herşeyi güzelleştirdiği gibi makarnaya da ekstra havasını katıyor. Fesleğen makarnaya yakışıyor fakat deniz ürünleri ile birlikte deneyimim olmadı. İlgimi çekti en kısa sürede deneyimlemek istiyorum.

Yorumla
    • BirRealistHatun
      BirRealistHatun
      +1 yıl

Mutlaka deneyin. Özellikle kalamar oranını biraz yoğun tutun bir porsiyon makarnaya 8 dilim gibi bu konuda açgözlü olabilirsiniz bence , ve kesinlikle hafif bir rose tercih edin yanına. Şimdiden afiyet olsun.

Yorumla
    • Burakk034
      Burakk034
      +1 yıl

Değerli yorum için teşekkürler. Söylediklerinizi dikkate alıcam ve en kısa sürede deniyicem.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

10

Cevap

1

Cevap

• AyTanrıçasıHekate
    AyTanrıçasıHekate Takip Et
    FenomenXper 7 Yaş: 28
    +1 yıl

Ben kremalı ve sebzeli makarna çok seviyorum. Öncelikle spagetti makarnayı paketin üzerinde yazdığı süre kadar pişiriyorum. Daha sonra kabak, kapya kırmızı biber, yeşil biberleri julyen doğuruyorum. Mantarları da ince ince doğruyorum. 1 yemek kaşığı zeytinyağı ve yarım yemek kaşığı tereyağını eritiyorum. Sebzeleri sırayla soteliyorum. Önce biberler sonra kabak, sonra da mantar ekliyorum. Sebzeler yumuşayınca 1 diş sarımsağı ezerek ekliyorum. 1 dakika boyunca kavurup tuz, muskat rendesi ve karabiber ekliyorum. Bu arada ben bazen tek kişilik bazen de 4 kişilik hazırladığım için malzemeleri göz kararı koyuyorum. Ardından krema ekliyorum. 4 kişilik yapıyorsanız tam paketi tek kişilik yapıyorsanız 4'te 1'ini kullanın. Krema kaynamaya başlayınca spagettiyi ekleyin. karıştırıp, altını kapatın. Servis edince üzerini maydanoz ile süsleyin. Afiyet olsun. <3

3
    1 Yorumla
    • Burakk034
      Burakk034
      +1 yıl

Biraz meşakkatli ama lezzetli bir tarif gibi görünüyor. Yorum için teşekkürler.

Yorumla
  • GünesiBaglasamAya
    GünesiBaglasamAya Takip Et
    FenomenYoda Yaş: 35
    +1 yıl
    Yeme & İçme konusunda 672 cevap paylaştı.

Selam,🌺

Mantı makarna tarifi;Makarnayı haşlayıp süzelim. Haşladığımız veya yiyeceğin makarna miktarına göre yoğurt ve mayonez karışımına sarımsak rendeleyip tekrar karıştıralım biraz tuz ilave edelim. Makarna üstüne dökelim yoğurtlu karışımı , ardından tereyağlı pulbiber sos yapıp gezdirelim.

Afiyet olsun..

1
    1 Yorumla
    • Burakk034
      Burakk034
      +1 yıl

Güzel bir tarife benziyor, öneri için teşekkürler.

Yorumla
  • YessiiM
    YessiiM Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 27
    +1 yıl

Merhaba. 😊
    Makarnayı çok nadiren tercih ediyoruz. Tercih ettiğimiz zaman kremalı ve körili yapıyorum, tavuk yemeklerinin yanına çok yakışıyor.

