Yeme & İçme Yemek yaparken müzik dinlersem yemeklerim daha lezzetli oluyor. Sizce tesadüf mü? GingerCookie Takip Et FenomenYoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yemek yaparken müzik dinliyorum ve terapi gibi geliyor. Yenileniyorum sanki. Sani bu yemeğin lezzetine bile etki ediyor. Sizce bir alakası var mı? Yemek yaparken müzik dinlersem yemeklerim daha lezzetli oluyor. Sizce tesadüf mü? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
papatya__6 Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Merhaba...Yemek yaparken bende müzik dinlemeyi çok seviyorum. 0 0 Yorumla
birbukre Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Selam, Bence alakası yok gibi. Psikolojik olarak size öyle geliyor olabilir. 0 0 Yorumla
bardakkkkkk Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl çok daha mutlu ve motive bir şekilde pişirdiğin içindir bence tesadüf değil! eline sağlık bu arada :)) 0 0 Yorumla
Umursamazbeyfendi Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kesinlikle bende öyleyim, müzik benim motive kaynağım ve hayatımda oldukça önemli bir noktada. Yemek yaparken, çalışırken, araba sürerken vs her daim kulaklığım takılıdır 0 0 Yorumla
silentlotus Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Mutlu ve neşeli olduğunuz için isteyerek yaptığınızdan olabilir 0 0 Yorumla
papatya__aşığı Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Değil. Müzik eşliğinde yapılan her şey daha güzel oluyor 0 0 Yorumla
Geceyi_SevenKız Takip Et Bilge Yaş: 125 , eic 80% +1 yıl Bende genellikle müzikle daha geç yapıyorum bu yüzden yemek yaparken dinlemeyi bıraktım 0 0 Yorumla
alenalena Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Mutlu olduğundan daha büyük bir sevgi katıyorsun içine ondan güzel oluyordur yemekler. 🦋 0 0 Yorumla
kıvrışıkgamzeli Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yaaa, o bende de oluyor. Ya da öyle geliyor. Daha keyif alarak yapmaktan mi bilmem😀.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Tesadüf değil müzik ruh halini iyileştirir o da yemeğe yansır bence. Aynı malzemeyle farklı modda yapınca tadı değişiyor resmen. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Merhaba...
Yemek yaparken bende müzik dinlemeyi çok seviyorum.
Selam,
Bence alakası yok gibi. Psikolojik olarak size öyle geliyor olabilir.
çok daha mutlu ve motive bir şekilde pişirdiğin içindir bence tesadüf değil! eline sağlık bu arada :))
Kesinlikle bende öyleyim, müzik benim motive kaynağım ve hayatımda oldukça önemli bir noktada.
Yemek yaparken, çalışırken, araba sürerken vs her daim kulaklığım takılıdır
Mutlu ve neşeli olduğunuz için isteyerek yaptığınızdan olabilir
Değil. Müzik eşliğinde yapılan her şey daha güzel oluyor
Bende genellikle müzikle daha geç yapıyorum bu yüzden yemek yaparken dinlemeyi bıraktım
Mutlu olduğundan daha büyük bir sevgi katıyorsun içine ondan güzel oluyordur yemekler. 🦋
Yaaa, o bende de oluyor. Ya da öyle geliyor. Daha keyif alarak yapmaktan mi bilmem😀..
Tesadüf değil müzik ruh halini iyileştirir o da yemeğe yansır bence. Aynı malzemeyle farklı modda yapınca tadı değişiyor resmen.
Müzik etkisinde sevgini katıyorsun. :)
Tesadüf diye bisey yoktur
Motive oluyon ondan
İnsan sevgısınıde katınca demekki
Tamamen motive
Severek yapinca her sey oyle olur
Tesadüf değıl
Etkisi olur.
Yok artık😁