AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
178Cevap
Ohoo bu ülkede ne alakası var olan şeyler aldı başını gitti zaten. Stok yap kendini kurtar.
Yaptın mı sen :D
@Yomeyamo Keisnlikle , yaptım kaçıyorum bile bu şehirden önü deniz havası sıcak olan bir yere. son 2 gün :)
Hadı bakalım afiyet olsunn
@Yomeyamo Teşekkürler. Herkes kendini kurtarmalı bence. 20 güne yakın.. bir şeye sarmadan geçmez.
Bizde de yasak aksam 8den sonra alkol almak yasak. Alkolikleri unutmayin. Icip icip sokaga dokuldukleri ve laf anlamadiklari icin yasak. Ugrasmamak icin..
Alkol bünyeyi zayıf düşürdüğü için olabilir. Biliyorsunuz korona virüsü direkt immün sistemini etkiliyor. Bundan dolayı olabilir. Başka bir şey gelmedi aklıma.
Çok mühim olsaydı bütün dünya yasaklardı
Her ülkenin stratejisi farklı oluyor. Ben de sağlık yönünden yorumladım. Sadece fikir.
Ülkeyi kendi kafalarına göre yönetiyorlar koronayı bahane edip
Herkes sanki çok mutlu belki alkolle teselli bulanlar var
Pandemiyle alakası yok bizim devletin içinde art niyet var baskı var dayatma var sonumuz kötü
Bana yavaş yavaş millete karışmaya alistiriyorlar gibi geliyor 😂 sanki 2. murat dönemi
Çok alakası var. Evimin karşısındaki dağda içiciler hafta sonu yasaklarında dahi içiyorlar. Hatta pandeminin ilk zamanları çoğunluk hafta sonu yasaklarına uyarken bile onlar içiyorlardı ve okadar çok kimse geliyorki.
Alkol hadi neyse de iyiki sigarayı yasaklamamış. Yoksa ülke ayağa kalkardı xD
"ramazanda içmeyin bre kafirler" demek istenmiş olabilir
Onlar öyle sansın satan satar yine yasak mı dinleyecekler saçma sapan işler.
Welcome to Arabistan 😂😂
Ayran için Vodka viski yerine
Alaka yok. Şeriata doğru gidiyoruz. Keşke yolsuzluk, adam kayırma, ihaleye fesat ve devlet malını peşkeş çekme de yasaklansaydı?
Yasaklanan Avrupa ülkelerine de bakın isterseniz
@Axbxcxdxdddd Avrupa benim rehberim ya da örneğim olamaz. İşimize gelen şeylerde Avrupa şöyle böyle, gelmezse tam tersi. Olmaz ki.
Bence alkolün vergisinden topluca kazanmak istiyor. Çünki alkolik adam gider gerekirse 30 günlük stok yapar gene içer. O yüzden toplu alkol satışı topluvergi demek.
Ben de alkol kullanıyorum ama asla stok yapmam çünkü alkol kullanan insanların çoğunluğu aldığı alkolü aynı gün bitirir
Her türlü alkol satışları düşecek
Toplu vergi için değil bu
Son zamanlarda metro carrefoursa migros gibi marketlerin önünden geçersen anlarsın :)
Yahu toplu alan insanlar vardır zaten ama 3 haftada her türlü daha fazla alkol satılır
Saçma karar. Alkol her türlü virüsü öldürür halbuki :D
Ne kadar saçma sapan bir ülkede yaşadığımı tekrar anladım.
İçip içip karısını dövenler mi dersin, içip komşuya saldıran mı bu önlemek için olabilir mi
Her gün içerim bu güne kadar kimseyle kavga etmedim, karısını dövecek potansiyelde adam kuran da okusa içkide içse karısını döver
alkol mü yayıyor virüs ü mk.
herşeye maydanoz Tayyip
şeriatı getirmeye çalışıyor.
Şimdi canım hani tam kapanmaya tekeller gıda satışı kategorisine girmediğinden diğer sektörler gibi kapalı olucak çok müptelası isen yarın git bir kasa al kendine
Alkolünu alan toplanıp zikkimlaniyor diye topluluk olmasin diye
Erdoğan memlekette ayyaş , dinsiz imansız tip görmek istemiyor bence
Var demekki ki kapatmışlar herşeyi kurcalmayin size mi sorcaklar kapatırken
evet soracak vergi almayı bilirken iyi
Herşey bizim için
Bu ülkede tam kapama 20 günlük değil 20 yıldır tam kapama var.
