Sebze/meyve yetiştiren var mı?

Bir yıl kadar koyde yaşadım ozaman salatalık biber domates patlıcan kabak çilek hepsinin yetisimiyle fazlasıyla içli dışlı oldum 😅 artık içimden gelmiyor
Benimkide heves mi bilmiyorum ama pandemiden beri köy hayatına özenir oldum
Degisiklik olur ya senin için 😊
Benimde çok imrendigim bir şey aslında. Yeri önemli. Bunlar nazenin bitkiler. İşi ve nem önemli. Bitkinin dalı sonra çağa çok maruz kalınca kuruyor, dayanamıyor. Ortalama 21 dereceyi geçmeyen az da olsa biraz güneş görecek yer gerekli bence
Maşallah, ye beni diyor adeta :)
Vakti zamanında denedik daha sonradan onun yerine çiçek ektik, sebze ve meyveyi de yazlık evdeki bahçemize diktik..
Güzel bir faaliyet ben balkonda degilde hobi bahçemde yetiştiriyorum.
Arsadamı yetistireceksiniz.
Teşekkür ederim
Cevap
11Cevap
Yaaa harika bayıldım. Ben salon çiceklerini seviyorum ama iki hafta once 5 tane saksı aldim bostan ekmek icin hala ekicem😂
Kardeşim çilek yetiştiriyor. Benim pek işim olmaz. Sulamayı unuturum ya da çok sularım sonra ölürler felan 😅
Evet bu işte çok iyiyimdir. Ellerim bereketlidir 🙏
Çeri domates ektiğim yerden gül bittiği gün ilk ve son denememi yaptım
Evet hem fide satışımız var online ortamda hem de bahçe ekiyoruz aynı fidelerden. Çok keyif alırım ben de haftasonu ekmeye gidiyorum köye.
Yetiştirmiyorum...
Fakat ilgim de yok diyemem...
Güzel bir uğraş...
balkon degil bahcemiz var asiri guzel inip toplamak 🥰
Balkonda değil ama küçük bi bahçemiz var orada yetişitiriyoruz. Malum bu devirde herşey hormonlu ve ilaç kokuyor🤢
Benim validenin ilgi alanı.
Balkon eşittir bahçe 😊😊
Bi ara denedim güzel oluyor.
Onları böcek sarmasın diye ara ara kontrol edin. Böcek önce koloni kuruyor, örümcek ağına benzer bir şey. O ara onu alıp atın. salatalık daha narin. Patlıcan, domates ve biberle başlayın.
Ben de domates patetes soğan ektim😌
Balkonda😂
Bugün ektim. Olur inşallah
Oo iç pazara açılırsınız artık :D maşallah
Mantıklı. Neden olmasın?
Bende yetiştiriyorum çok güzel 😍
Annem yetiştiriyor
Biber, domates, bazende salatalık
Apla ben yiyiciyim
Hemen konum atiyom 😝
Yetiştirmiyorum
Bir bahçemiz var