Yeme & İçme Tüysüz şeftali mi tüylü şeftali 🍑 mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Valla tüysüz şeftali olsada yesek canım çekti şimdi ☺️😋😋 Tüysüz şeftali mi tüylü şeftali 🍑 mi? Cevapla Tüy Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bursanın yarma şeftalisi bol sulu lezzetli ve hafif tüylü.. 1 1 Yorumla na-noow2 +1 yıl abi bu soru göründüğü kadar masum değil ;) Yorumla
beyefendiks Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 89% +1 yıl Tüylü tatlı, tüysüz ekşi olur. Bu damak zevkine göre değişir. Ben tüylü seviyorum. 0 0 Yorumla
iSLaNDBaZaRr Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Tuylusune şeftali tuysuzune nektari diyoruz biz 2 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl onun adı nektarin 2 2 Yorumla KlasikAdam_ +1 yıl Masum :) Yorumla Soran +1 yıl Onu bunu bilmem kardeşim bizim buradaki pazarda tüysüz şeftali diye satılıyor ☺️ bilgilendirdigin içinde teşekkürler Yorumla
Milennay Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Tüysüzün tadı hoş 1 1 Yorumla na-noow2 +1 yıl onu sen değil erkek bilir :D Yorumla
çiçekçikız768 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl bunun sulusu yok mu 3 3 Yorumla KlasikAdam_ +1 yıl Sende vardır kesin Yorumla na-noow2 +1 yıl @KlasikAdam_ güzel cevap :D Yorumla çiçekçikız768 +1 yıl @na-noow2 ikinizinde aamına goyayım bu cevap nasıl ;) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bursanın yarma şeftalisi bol sulu lezzetli ve hafif tüylü..
abi bu soru göründüğü kadar masum değil ;)
Tüylü tatlı, tüysüz ekşi olur. Bu damak zevkine göre değişir. Ben tüylü seviyorum.
Tüylü olanın kabuğu soyulunca mükemmel oluyor
swftali dediyin hafif tuyli olacak
Tuylusune şeftali tuysuzune nektari diyoruz biz
onun adı nektarin
Masum :)
Onu bunu bilmem kardeşim bizim buradaki pazarda tüysüz şeftali diye satılıyor ☺️ bilgilendirdigin içinde teşekkürler
Şeftali olsun yeter tüysüz tüylü fark etmez
şeftali buldukta tüysüzünü arayacağız :D
Nerenin seftalisine bağlı
Tüysüz 😋
Tüysüzün tadı hoş
onu sen değil erkek bilir :D
Fark etmez
İkisinde güzel 😊
Tüylü severim
Tüysüz
Tüylü olanı güzel
Hiç sevmem
bunun sulusu yok mu
Sende vardır kesin
@KlasikAdam_ güzel cevap :D
@na-noow2 ikinizinde aamına goyayım bu cevap nasıl ;)
Şeftali sevmem
Tüysüzü iyidir...
Tüylü.
Vay iki kuşçu vay