Yeme & İçme Tavuk ciğeri seviyor musunuz? eeelif56 Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Özellikle bol soğanlı ve bol baharatlı mükemmel oluyor. 😋😋😋😋😋Sizce de öyle değil mi? Güncellemeler+1 yıl Kızlar nerde acaba? Tavuk ciğeri seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
gnl_1998 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 56% +1 yıl Bugün köfte var dünkü ciğerin yüzüne bile bakmayacağım 😂 1 2 Yorumla eeelif56 +1 yıl yapma bee canım çektiiii:)))))))))))))) Yorumla gnl_1998 +1 yıl Çekmesin bayat ekmekten yapacak galetayla değil 😓 Yorumla
burhandeja15 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 415 cevap paylaştı. Kilosu kaç para onun bi alayım ucuz ise deneyeyim bol soğanlı 1 8 Yorumla eeelif56 +1 yıl a101 den alıyorum taze fiyatı da uygun dene pişman olmazsın Yorumla burhandeja15 +1 yıl 101 de mi hiç bakmıyordum bi bakayım bi kaç para almıştın sen haftaya bi alayım bakalım evde 5-6 kişiyiz 1 paket yeter mi Yorumla eeelif56 +1 yıl kılosunu net hatırlamıyorum ama bir paket yetmez sizi 3 paket anca aklar Yorumla burhandeja15 +1 yıl Sağolasın Yorumla burhandeja15 +1 yıl 8.44 dşyor 9 desek 3 paket 30₺ ediyor looo 30 TL. Az düşünmem lazım 😂 Ama deneyeceğim Yorumla eeelif56 +1 yıl ahahahaha 2 paketle denersiin sen de nolcak :)))))))))))))) Yorumla burhandeja15 +1 yıl 2 paket yeter demi Ekran görüntüsü aldım soruna senin youtubede tarifine de bakarım Tek soğanlı mı iyi oluyor en iyi tarifi ver bakem bi bana herkes de okur tam olarak ne ediyoruz Malzeme ve tarifi Yorumla eeelif56 +1 yıl özelden yaz bana hep yaptığım tarifi yazayım sık sık yaparız Yorumla
SarıSakallıKumral Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Hayır ya genelde ciğer sevmem ama güzel yapan biri varsa seve seve yerim 1 1 Yorumla eeelif56 +1 yıl güzel yaparım:))))) Yorumla
ForHuman Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Normal ciğeri çok seviyorum ama tavuk ciğerini bir türlü sevemedim ya 1 2 Yorumla eeelif56 +1 yıl neden güzel yapana denk gelmemişsin:))))))))))) Yorumla ForHuman +1 yıl Olabilir 😄 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl katılıyorum ciğer soğan patates kola bide arkadan tatlı olur ise hayır demem :) 1 2 Yorumla eeelif56 +1 yıl offffffffffff naptın ya :))))))))))))))))))) Cevap sahibi +1 yıl benim huyum bu bir şeye ya hiç girmem ya da girdim mi tam olur :)
Alaçatı_mavisi Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,6b cevap paylaştı. Çok severim bende dün yaptım 1 0 Yorumla
ᴡiɴᴄʜєѕᴛєʀ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Çok ucuz güzel ama her zaman yenmez 1 1 Yorumla eeelif56 +1 yıl her zaman nasıl yiyelim arada:))))))))))) Yorumla
weedpls Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hayır ciğerden nefret ederim ya tadı çok kötü geliyor. Kokoreç daha iyi 0 0 Yorumla
hohhkn96 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Yumuşak oluyor ama kuzu ve dana ciğerinin yerini tutmaz 2 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Severim. Akşam iftarda yiyecegim söylemesi ayıp 🙂 1 2 Yorumla eeelif56 +1 yıl sevilmez mi diyorsun ben de akşam yıyeceğim :)))))))))))))))))) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Afiyet olsun :) Yorumla
