Off yanlışlıkla çatalı oyladım... elleri yenilir tabii ki. Diğer yumurtalar çatalla daha rahat yeniyor ama menemen akiskan bir kıvamda olduğu için ekmek banmak şart
Yemekten önce elleri yıkayıp , elle yiyince daha iyi tat alınır ve doygunluk hissi daha çabuk olur. Çatal, kaşık aynı hissi vermez. Çatalla ekmeği ve menemeni birbirine tam olarak yediremezsiniz. Ve bu kombineden faydalanamassınız :)) Çatal sağdan , soldan fireler verir. Tabi ki her yemek elle yenmez . Katı ve menemen gibi az sulu yemekler...
0|1
0|0
rahtltandoktor | Yeme & İçme konusunda 85 görüş paylaştı.
Xper 7
3 gü
Elle ya catalla menemenmi yenir beş yildizli otellerde ekmegi bandirmisim yemege calisanimiz diger mühendisler. ayiptir derler yemegin ayibi olur ben oyle tat aliyom
Yiyecek başka insan yoksa hem çatalla hem elle yerim. Yani ekmeksiz kısmını çatalla ağzıma atarım. Lokmamı ekmekle yiyeceksem ekmeği çatal - kaşık olarak kullanabilirim :)
0|1
0|0
hojiblanca | Yeme & İçme konusunda 575 görüş paylaştı.
Guru
3 gü
Kibarlık kaldırmayan yemek, bana bana yiiiiiiriiiimmmm.
1|3
0|0
Güll1234 | Yeme & İçme konusunda 53 görüş paylaştı.
Xper 6
4 gü
Evdeysemm elle yerim öyle tadı çıkıyor çünkü sjdkdkd
0|3
0|0
Diğerkâm1i | Yeme & İçme konusunda 94 görüş paylaştı.
Yoda
3 gü
Ekmeği alacaksın ben yumurtalı alana dalarım sebze pek sevmem sonra haammmm yapıcaksıın. Çatalla tadını çıkaramam😏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
6046Deli Kız :D
Yemitoeum.😅
Yemiyorum*
Fakat çatal öyle değil elbet.
Not: menemen yemeyeli yıllar olmuştur.
Çatal, kaşık aynı hissi vermez. Çatalla ekmeği ve menemeni birbirine tam olarak yediremezsiniz. Ve bu kombineden faydalanamassınız :)) Çatal sağdan , soldan fireler verir. Tabi ki her yemek elle yenmez . Katı ve menemen gibi az sulu yemekler...
Beyaz ekmekle ve elle tabii 😋😋
Ya gelip gidip şu soruyu görüyorum yeter artık gidiyorum menemen yapmaya gördüğümde canım çekiyo
Ah fesatlık ah
Tabii ki el ile yerim.
evett