Bugün kasaptan alışveriş yaparken insanların azar azar et aldığını fark ettim. Ne hallere düştük, çok üzülüyorum. 

Selam..
Türkiyede durumun bu kadar kötü olduğunu düşünmezdim ama insanların son haykırışlarından sonra ülkemin haline cidden üzülmeye başladım.
Ben 4000 euro geliri olan biriyim ve bu parayla her gün et yerim ama burda askeri ücret ile çalışan bir aile de haftada 2-3 kere et yer.
Babamın aylık geliriyle şükür ki bu tarz bir sıkıntı yaşamıyorum. Kurban bayramları aslında bunun için güzel belki evine yılda bir bile et alamayan insanlar et yemiş oluyor 😊
Evine yılda bir et alamayan mı var
@Neyapayımmben yok sanıyorsun ama var
@Sipruss bilmiyorum ben ödemiyorum o yüzden pek umrumda değil :/
Cevap
16Cevap
10 a yakın oluyor her seferinde çok şükür. Allah olmayana da versin inşallah.
Markette kötü bişeye uğramaktansa kasaba gidiyorum kiloyla alıyorum 3-4günde 1 yiyoruz ama ben kırmızı et sevemem tavuk severim oda sadece göğüs olarak
Kırmızı et kalp krizini artıran birşey olduğu için bence kırmızı et almak mantıksız
😂😂
turkiyede gıda çok pahalı maaşlar az nasıl alsınlar
Gelirimle (6000€) istersem hergün kırmızı et yiyebilirim ama veganım 🌱🌿
ayda bir ama tavuk daha cok tuketiriz alim gucu dusdu her seyde oyle sadece etde olsa
Ayda 1 kilo et alıyorum, bitene kadar azar azar yemeklere pay oluyor, çocuklar köfte diye ısrar ederse yarısıyla bir akşam köfte yapıyorum mecburi
Aylık et tuketimimiz yaklaşık 30 kg. Her gün olmasa bile iki günde bir et lokantaları bizi bekler.
Biz sadece bir kilo kıyma alıyoruz bir kere yiyebiliyoruz
Ayina gore degisiyor yazin haftada en az 1 kere oluyor kisin yemeklere konuluyor sadece okadar
Yerim çok büyük sıkıntı olmuyor
-20 kere filan yerim düzenli olarak.
Açlıktan
Işsizliktin intihar ediyor insanlar
Her zaman almıyoruz yıl da on defayı geçmez.
Bir kez o da yarım kilo
Kirmizi eti oldukça az yiyorum.
6 kere.
İstesem her gün.
2 ayda bir yiyoruz ya
15 ila 20 gün falan
-67 kere
Gelirim yok henüz
Haftada 3 kez
(baba parası)
Gelirim yook ki
yıl da 1 kere