Ben 2 gün önce yemek sepetinden Pizza sipariş verdim ve verdiğim pizza yanık olunca ve hem soğuk hem de geç gelince kötü olmuş deyip yorumlara hakkımı helal etmiyorum yazdım bunu üzerine restoran sahibi dün bana ulaştı ve ücret iadesi yapmak istedi ben de ilk başta kabul etmedim ama ısrar edince kabul ettim. Resimde ki pizza ya 29 tl verdim ve yaniktı ayrıca hic doyurucu değildi sizce para iadesi almakta haksız mıyım?
Daha önce hiç bir siparişiniz de kötü geldiği için para iadesi aldınız mı?
Merhaba brom, Öncelikle geçmiş olsun, bu pizza rezalet durumda. Kesinlikle restoranı arayıp para iadesi veya pizzanı tekrar yapmalarını söylemelisin, bu senin en doğal hakkın. Ben olsam kesinlikle iade ederdim, reddettiği takdirde tüketici haklarına söylerdim. Böyle bir pizzayı yiyecek diye sana getirmeleri büyük bir terbiyesizlik.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim kanka o arada dün 9 da ve o iade teklifi etti sen yeter ki hakkını helal et dedi ve para iademi de dün saat 10 civarında yapti zaten 30 lira gönderdi hesabıma.
Bu arada yorumun için çok teşekkür ederim brom içime su serptin bu pizza bir tek bana kötü geldi sanmıştım ama değilmiş. Zaten öyle olmasa adam para iadesi yapmazdı bence.
Hayır hıc para iadesi olmadi çünkü sipariş verdiğim yiyeceklerde herhangi bir sorun ile karşılaşmadım.
Zaten pizza küçük veya orta boya benziyor maalesef bu boy pizzalar tadımlık oluyor doyumluk değil.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet hem karnım doymadı hem geç geldi hem soğuk geldi hem de kenarları yanık bir şekilde geldi ben de o sinirli hakkımı helal etmiyorum yazdım buna alınmış beyfendi.