Yeme & İçme Donut mı yoksa Alman pastası mı daha lezzetli? TencereYemeği_12 Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Birbirine çok benzeyen iki tatlı ama az da olsa farkları var. Siz hangisini tercih edersiniz? Donut Alman pastası Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Donut mı yoksa Alman pastası mı daha lezzetli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Donut ne ki ya bizim hamur kızartmasına çikolata sürmüşsün gibi 😄 tabi ki alman pastası 0 0 Yorumla
sezinko Takip Et Xper 3 Yaş: 44 +1 yıl kategoriler farklı aslında.. Donut amerikan çöreğidir. Diğeri ise anlı şanlı pasta hem de Alman!!! Nişantaşında Konak Pastanesi çok güzel yapardı, kapattılar. Açılacak dediler açmadılar:( 1 0 Yorumla
Yağmurçamur_ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl İkisinin de orijinalini yemediğim için bilmiyorum 2 0 Yorumla
Fíeld Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Alman pastası ama her yerde güzel olmuyo malesef 1 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çok güzeller malum fit olmak için uzak duruyorum 0 0 Yorumla
UnhappyKing Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 520 cevap paylaştı. Donut 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Donut ne ki ya bizim hamur kızartmasına çikolata sürmüşsün gibi 😄 tabi ki alman pastası
kategoriler farklı aslında.. Donut amerikan çöreğidir. Diğeri ise anlı şanlı pasta hem de Alman!!! Nişantaşında Konak Pastanesi çok güzel yapardı, kapattılar. Açılacak dediler açmadılar:(
Donut.
Donut çok daha güzel bence.
İkisinin de orijinalini yemediğim için bilmiyorum
Off zor bir soru. Karar veremedim
İkisinide sevmiyorum 😂
Donut sanki daha iyi gibi
Alman pastasını hiç beğenmedim
Alman pastası ama her yerde güzel olmuyo malesef
Donuts 🍩 tadi daha guzel
Çok güzeller malum fit olmak için uzak duruyorum
yemedim
Donut. 😍