Peki bir şey daha sormak istiyorum, ben alüminyum sufle kabında yapmak istiyodum ama her yer kapalı. Bir çok kez fincan da yapıyorum ama bardaktan cıkarmak cok zor. Bir de cok az cıkıyor. Bardaklara yağlı kağıt koyup müffin kabı gibi şekil versem güzel olur mu acaba 😌🙈
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Selam :)
İçine bir çimdikten daha az tuz koyarsan çatal ya da çırpıcı ile köpürür.
Tesekkürler, cam ya da plastik kapta cırpmak farkeder mi peki? Camda çırpın daha iyi de deniliyor.
Evet cam kasede çırparsanız daha iyi köpürür :)
Peki bir şey daha sormak istiyorum, ben alüminyum sufle kabında yapmak istiyodum ama her yer kapalı. Bir çok kez fincan da yapıyorum ama bardaktan cıkarmak cok zor. Bir de cok az cıkıyor. Bardaklara yağlı kağıt koyup müffin kabı gibi şekil versem güzel olur mu acaba 😌🙈
Fincanları yağlıyor musunuz? Yağlamıyorsanız yağlayın hala yapışıyorsa yağlı kağıt koyabilirsiniz. <3
Merhaba,
Kaşık veya manuel çarpıcı ile aynı yöne doğru hızlı hızlı 10 dakika çırparak istediğin kıvamı elde edebilirsin, kolay gelsin.😊
Teşekkür ederim kaşıkta manuel çırpıcı ile aynı etkiyi gösterir değil mi? Çatal diyenler var.
Çok teşekkürler😌
Çatal, kaşıktan daha pratik olabilir, ona söyleyen arkadaş haklı. 😊
😂😂😂kafalar zehir.
😄😄
Evet ama kolunu feda etmen lazım yarım saat çırpman gerek xmksmmx
Yarım saatse yine bir şey değil😂😂😂😂
Dpxldoddk iyi o zaman ortalama yarım saatte baya köpürüyo 😂 bide bi çimdik tuz at niye bilmiyom ama kadın öyle yapıyodu makxmzöoxöxkdl
Tamam sağol😂😅
Kavanozda da çırpabilirsin
Mantıklı
Bence de şhşhş hiç bi yerde görmedim yapan ama denemekten zarar gelmez
Kabartılır
10 dk güzelce çırpsan köpürür
10 dakika yine bir şey değil😂😂😂
Evet çatalla yapabilirsin ama bayağı vaktini alır
Yapacak bir şey yok. Köpürtünce tam kıvamında oluyor. Yarım saatimi alır değil mi?
Evet alır bence
Naptın yaptınmı
Yok yapıcam
Yaparsan paylaşcanmı
Güzel olursa neden olmasın
Amasyalımısın sen
Yok
Hmm kodu 05 de ondan yanlış tahmin etmişim :)
Yok doğum tarihim😌
Nasıl yani :)
“5” olan doğduğum ay yani , doğum tarihimle alakalı😂
Hmm sana gizliden yazabilirmiyim
yok dominostan söyle
Evde yapmak istiyorum, hem daha cok cıkar
Kaşıkla yapabilirsin