Yeme & İçme En çok neyi seversin, kahve mi çay mı? kadinturk Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor en çok çay içmeyi mi seversiniz kahve içmeyi mi? been bir karadenizli olarak çay 😃 En çok neyi seversin, kahve mi çay mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
espressoseverim Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Çayı çok nadiren içiyorum. Kahve içmek için her gün sevdiğim bir kafeye gidiyorum. Onun dışında sabah kalkar kalkmaz bir kupa kahve içmezsem olmaz. 1 0 Yorumla
__pinhan Takip Et Master Yaş: 32 , eic 45% +1 yıl kahveyi çok seviyorum ama çaydan da vazgeçemem. 1 0 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 392 cevap paylaştı. Kahveyi hiç sevemedim. Ben her zaman cayciyim. 1 0 Yorumla
Evdeyokum Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 652 cevap paylaştı. Kahve 1 0 Yorumla
Kaderiniz_ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Çay büyük bardakta😂 1 1 Yorumla Voldemorrtt +1 yıl Profilimdeki soruyu yanıtlar mısın seni davet edemiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Karadenizli olarak kahve.
Çayı çok nadiren içiyorum. Kahve içmek için her gün sevdiğim bir kafeye gidiyorum. Onun dışında sabah kalkar kalkmaz bir kupa kahve içmezsem olmaz.
kahve ile pek aram yok
kahveyi çok seviyorum ama çaydan da vazgeçemem.
Kahveyi hiç sevemedim. Ben her zaman cayciyim.
Benimki çay olsun, demli.
kahve kesinlikle.
kahve
Çay severim
Kahve sen
Çay tabiki
Kahve
Çay severim
Çay büyük bardakta😂
Profilimdeki soruyu yanıtlar mısın seni davet edemiyorum
Kahve
Çay bir tik daha cok