Kremalı Körili Makarna

Malzemeler

• Yarım paket makarna
    • 200ml sıvı krema
    • 1 tatlı kaşığı köri
    • 1 çay kaşığı reyhan
    • 1 çay kaşığı tuz
    • Yarım çay kaşığı karabiber
    • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
    • 1 tatlı kaşığı tereyağı

Yapılışı

• Öncelikle kaynamış suya bir yemek kaşığı sıvı yağ ve tuz ilave ederek makarnaları güzelce pişene kadar haşlayalım.
    • Sıvı yağ ve tereyağını tencereye alalım, yağımız eridikten sonra makarnaları ekleyelim.
    • Makarnalarımızın üzerine kremayı ve diğer malzemeleri ekleyelim.
    • Ocağın altını kısalım ve sık sık karıştırarak 5 dk pişirelim.
    • Afiyet olsun.
    🍝
    🍝
    3
    2 Yorumla
    • Burakk034
      Burakk034
      +1 yıl

Makarna, ekmek , 3 beyaz hepsi nadir ve ölçülü seçim. Kremalı bir tarif daha sevdim bunu yorum için teşekkürler.

Yorumla
    • YessiiM
      YessiiM
      +1 yıl

Bende teşekkür ederim 😊

Yorumla
  • Alaçatı_mavisi
    Alaçatı_mavisi Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 37
    +1 yıl
    Yeme & İçme konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Makarna harika soslarla birlesince gercekten bir efsane lezzete donusebiliyor. pratikliğinin yanı sıra kısıtlı zamanlarda hemen pisirebildigimiz bir lezzetm. Son zamanlarda herkesin fazlaca pişirdiği bir makarna tarifini bende denedim ve gerçekten efsane oldu. Siznle de paylasmak isterim

Mac and Cheese

Malzemeler

• 2 yemek kaşığı tereyağı
    • 2 çay kaşığı karabiber
    • 200 gram çiğ krema
    • 100 gram labne peyniri
    • 150 gram cheddar peyniri
    • 1 çay bardağı parmesan peyniri
    • 1 çay bardağı kaşar

Geniş tencereye 2 yemek kaşığı tereyağı ekleyin ve eritiyoruz. Üzerine 2 çay kaşığı taze çekilmiş karabiber ekledikten sonra kavuruyoruz Ardından 200 gram çiğ krema ekleyip karıştırmaya devam ediyoruz Sırasıyla 100 gram labne peyniri veya tuzsuz krem peynir, 150 gram cheddar peyniri 1 çay bardağından bir parmak az parmesan peyniri ve kâsarı ekleyip ekleyin. Tüm malzemeleri karıştırdıktan sonra makarnanızı ekleyerek pişirebilirsiniz.

Ben üzerine ızgara tavuk yapıyorum ayrıca harika oluyor

2
    1 Yorumla
    • Burakk034
      Burakk034
      +1 yıl

Görsel olarak iştah açıyor resmen. Yorum için teşekkürler.

Yorumla
  • Ksnarin
    Ksnarin Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Bende en çok kremalı mantarlı severim ama cherry domatesli beyaz peynirli bir tarif var o da çok lezzetliydi

1
    6 Yorumla
    • Burakk034
      Burakk034
      +1 yıl

Domates salça beyaz peynir bu tarz makarna çeşitleri beni bayıyor maalesef

Yorumla
    • Ksnarin
      Ksnarin
      +1 yıl

Onun tadı aşırı ferah tam yaz yemeği hiç salçalı agir penirli tat gelmiyor

Yorumla
    • Burakk034
      Burakk034
      +1 yıl

Dediğini bir tatil gününde deneyimliyicem teşekkürler 👍🏻

Yorumla
    • Ksnarin
      Ksnarin
      +1 yıl

Bahsettiğim bu https://youtu.be/8JDRW6marPk

Yorumla
    • Burakk034
      Burakk034
      +1 yıl

Çok teşekkürler pratik bir tarif gibi görünüyor video bana yardımcı olacak

Yorumla
    • Ksnarin
      Ksnarin
      +1 yıl

Rica ederim afiyet olsun 💮

Yorumla
  • EnginerBey
    EnginerBey Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 77%
    +1 yıl

Öğrenci evinde salçalı ya da yoğurtludan başkasını görmedik ki hahahaa

1
    3 Yorumla
    • Burakk034
      Burakk034
      +1 yıl

Dostum salça domates bana göre değilde yoğurt hele de ekşiyse bi güzel oluyor be 😄

