Yeme & İçme Bir oturuşta kaç ekler yersiniz? -öykü-1 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Ben Bi 15 yerim zorlarsam. Siz 🤣 Güncellemeler+1 yıl Ne kdr küçük mideniz varmş 🤣🤣 Bir oturuşta kaç ekler yersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. 5-6 tane yerim en fazla 0 0 Yorumla
ruletci03 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 66% +1 yıl 15 mideyi bozarsın yahuben 3 tane yerim 20 tanede yerimde mide mahvolur 4 tanede ağrı yapar en fazla 3 yerim 1 0 Yorumla
Pokerrface Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl 15 yaşımda arkadaşımla yarıştık yemeğin üstüne 30 Kemalpaşa tatlısı yedim yenilmiştim. 20 ekler yerim muhtemelen 1 0 Yorumla
BurayaYazzz Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl off sayamam ki yaaaa oranın tamamını gömerim ama sonra siz de beni gömmek zorunda kalırsınız 1 0 Yorumla
Brsdncrr Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 73% +1 yıl İlk defa yiyormuş ve bir daha yemicekmiş gibi yerim 🥰 1 0 Yorumla
WesttSide Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl O an ki duruma göre değişir ama en az 10 tane yemeden bırakmam qwqeqeqewe 1 0 Yorumla
__meyvesuyuuu Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ekler mi pehh eriğin yanında birer erik cekirdegi bile olamaz çunku erik cekirdegini ekince erik çıkar dimi ya benim canim aşiri erik cekiyor 1 1 Yorumla -öykü-1 +1 yıl Erik deme erik hassas noktam özledim bende Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Birkaç kez yedim uzun yıllar önce pek sevemedim. Ama baklava getir gömerim 1 tepsi. Ya da yarım kilo kunefeyi tek oturuşta yerim 😅 1 0 Yorumla
Hayatsınn Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Bir oturuşta on tane yiyorum zorlasam bu sayı artabilir muhtemelen 1 0 Yorumla
Fitbody Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl Hatrin icin 4 5 tane yeterli tatliyi severim ama fazlasi bayiyor 1 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Küçük ise iki tane yerim zorlasam 3 fazlası bayiyior 1 0 Yorumla
ᴡiɴᴄʜєѕᴛєʀ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Tepsiyi ver beleşe deneyelim 1 1 Yorumla -öykü-1 +1 yıl Hshwhwhw şakacı Yorumla
hazir_cevap Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Senden nefret etmeye başladım 😂 1 2 Yorumla -öykü-1 +1 yıl Sen bilirsn 😏 Yorumla hazir_cevap +1 yıl Bn bilirim tabi ki 🥺 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl düşündüm 🤔 en sevdiğim tatlı 5 tane yerim 1 0 Yorumla
nes2mvarhayattaa Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl 1-2 tatli yiyince midem bulaniyor 1 0 Yorumla
Sine09 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 32% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 823 cevap paylaştı. Çok severim 🤎heralde bende bir 7-8 tane yerim. 1 0 Yorumla
cansugung Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl En sevdiğim tatlı ama en fazla 5 jklkhh 1 0 Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 493 cevap paylaştı. Hic yemem çünkü sevmiyorum 1 0 Yorumla
Liliann_ Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. 1 tane yerim belki, sevmiyorum 1 0 Yorumla
salcedo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 947 cevap paylaştı. 1 tane belki.. o da keyfim yerindeyse. 1 0 Yorumla
pandappan Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Git burdan gece gece 🌚🤢🤢 1 4 Yorumla -öykü-1 +1 yıl ☹️☹️ Yorumla pandappan +1 yıl Mahşerde elinde bir tepsi ekler getiriyorsun. Hakkım kaldı. Yorumla -öykü-1 +1 yıl Hahsksjdkdjd 🤣🤣🤣 Yorumla pandappan +1 yıl Son gulen ben olacağım hele bir unut o gün göreceksin. Yorumla
