Yeme & İçme Bir survivor yarışmacısı olsanız yarşımadan sonra ilk yemek isteyeceğiniz yemek ne olurdu? Gavurderler Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 95 Yapay Zekaya Sor Merhaba🐣Bir survivor yarışmacısı olsanız yarışmadan sonra ilk yemek isteyeceğiniz yemek ne olurdu?👇Benim karışık kebap tabağı olurdu. Aylar süren açlıktan sonra en iyi gidecek şeylerden biri..💜 Bir survivor yarışmacısı olsanız yarşımadan sonra ilk yemek isteyeceğiniz yemek ne olurdu? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
ZırhıPaslıKahraman Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl beş buçuk ay zorunlu askerlik yaptıktan sonra ( izin vs kullanmadan ) eve döndüğümde annemden ilk istediğim şey schnitzelli sandviç olmuştu :D böylesine masrafsız adamım 0 0 Yorumla
Düşünürbiri Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Tahmin et desem net diyorum tahmin edersin. 😄Lahmacunnn. 0 0 Yorumla
ᴡiɴcнᴇѕтᴇʀ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Mangal 0 1 Yorumla ᴡiɴcнᴇѕтᴇʀ +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Helix8233 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Sucuklu tost , Yuvarlama. Okuduğum şehirde bu ikisini güzel yapan yoktu ailemden çok bu yemekleri özlerdim 🤣 1 0 Yorumla
xxbzfr Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 89% +1 yıl Şöyle mis gibi bir dolama , sarma , iskender , dana , kavurma , perde pilavı , et döner , pilav üstü döner 0 0 Yorumla
Serein Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Karbonhidrat ağırlıklı besin ne varsa olur çünkü ancak onunla doyabilirim. 0 0 Yorumla
Onuradr Takip Et Master Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Türk mutfağının en lezzetli sebze yemekleri. Karnıbahar kızartması kesinlikle arada olmalı. 0 0 Yorumla
GüLƘΘƘƱЅƱ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl İçli köfte, yaprak sarma, çiğ köfte, mangal, acılı ezme salata, ayran, ekmek kadayıfı 🥰 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6b cevap paylaştı. Yemege karşı zaafım yok. Herhangi bir yemek olabilir 0 0 Yorumla
Bolga Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 407 cevap paylaştı. Enginar❤ Ben. Çok seviyorum yahu.😋 0 0 Yorumla
6r4rx Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Benim şu an bile yemek istediğim tek yemek pilav evet aşk yaşıyorum pilavla o yüzden orada da pilav isterdim 0 0 Yorumla
iremeko Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl kişiye göre değişir bence herkez sevdiği yemekleri yer 0 0 Yorumla
oooooooooooooo Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl bence etli şeyler olabilir yanına ayran bi kaç gün dayanırsın 0 0 Yorumla
sooyaa___ Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Ne konsa yerdim herhalde ama sanırım adana dürüm, iskender tarzı 😭 canım çekti şimdidee:D 0 0 Yorumla
CarolineJasmin Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Bol tereyağlı ve şehriyeli pirinç pilavı 0 0 Yorumla
linkerboy1991 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Ben karışık ızgara veya tavuk pirzola isterdim 0 0 Yorumla
sakinceyoruldum Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Açlık çok kötü bir şey. Yemek seçmem, seçmedim de. 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Karışık ızgara olabilir 😎 0 0 Yorumla
Ruh-uRevan Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 39% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 478 cevap paylaştı. Yemek değil de tatlı olurdu katmer mesela 0 0 Yorumla
Kırlariçindebikız Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Ben de kebap 1 1 Yorumla emiiinnn +1 yıl Ismarlarız 😄🤜🏻🤛🏻 Yorumla
mutsuzcivciv Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 80% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 716 cevap paylaştı. Mantı🐥 0 0 Yorumla