Yeme & İçme Bu tatlıyı biliyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Bu tatlıyı seviyor musunuz adı kadife tatlısı çok güzel bir tadı var bim hanımda satılıyor bimde en sevdiğim ürünlerden birii bu Bu tatlıyı biliyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Ürün Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
bunaldumya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ben buna aşığım da çözemediğim tek bişi var. Hindistan cevizi tadı geliyor ama içinde yokmuş. Nasıl yok yaa 😄 0 0 Yorumla
Клвдияивановна Takip Et Master Yaş: 39 , eic 60% +1 yıl Kadife tatlısını duymuştum doğru ama hiç tadına bakmadım Tadına bakmak isterim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ismarla çabukkk Yorumla
Hanjin Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl He ya ben bunu çok seviyorum. :D A101'de satılıyor. 1 0 Yorumla
_Slash_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Red velvet tatlısı buuu. Yanında kahve ile efsane güzel oluyor. Afiyet olsun 0 0 Yorumla
deriinnnn1 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl denedim çok hoş bi tadı var ama o fiyata ne kadar sağlıklıdır bilemeyiz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaa ne yapayim çok guzel tadi var hem uygun fiyatlida olunca sağlıkli olmasi geri plana atiliyor bir anlik Yorumla
Naz_006 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Meshur bimin kadife tatlısı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dimiii tadı çok güzel ya Yorumla
Karamelaaaa Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Red velvet değil mi bu? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem ki bimde kadife diye geciyor Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Bimde öyle geçiyor evet😊 Yorumla
Erenkuvvet Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Benin bi bildiğim tatlı var oda sen ❤ 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaa 🤭 yerimmmm Yorumla Erenkuvvet +1 yıl :)) Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl biliyorum normal işte pek bi numarası yok 0 0 Yorumla
Boavista Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Çok güzele benziyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet çok güzel Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Nerden bilelim yapıp davet etmedin ki 😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sen yap Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben bunun beceremem sanırım 😂 pizza ısmarlasam olur mu Yorumla Soran +1 yıl Erik olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu mevsimde var mı ya Yorumla
WhatTheBok Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Halı tatlısı mı sjfk 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Okuman yok galiba Yorumla WhatTheBok +1 yıl Detay okumayı bek sevmem Yorumla Soran +1 yıl Belli Yorumla WhatTheBok +1 yıl Errik datlısı yap sen Yorumla Soran +1 yıl Sus sen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ben buna aşığım da çözemediğim tek bişi var. Hindistan cevizi tadı geliyor ama içinde yokmuş. Nasıl yok yaa 😄
Kadife tatlısını duymuştum doğru ama hiç tadına bakmadım Tadına bakmak isterim
Ismarla çabukkk
He ya ben bunu çok seviyorum. :D A101'de satılıyor.
Red velvet tatlısı buuu.
Yanında kahve ile efsane güzel oluyor. Afiyet olsun
denedim çok hoş bi tadı var ama o fiyata ne kadar sağlıklıdır bilemeyiz
Yaa ne yapayim çok guzel tadi var hem uygun fiyatlida olunca sağlıkli olmasi geri plana atiliyor bir anlik
Meshur bimin kadife tatlısı
Dimiii tadı çok güzel ya
Red velvet değil mi bu?
Bilmem ki bimde kadife diye geciyor
Bimde öyle geçiyor evet😊
Benin bi bildiğim tatlı var oda sen ❤
Yaa 🤭 yerimmmm
:))
bimde gördüm bi şeye benzemiyor
biliyorum normal işte pek bi numarası yok
Bilmiyorum salça tatlısı gibi
yok , bu zamana kadar görmedim , ilginç :)
Red velvet bu denemiştim ama begenmedim
Bimden aldım yedim çok güzel
Daha çok acıya benziyor 😂
Çok güzele benziyor
Evet çok güzel
Nerden bilelim yapıp davet etmedin ki 😂
Sen yap
Ben bunun beceremem sanırım 😂 pizza ısmarlasam olur mu
Erik olur
Bu mevsimde var mı ya
hiç yemedim ben bunu
çorum tatlısı