Benim elim lezzetli , şunun eli lezzetli falan derler. Öyle birşey var mı? İnsan eli ile yemeğe nasıl bir lazzet verebiliyor ki?
🙄🙄🙄🙄🙄🙄☺️☺️☺️

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
El becerisi var elbette ancak konu yemek olunca el lezzeti deniyor.. Benim gibi şu yemek söyle olsa ne olur diye pişirenler için söylenir. Brokoli çorbası içmem diyen biri mis gibi içti soyleyincede şaşırdı şimdi hep içiyor.
El lezzeti diye bir gerçek var... Benim demlediğim çayı, @Adanali_ dahil hiç kimse demleyemez... 😂
Bergamot aromalı çaya, 3 tane karanfil atarım, en az 40 dakika veya 1 saat demlerim, içmeye doyamam... 😃
Ayrıntılı tarif eder misin , bende öyle demeyin. İyi olmuyor ya benim çaylar 😏
* demleyim.
Özele yazdım... 👍
Selam :)
El lezzeti vardır tabiki ama nasıl yapılacağını bilmeden el lezzeti olsa nolur olmasa nolur.😂
Yani tabi bilmek önemli 😊
Cevap
14Cevap
Var sanki ya mesela benim gibi kimse çay demleyemez
Sırrını Verde bende demliyim, güzel yapamıyorum çayı
Yıkar mısın peki sıcak su koymadan hafuf
Mesela kan ile bağlı olduğum anneanne, babaanne ve anne gibi yakın insanların el lezzeti diye bir şey olduğuna inanıyorum.
Evet bunu şefler bile bazı asistanlarına söylüyor kisinin ellerinde enerjisel bir güc var galiba mesela benim teyzem of hic kötü yemek yaptıgını görmedm sadece makarna yapsa yogurtsuz bile yersin o derece yani acaba sırları ne
Eminem pek güzel hımır işi yapar
Maşallah emmi, heç aç komaz emine yengem seni 😊
Bana vemiyo guzum. Osman sen ekmeen arasına peynir goy yi, börekler misafirler için dedi
Bari bir iki dilim versin Osman emmi söylede. Sendeki de can
Verir mi hiç guzum. Moskof garı
Adolf hitler in bir sözü vardır
Beceri ve yetenek eğitimin bir ürünü değildir. Bu yetenek kişide doğuştan vardır. Yani bu Tanrı'nın bir lütfudur. Buda, öyle birşey
Merhaba, 😊
El lezzeti kavramı aslında el ayarından kaynaklı bir sözdür. Örneğin ne kadar baharat kattığın, elinin ayarı yani lezzetidir.
Hayır ama nasıl desem tuzun oranı koyacağın malzemelerin oranı da o yemeğin tadını çok değiştirir bunun için kullanilir
Yok öyle bir şey ama sevdiğimiz insanlara karşı söylediğimiz veya inandığımız şeyler bunlar. :D
Doğru el lezzeti diye bişey var ablam çok güzel yemek yapar annemden bile bazen 😂
Uğrasmasa bile güzel yapar anlamında diyolar galiba
Tabiki de var kaç yaşında annen ikizimin yaptığı lezzeti tutturamiyor bazı yemekler haric
O becerikli, eli yatkınlık manasında söylenir.🙂
Orada ki anlam elin bir parçasından çok yemeği doğru/orantılı yapışı yani elinin aşina olması bence.
Evet lezzet olur tabi ki
Pek mantıklı gelmiyor bana ama bilemedim.
Saçma bir şey🤣
Tabi ki var
Vardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?