Yeme & İçme Noodle markalarından hangisini tercih edersiniz? fireball00 Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Noodle markalarından hangisini tercih edersiniz? İNDOMİE NOODLE KNORR OBA Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Noodle markalarından hangisini tercih edersiniz? Cevapla Marka Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Noodle seven net midesizdir bi tek bana mı plastik yiyormuş hissi veriyor ya yoksa ben mi yapamıyorum bi sırrı falan mı var bunun 0 3 Yorumla fireball00 +1 yıl Yok ya bana plastik gibi gelmiyor. Haşlanınca zaten yumuşuyor ve yerken ağzında dağılıyor. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Noodle önerisi verir misin peki bi daha deniyim yemeyi Yorumla fireball00 +1 yıl İndomieyi dene diğerleri lastik, tüy gibi tadı var. Yine de kötü dersen damak zevkimiz apayrı demektir. Yorumla
Tanzanit Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İndomie tercih ediyorum. 1 23 Yorumla fireball00 +1 yıl Aynen ben de. Diğerlerini tatmıştım on para etmez. Aradığım lezzet yok. Yorumla Tanzanit +1 yıl Ben diğerlerini hiç tatmadım. Yorumla fireball00 +1 yıl Hiç tatma bence. Knorr zaten pahalıya satıyor. Yorumla fireball00 +1 yıl Valla canım çekti ben noodle yiyeceğim. 😊😊 Yorumla Tanzanit +1 yıl Afiyet olsun ben de yicem şimdi 😄 Yorumla fireball00 +1 yıl Noodle mi? 😊😊 Yorumla Tanzanit +1 yıl Evet noodle. Yorumla fireball00 +1 yıl Vay! Afiyet olsun. Birbirimizin canını çektirdik. Ben suyu koydum bekliyorum. Yorumla Tanzanit +1 yıl Aynen. Yorumla fireball00 +1 yıl Tavuklu benimkisi Yorumla Tanzanit +1 yıl Benimki de köri soslu. Yorumla fireball00 +1 yıl Tamam Yorumla fireball00 +1 yıl Beni bir tane de kesmiyor. Eskiden bir tane doyurucu oluyordu. Gramajdan çalıyorlar. Yorumla Tanzanit +1 yıl Ben de bazen iki tane yiyorum. Yorumla fireball00 +1 yıl Ben de 😊😊 Yorumla Tanzanit +1 yıl 🙂 Yorumla fireball00 +1 yıl Bilge seviyesine kadar gelmişsin hiç soru sormamışsın ilginç. 😊😊 Yorumla Tanzanit +1 yıl Aşk ilişkileriyle alakalı gizli olarak birkaç soru sorup silmiştim. Onun dışında soru sormuyorum. İlginç bir yanı da yok. Yorumla Tanzanit +1 yıl Görüş paylaşarak geldim bilge seviyesine. Yorumla fireball00 +1 yıl Tebrikler... Ben de böyle anket soruları hazırlıyorum. Sürekli giremiyorum ben KS'ye yoksa master olurdum. Yorumla Tanzanit +1 yıl Anladım. Yorumla fireball00 +1 yıl Seni hatırladım daha önceki soruma da yorum atmıştın. Sohbetine doyum olmaz. Çalışıyorum yorgun oluyorum neyse iyi geceler... Yorumla Tanzanit +1 yıl İyi geceler.. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Noodle seven net midesizdir bi tek bana mı plastik yiyormuş hissi veriyor ya yoksa ben mi yapamıyorum bi sırrı falan mı var bunun
Yok ya bana plastik gibi gelmiyor. Haşlanınca zaten yumuşuyor ve yerken ağzında dağılıyor.
Noodle önerisi verir misin peki bi daha deniyim yemeyi
İndomieyi dene diğerleri lastik, tüy gibi tadı var. Yine de kötü dersen damak zevkimiz apayrı demektir.
İndomie tercih ediyorum.
Aynen ben de. Diğerlerini tatmıştım on para etmez. Aradığım lezzet yok.
Ben diğerlerini hiç tatmadım.
Hiç tatma bence. Knorr zaten pahalıya satıyor.
Valla canım çekti ben noodle yiyeceğim. 😊😊
Afiyet olsun ben de yicem şimdi 😄
Noodle mi? 😊😊
Evet noodle.
Vay! Afiyet olsun. Birbirimizin canını çektirdik. Ben suyu koydum bekliyorum.
Aynen.
Tavuklu benimkisi
Benimki de köri soslu.
Tamam
Beni bir tane de kesmiyor. Eskiden bir tane doyurucu oluyordu. Gramajdan çalıyorlar.
Ben de bazen iki tane yiyorum.
Ben de 😊😊
🙂
Bilge seviyesine kadar gelmişsin hiç soru sormamışsın ilginç. 😊😊
Aşk ilişkileriyle alakalı gizli olarak birkaç soru sorup silmiştim. Onun dışında soru sormuyorum. İlginç bir yanı da yok.
Görüş paylaşarak geldim bilge seviyesine.
Tebrikler... Ben de böyle anket soruları hazırlıyorum. Sürekli giremiyorum ben KS'ye yoksa master olurdum.
Anladım.
Seni hatırladım daha önceki soruma da yorum atmıştın. Sohbetine doyum olmaz. Çalışıyorum yorgun oluyorum neyse iyi geceler...
İyi geceler..
Hiç hazır yemedim, Sushico’dan yiyorum.
İndooo
sevmiyorum
Knor
Kent