Yorumla
    • EnginerBey
      EnginerBey
      +1 yıl

Ay başlarında kendimizi şımartıp yoğurdun üzerine yağ kızartıyorduk ooo keyfe gel 😅

Yorumla
    • Burakk034
      Burakk034
      +1 yıl

Arada bir farklılık olmalı haklısın 😄

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Makarnayı sütle haşla sonra içine tereyağ ve karabiber at sonra kaşar rendele miisss tuzu unutma

1
    2 Yorumla
    • Burakk034
      Burakk034
      +1 yıl

Sütle haşlamak hiç duymamıştım ilgimi çekti denenebilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kesinlikle dene pişman olmazsın

Yorumla
  • Serein
    Serein Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Fırında domates soslu kaşarlı makarna.

1
    6 Yorumla
    • Burakk034
      Burakk034
      +1 yıl

Domates salça beyaz peynir sevmiyorum ama kaşarlı denenebilir gibi duruyor teşekkürler 👍🏻

Yorumla
    • Serein
      Serein
      +1 yıl

kaşarlı efsane kesinlikle denemelisin, ben yaptım tekrar istiyorlar.

Yorumla
    • Burakk034
      Burakk034
      +1 yıl

Emeğine sağlık en kısa sürede denemek istiyorum.

Yorumla
    • Serein
      Serein
      +1 yıl

Teşekkürler, bu tarifti. www.nefisyemektarifleri.com/.../

Yorumla
    • Burakk034
      Burakk034
      +1 yıl

Ben teşekkür ederim bu bana yardımcı olacak ☺️

Yorumla
    • Serein
      Serein
      +1 yıl

rica ederim 😊

Yorumla
  • Concorrdia
    Concorrdia Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl
    Yeme & İçme konusunda 641 cevap paylaştı.

Pesto soslu makarnaa

1
    1 Yorumla
    • Burakk034
      Burakk034
      +1 yıl

Standarttan farklı bir tat. Denemiştim ve hoşuma da gitti. Güzel seçim teşekkürler.

Yorumla
  • lbimavi
    lbimavi Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

domatesli severim.

1
    1 Yorumla
    • Burakk034
      Burakk034
      +1 yıl

Domates salça peynir çeşitli makarnalar benim tarzım değil maalesef

Yorumla
  • Zemheri27
    Zemheri27 Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Klasik soslu makarna

1
    2 Yorumla
    • Burakk034
      Burakk034
      +1 yıl

Klasik sos domates tarzı şeyler sanırım

Yorumla
    • Zemheri27
      Zemheri27
      +1 yıl

Domates salça kekik yani öyle

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Yeme & İçme > Sorular > Makarna ile yapılacak efsane tarifler nelerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Eskilerden kalma en işleyen kocakarı tarifleriniz neler, hangi derde ne iyi geliyor? 5 cevap verildi
Karadut özüyle hangi tarifler yapılır? 3 cevap verildi
Yoğurdun dünya mutfaklarındaki en şaşırtıcı kullanımlarından biri nedir? 9 cevap verildi
Sofrayı mükellef yapan yemekler nelerdir? 47 cevap verildi
Menemen nasıl yapılır, çok lezzetli menemen tarifi için püf noktalarınız neler? 6 cevap verildi
Bezelye yemeği yemeklerin en efsanesi değil mi sizce? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Her şeyin farkında olup, susmayı tercih etmenin nasıl bir duygu olduğunu bilir misiniz?
  • Evlenme krakeriniz nedir acabasıı sayın KS halkı?
  • Hiç yaş incir yediniz mi, tadı nasıldı?
  • Ahını aldığın birinden af diler miydin?
  • Hanımcı erkek mi yoksa anneci erkek mi?
  • Pekii sizin en son neyiniz bozuldu?
  • Kalpli olan neyi seversin?
  • Aynaya bakınca vücudunuza hayran hayran mı bakıyorsunuz yoksa kusur mu arıyorsunuz?
  • Hangi saç rengi auranızı yükseltir?
  • Bitmeyen vajinal akıntı yaşıyorum, miyom olabilir mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