asosyal_berduss Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Orucluyuz be kadin yapma 😂 1 4 Yorumla eeelif56 +1 yıl ahahhahah ne kadını be :)))))))) yaptım bile Yorumla asosyal_berduss +1 yıl Kadinsin degil misiinnn :)))) Ellerine saglik o zaman Yorumla eeelif56 +1 yıl sağ ol akşama yapçam:))))))))))))))))))))) Yorumla asosyal_berduss +1 yıl Afiyet olsuuuun :)))) Yorumla
Afraa2727 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Tavuk ciğer sevmiyorum sana ciğer seviyorum 😅 2 1 Yorumla Afraa2727 +1 yıl Dana* Yorumla
Kor-ateş Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Can çektirdin😃 1 2 Yorumla eeelif56 +1 yıl benım de çekti :))))))) Yorumla Kor-ateş +1 yıl Gönder bir porsiyon😂 Yorumla
RubbieRolePlayy Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Gereksiz bir yiyecek. 0 2 Yorumla eeelif56 +1 yıl o zaman yorum da yapma zorlama yorum yap diyoz Yorumla RubbieRolePlayy +1 yıl Benim yorumum olumsuz. Bu da bir yorum. Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 653 cevap paylaştı. ben bayılırım 1 0 Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 926 cevap paylaştı. Ciğer yemem. 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sevmem. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Bugün köfte var dünkü ciğerin yüzüne bile bakmayacağım 😂
yapma bee canım çektiiii:))))))))))))))
Çekmesin bayat ekmekten yapacak galetayla değil 😓
Kilosu kaç para onun bi alayım ucuz ise deneyeyim bol soğanlı
a101 den alıyorum taze fiyatı da uygun dene pişman olmazsın
101 de mi hiç bakmıyordum bi bakayım bi kaç para almıştın sen haftaya bi alayım bakalım evde 5-6 kişiyiz 1 paket yeter mi
kılosunu net hatırlamıyorum ama bir paket yetmez sizi 3 paket anca aklar
Sağolasın
8.44 dşyor 9 desek 3 paket 30₺ ediyor looo
30 TL. Az düşünmem lazım 😂
Ama deneyeceğim
ahahahaha 2 paketle denersiin sen de nolcak :))))))))))))))
2 paket yeter demi
Ekran görüntüsü aldım soruna senin youtubede tarifine de bakarım
Tek soğanlı mı iyi oluyor en iyi tarifi ver bakem bi bana herkes de okur tam olarak ne ediyoruz
Malzeme ve tarifi
özelden yaz bana hep yaptığım tarifi yazayım sık sık yaparız
Hayır ya genelde ciğer sevmem ama güzel yapan biri varsa seve seve yerim
güzel yaparım:)))))
Normal ciğeri çok seviyorum ama tavuk ciğerini bir türlü sevemedim ya
neden güzel yapana denk gelmemişsin:)))))))))))
Olabilir 😄
katılıyorum ciğer soğan patates kola bide arkadan tatlı olur ise hayır demem :)
offffffffffff naptın ya :)))))))))))))))))))
benim huyum bu bir şeye ya hiç girmem ya da girdim mi tam olur :)
Çok severim bende dün yaptım
Çok ucuz güzel ama her zaman yenmez
her zaman nasıl yiyelim arada:)))))))))))
Hayır ciğerden nefret ederim ya tadı çok kötü geliyor. Kokoreç daha iyi
Yumuşak oluyor ama kuzu ve dana ciğerinin yerini tutmaz
Severim. Akşam iftarda yiyecegim söylemesi ayıp 🙂
sevilmez mi diyorsun ben de akşam yıyeceğim :))))))))))))))))))
Afiyet olsun :)
Orucluyuz be kadin yapma 😂
ahahhahah ne kadını be :)))))))) yaptım bile
Kadinsin degil misiinnn :)))) Ellerine saglik o zaman
sağ ol akşama yapçam:)))))))))))))))))))))
Afiyet olsuuuun :))))
Tavuk ciğer sevmiyorum sana ciğer seviyorum 😅
Dana*
En güzeli Arnavut ciğeri
Arada yenilebilir severim...
Yanina yayik ayrani:))
Ben sevmem tercihim kuzu ciğeri
Can çektirdin😃
benım de çekti :)))))))
Gönder bir porsiyon😂
Severim
Evet