Saçmalık ya nenalaka alkol pandemi ha dersiniz beraber eve toplanıp iciyorlsr sosyal mesafa falan olmuyor diye boş bunlar zaten. O kişiler icsede icmesede her zaman yanyanadir
Evde durmadan alkol alan ve bu yuzden evdeki insanlara hayati zindan eden kisiler olmasin diyedir. Alkol alip esini cocugunu oldureni cok duyduk demi.
İçme sularına sakinleştirici katıyorlar bildiğim kadarıyla. Bu da millet evdekafayï yemesin diye konulmuş olabilir.
Yok yav kim diyo. omu mkk laa
@BirDahaGeriGelmesin Harun git başka yerde oyna.
Pandemi bahane yaşama tarzina müdahele şahane
Ülkeyi muhafazakar yapmya çalışıyorlar, sonra millet daha fazla içiyor.
Araplaştırma tıkır tıkır işliyor türklüğü bitirdi siyonistin kuklası
Bu ne apt*lca bir karar ya. Size ne a. M... k kim ne isterse onu içer. Ülkeyi sardı iyice cehalet.
Bunu babam duymasın evi tekele döndürür gerçi ramazan diye saygıdan içmiyor oruç tutmasa bile 😄
:D
Şeriatı falan getirecekler herhalde ön hazırlık yapıyorlar nabza göre şerbet verip. Her türlü karşıyım bu duruma
Devletimiz bizi düşünüyor işte alkol günah diya yasaklayıp camileri açık tutuyorlar ki sevap işleyelim kxnslsmslsm
camiilere gitmek serbest mitingler serbest ama iş bayramlara ve halkın özgürlüğüne gelince kısıtlama.
4 kasa bira aldım. Yetmezse bayici tanıdık sorun olmaz.. Alkol bana haram, vergi onlara!
Alkol ve eğitim virüs bulaştırır çünkü ama kongreler asla bulaştırmaz ahahah değil mi?
İçip içip şiddet taskınlık yapmayın diye. Hep alkollü ler yakalandı kısıtlamala4da ihlal eden
bazı seylere zemın haızırlamak iste ama basamıycaklar geldikleri gibi giderler
Arabistan olalım istiyorlar. Şeriat getirmek istiyorlar. Güya özgür bir ülkeyiz tabii yersen.
Çok saçma satıp para kazananların da ekmeğiyle oynuyorlar
Alkol şişelerini birbirimizin kafasında kırmayalım diye
Ramazan’a saygınız olsun biraz ulen Avrupa da olsa millet bu kadar şey yapmaz dı
tamamen alakasız alkol mizik arotizm böyle atlatıcaz
Allahtan stoğum var ssjsjsh
İrana doğru adım adım
Oysa alkol öldürüyordu virüsü.
insan haklarına aykırı.
Millet icip cingar çıkarmasın diye iste
Ramazan ayındayız zaten alkolü napacaksınız
herkes müslüman mı bu ülkede
bu yorumum devletin bu yasakla ne anlatmak istedigiydi
Aile ici şiddet önlemi dndmd
Keşke faiz de yasaklansaydı.
Öyle deme bunlara göre faiz helal alkol haram.
içip içip kendinizi sokağa atmayın 😂😂
Bi alakasi yok firsatten istifade yasakliyor iste
seriata adim adim halka yasak olan kendilerine hak
Ramazanda da içmeyin geberir misiniz?
Bana ne mk o zaman ramazan yasaklansın. Niye alkol almam yasaklanıyor? Ramazan'da alkol alması sizi rahatsız ediyorsa kaldıralım bu ramazanı tedavülden, böylece size de dert olmaz ramazanda içenler.
Herkes müslüman mı abicim de ramazanda içmeyin diyorsun? Sizin gibi cahilleri kullanarak ülkeyi arabistana çeviriyorlar farkında değilsiniz.