Siyestra_ Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bu gerçek ekler değil gerçeği daha güzel 0 5 Yorumla -öykü-1 +1 yıl Gerçek nasıl oluyor Yorumla Siyestra_ +1 yıl www.google.com/search Yorumla Siyestra_ +1 yıl Ve kahveliside çok enfes Yorumla geceemavisiii0 +1 yıl İyi sen öylesini yap ozaman bizim gerçek ekler dediğimiz bu. Yorumla Siyestra_ +1 yıl Ben sadece gercegini gosterdim isteyen istedigi gibi yapar ve yer. Yorumla
uzaylı_tony Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 311 cevap paylaştı. 1 tane bile yemem sevmiyorum 1 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. 5 eklerden sonra tıkanıyorum artık 1 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. 8~10 tane 😋 1 0 Yorumla
Egoist-Pati Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 322 cevap paylaştı. Cok sevmem ya 1 0 Yorumla
suskun_34 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. 10 tane yerim 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı. Dokunmasın sonra 😂 1 0 Yorumla
_Slash_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl 70 tane yerim ya 0 1 Yorumla -öykü-1 +1 yıl Aynen knk Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Noha😱😵5-6 1 0 Yorumla
123mad123 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 304 cevap paylaştı. Min 20 ve sana meydan okuyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
5-6 tane yerim en fazla
15 mideyi bozarsın yahu
ben 3 tane yerim 20 tanede yerimde mide mahvolur 4 tanede ağrı yapar en fazla 3 yerim
15 yaşımda arkadaşımla yarıştık yemeğin üstüne 30 Kemalpaşa tatlısı yedim yenilmiştim. 20 ekler yerim muhtemelen
off sayamam ki yaaaa oranın tamamını gömerim ama sonra siz de beni gömmek zorunda kalırsınız
İlk defa yiyormuş ve bir daha yemicekmiş gibi yerim 🥰
O an ki duruma göre değişir ama en az 10 tane yemeden bırakmam qwqeqeqewe
Ekler mi pehh eriğin yanında birer erik cekirdegi bile olamaz çunku erik cekirdegini ekince erik çıkar dimi ya benim canim aşiri erik cekiyor
Erik deme erik hassas noktam özledim bende
Birkaç kez yedim uzun yıllar önce pek sevemedim. Ama baklava getir gömerim 1 tepsi. Ya da yarım kilo kunefeyi tek oturuşta yerim 😅
Bir oturuşta on tane yiyorum zorlasam bu sayı artabilir muhtemelen
5 6 ancak fazla gitmiyor.
Hatrin icin 4 5 tane yeterli tatliyi severim ama fazlasi bayiyor
Küçük ise iki tane yerim zorlasam 3 fazlası bayiyior
Tepsiyi ver beleşe deneyelim
Hshwhwhw şakacı
Senden nefret etmeye başladım 😂
Sen bilirsn 😏
Bn bilirim tabi ki 🥺
Denemem lazım bi 10 15 im var gibi
Daha dün yedim 10 tane djxnsjs
düşündüm 🤔 en sevdiğim tatlı 5 tane yerim
En fazla 3 5 tane yerim.
1-2 tatli yiyince midem bulaniyor
20-30 soğuk olacak ama
Pişman olacağım kadar çok yerim
5ten fazla yersem mide fesadı geçiririm
Çok severim 🤎heralde bende bir 7-8 tane yerim.
Zorlamadan 20 yerim ama yemem.
En sevdiğim tatlı ama en fazla 5 jklkhh
Hic yemem çünkü sevmiyorum
1 tane yerim belki, sevmiyorum
1 tane belki.. o da keyfim yerindeyse.
Git burdan gece gece 🌚🤢🤢
☹️☹️
Mahşerde elinde bir tepsi ekler getiriyorsun. Hakkım kaldı.
Hahsksjdkdjd 🤣🤣🤣
Son gulen ben olacağım hele bir unut o gün göreceksin.
Bu gerçek ekler değil gerçeği daha güzel
Gerçek nasıl oluyor
www.google.com/search
Ve kahveliside çok enfes
İyi sen öylesini yap ozaman bizim gerçek ekler dediğimiz bu.
Ben sadece gercegini gosterdim isteyen istedigi gibi yapar ve yer.
15 mi hey maşallah en fazla 3
2 eski halimle 20 tane yerdim de kilo verdim tabi
1 tane bile yemem sevmiyorum
5 eklerden sonra tıkanıyorum artık
10 12 tane yerim
Ben bi 7 yerim
en fazla 5-6
Bi tepsi gömebilirim
Max 5
10 tane falan yerim sanırım :)
Ben Bi 9 tane yerim
6-9 falan