Yeme & İçme Çok acıktım napcam? LetsGoBebeimm Takip Et Xper 3 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sizde aciktiniz mi Güncellemeler+1 yıl Regl duası etcem imkansız bugün ama yinede ediiim Çok acıktım napcam? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Alaçatı_mavisi Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hayır. Gün içerisinde de çok acıkmazdım. Niyetli olmam bu durumu değiştirmiyor 0 0 Yorumla
MayısssssssKızı Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Hiç yemek yiyemeyen insanlar var kendini onların yerine koy bir zahmet bir kaç saat aç kaldın diye ölmezsin 0 0 Yorumla
geenç1isi Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Dur knk daha yeni başladık jajajajja 1 1 Yorumla LetsGoBebeimm +1 yıl Xkdkcjjkddkkfrllel Yorumla
RickRoll Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Bende aciktim birazdan kahvalti yaparim 0 1 Yorumla LetsGoBebeimm +1 yıl Benim yerime de ye Yorumla
Bilimöğrenelim Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Yemek ye. 0 1 Yorumla Bilimöğrenelim +1 yıl Yuhhh senin açlık göze vurmuş artık Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 992 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır. Gün içerisinde de çok acıkmazdım. Niyetli olmam bu durumu değiştirmiyor
Hiç yemek yiyemeyen insanlar var kendini onların yerine koy bir zahmet bir kaç saat aç kaldın diye ölmezsin
Nefsini terbiye etmek için tutuyoruz oruçu ya sabır
Sorunu gorunce acıktigim aklima geldi hshshshsh
Dur knk daha yeni başladık jajajajja
Xkdkcjjkddkkfrllel
Bende aciktim birazdan kahvalti yaparim
Benim yerime de ye
daha du bakalım. yeni bismillah dedik.
Kafalti yapicam simdi
Yemek ye.
Yuhhh senin açlık göze vurmuş artık
yemek ye
sabret 9 saat kaldı