Ramazanda icki icmek modern olmakmi lan dallama. Cahilmis. Sittirolun gidin o zaman. Tutturmuslar bi arabistan aw ya. Arabistanin nerde oldugunu bilmezsiniz andavallar. Akilli olun. Ramazan bu milletin hassas noktasidir. Linc ederler seni sokakta ne oldugunu anlazmsin. Git nerde icersen ic pust
Lan döl israfı ben de diyorum ki herkes müslüman değil ben kendi evimde içicem belki kimseye karışmadan etmeden bundan devlete hatta kime ne? Kaldı ki modernlik kelimesiyle yakından uzaktan alakalı bir şey de demedim ben :D Anana babana yazık dicem de cahilin evladı olduğun için çok da yazık değildir muhtemelen.
O kadar sperm arasindan nasil birinci geldin sen amin oglu. Sen realde benim karsimda boyle konusucan ha. Senin ciktigin yere geri sokmazmiydim ya klavye delikanlilari. Adamsan cep numarani ver bide telefonda konus benimle. Madem bu kadar cok sey biliyon bide yuzume yuzme soyle.
Allah belanizi versin. Ramazan ramazan beni nasil gunaha sokuyorlar ya.
hadi sgit abicim ya hadi sgit müslümansın sen bide ağzından küfür eksik olmuyor beynine soktuğum
Muslumanlar kufur etmezmi got lalesi. Sen baslat sonra sgit oylemi
Şunun şurasında ülkenin %30'u anca edecek bir azgın azınlıksınız. Bir gün bir tanenizin bir tarafında patlayacak bu atar gider az kaldı. Sen kimsin de milletin hassas noktasını belirliyorsun?
Siz Türk milleti değilsiniz bu arada. Arapçı kenelersiniz. Mevcut iktidarın düzeni dağılınca gene ''ehi ehi bize neler ettiler'' modunda ağlayacaksınız
Sizin ben zihniyetinize tukureyim. Atarsa atar giderse gider. Ramazanda kimse oruc tutmak zorunda degil. Ama ramazan yasaklansin dersen sokakta popona agaci sokarlar. Hadi hodri meydan denemesi bedavi. Akilli olun olum. Bu ulkenin basina kim gelirse gelsin maneviyatla oynayamazlar. Oynadilarda noldu yine size patladi. Oyle uciz tehditler bana sokmez. Anca burda sallarsiniz iste. Ben dinime durup dururken kufur eden adamin kafasinda sopa kirdim. Dinsiz oldugu icin kufur ettigi icin.. Hersey karsilikli. Isim gucum var alin ickinizi kadeh tokusturun siz. Bana ne
Bi seveyim yapamazlar, istediğimi de söylerim. Zaten mal olduğun için bağlamı da anlamamışsın. Madem bu kadar ağırınıza gidiyor ramazanda içilmesi, kaldıralım da bu yükten sizi kurtaralım baksana Ramazan sizde sinir stres yapıyor demek ki.
Zaten insanlık konusunda bir katkısı olsa böyle olmazsınız. Demek ki komple memlekete zarar anasını satayım
Valla yoruldum. Yeter ya
Senin gibi barbar zerzevat yorulmaz. Az soluklanır bar bar bar bar etmeye devam eder. Sopa kırmışmış, anca onu yaparsın zaten başka bir şey gelmez elinden.
Wi-fi gibi ülkeye giren çıkanın hesabı yok. Pagan terörist hıristiyan budist ataist deist güneşe tapan aya tapan denize tapan her dinden her kültürden her amaçtan insanı doldurup islamı dikte etmesi ancak ve ancak yobaz ve cahil bir yönetime sahip olduğunu kanıtlar türkiyenin.
Ramazan yalnızca müslümanlara ait. İsteyen istediğini içer. Sana ne? Kimse kendi inancını başkasına dikte edemez.
Pandemide, Ramazanda tek derdin bumu?
Bu evet oruç tutmuyorum pandemi yasağı var evdeyim ister kola içerim ister şarap
Wi-fi gibi ülkeye giren çıkanın hesabı yok. Pagan terörist hıristiyan budist ataist deist güneşe tapan aya tapan denize tapan her dinden her kültürden her amaçtan insanı doldurup islamı dikte etmesi ancak ve ancak yobaz ve cahil bir yönetime sahip olduğunu kanıtlar türkiyenin.
