”Ayyy ölümü gör noluuur ye” “Azıcık tadına bak nolcak” 😬😬🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Böyle o cümleler üstüme üstüme gelir “hayıır yahu” diye bağırırım tepem atarsa. Israrı sevmiyorum ben alınan alınır gücenir ama buda benim huyum hatır için bile olsa sevmediğim bişeyse ucundan tadına dahi bakmam huyum böyle🙇🏻♀️🎈 Peki siz hatır için sevmediğiniz bir şeyi yer misin?
Sevmediğim yemekleri gözümün önüne getiriyorum da, hayatta yemem. İkram edilen bir şey geri çevirilmez derler ama sırf gönülleri olsun diye de sevmediğim bir şeyi yutkunamam.
Nezaketen de olsa yerim, daha önce de temişliğim oldu. Ancak bunu bir tek misafirlikte yapabilirim 😅. Sonuçta o kişi bizi en iyi şekilde ağırlamak için saatlerini, dakikalarını veriyor olabilir yemeğine. Saygıdan ve kırmamak için gene olsa gene yerdim/yerim.
Hayır yemem. Yemiyorum da zaten. Özellikle mantı ıspanak falan. Yoğrulan ve ayıklanma gerektiren şeyleri hayatta yemem başkasının evinde. Benimki sevmemekle beraber temizlik takıntısı
yemem ve daha fazla ısrar ederse hayır istemediğim bir şeyi yapma gibi bir zorunluluğumun olduğunu düşünmüyorum diye ona bağırırım bir daha da onunla görüşmem ben onun oyuncağı mıyım canım ?
Tamamen hatrı olan insana bağlı. Asla üzülsün istemediğim biriyse evet yerim. Çok güzel diye de yalan bile söylerim ama çok da umrumda olmayan biriyse hayatta yemem.
Offf maalesef bana çok yapıyorlar, çok fazla yemek seçen bir insanım o yüzden bir yere gittiğimde yemeyeceğim bir şey varsa zorla yedirirler ısrara dayanamayıp yerim bende