@selmaparlk millet senin zevkinin derdinde degil, o zehirlere cok ihtiyacin varsa alip stoklasaydin, sen kendin istersen evinde alkolden bogul öl, kimseyi ilgilendirmez. Konu senin alkolün degil, baska insanlarin sagligi
Alkol yasağının milletin sağlığıyla ne alakası var? Markete çıkmak zaten serbest marketten sigara kola bisküvi almak serbest alkol neden yasak oldu
@selmaparlk Kafayi cekip kendini kayip edip sokaklara dökülmeyin diye, alkolü alip köse kiyilarinda kafa cekip, toplanip milleti rahatsiz etmeyin diye.
Ahahahhahaha ya bir bardak şarapla bir birayla kim sokağa dökülmüş avam herif sokağa çıkmak yasak içip içip çıkan olursa yazarlar cezayı o kadar
@selmaparlk alkollümü yazyiorsuin, amddemi aldin? Salgım süresince Fransa, Güney Afrika, Tayland ve Hindistan gibi ülkeler de benzer kararlar alarak içki satış yasağı uyguladı. Bu ülkeler yasağa gerekçe olarak alkol bağlantılı suçlardan oluşabilecek yaralanmalarla hastane yükünün ağırlaşmasına sebep olunmak istenmediğini gösterdi.
Uzmanlar da içki ile Covid-19'un yayılımı arasında doğrudan bir bağlantı olmadığını ancak bar ve içkili restoranlarda sosyal mesafeye dikkat edilmemesinin yayılıma neden olacağını kaydediyor.
İtalya Yüksek Sağlık Enstitüsü (ISS) tarafından yayımlanan raporda, şarap, bira ve diğer alkollü içkilerin insanları salgın hastalıklara karşı koruduğu yönünde çıkan söylentilerin bilimsel doğruluğu olmadığı belirtilmişti. Alkol yasagi hiristiyan üleklerindede uygulaniyor, tek Türkyie degil,
www.haber7.com/.../3093063-rusyada-alkol-satisina-korona-engeli-10-hun-yasak
O ülkelerde eve kapanma sırasında uygulanmadı yasak. Ben evimdeyim zaten dışarı çıkmıyorum virüs yayamam bana olsun yine de içemezsin demek nedir? Ayrıca o ülkelerin çoğu toplu aşılama yaptı bu süreçte alkol yasaktı bizde neden yasak? Ben markete çıkıyorum kolamı alıp evimde içiyorum ama markete çıkıp bira alıp evimde içemiyorum NEDEN?
@selmaparlk Evinde icebiliyorsun, yalan damarinizda var, algi yaratma
Alamazsam nasıl içerim söyler misin?
@selmaparlk Madem Alkoliksin stok yapsaydin
Neden stok yapmak zorundayım? Devlet benim alışveriş sepetime keyfi müdahalede neden bulunuyor
@selmaparlk Devlet sizin gibi sorumsuzlara az bile yapiyor, cok özgürlük taniyor.. Senin keyfi zevkine az bile yapiyor.
Kola da keyfi zevk? Çikolata da keyfi? Sigara da keyfi Alkol içildiği anda insanı sorumsuz ve bilinçsiz yapmaz 2 bardak kola iç kafeinden yerinde duramazsın ama ayrıca ben hayat tarzımı damak zevkimi sana ispatlamak kabul ettirmek zorunda değilim pandemi hiç alakası olmayan konunun hemde evde kalacağımızın net olduğu bir dönemde yasak olması despotluktan başka bir şey değil
@selmaparlk Türkiyede pandemi ile mücadele sizin gibi egitimsiz batinin ne pisligi varsa koyleyeip, kendini entel sanan cahiller yüzünden yayiliyor, mücadele onun icin zor. Evinde alkol icmek yasak DEGIIIIIL. MANTIK dagilirken kafami cekiyordun? Alkol satisi durdurulmasi, toplanip gizli yerlerde kafa cekerken koronayi yaymalarini engelliyor.
Amma aslina bakarsan alkolü vereceksin, bunlari izole edip, korona oluncada her türlü SAGLIk hizmetlerinden men edeceksin, alkolikjlerin topluma zaten ne faydalari var.
Millet evin içinde cozutmasın diye
Hemen gidip bir dolap dolusu alıyorım
:D
Yav sana ne milletin alkolünden
Ramazandan dolayi olmasin sakin