Sürülebilir çikolata markalarından hangisi daha i̇yi?

- En iyi sürülebilir çikolata? Hangisi daha güzel ve lezzetli hatta kaliteli¿
-Hangilerin denediniz , hangisi güzel hangisi değil¿
*Ben Saralle ve Nutella seviyorum onun dışında Nuga da güzeldir... 🖤
-Milka ve Şokellayi hiç denemedim deneyen varsa nasıl olduğunu soyleyebilir mi ¿
*Torku ve Çokokrem'i açıkçası pek sevemedim ben ya... 🙄
Çikolata kahvaltı soframızın vazgeçilmezi kesinlikle. Her sabah ilk olarak masaya çikolatayı çıkarırım :) Sadece kahvaltıda değil, atıştırmalık olarak da gün içinde çikolatalı ekmek tükettiğim oluyor. En iyi sürülebilir çikolata markasını hala bulamadıysanız çok doğru yerdesiniz diyebilirim.
Tadıyla damaklarımızı şenlendiren Nutella elbette ki en iyi sürme çikolata markalarından bir tanesi. Farklı kavanoz boyutları bulunuyor, ben genellikle en büyüğünü alıyorum çünkü bize anca yetiyor :)
En iyi kahvaltılık çikolata listemde Tadıbu da bulunuyor. Lezzetini en çok sevdiğim sürülebilir çikolatalar arasında. %35 fındık oranı bulunuyor ve trans yağ içermiyor. Aynı zamanda peynir altı suyu tozu da içermiyor, şeker oranı düşük.
Ekmeğe sürmelik çikolata arayanların bir diğer tercihi de Sarelle oluyor. Kahvaltılık Sarelle benim soframın da baş tacı oluyor :) Sarelle Duo kesinlikle favorim hem fındık kremasının hem de çikolatanın aynı kavanozda buluşması nefis.
Kahvaltılık çikolata markaları arasında favorilerimden biri de Fiskobirlik Nuga. Çikolatalı kahvaltılıklar hazırlarken müthiş lezzetiyle imdadıma koşuyor. Dilerseniz sadece sütlü fındık kreması seçeneği de bulunmakta.
Sürme çikolata markaları arasında en iyilerden biri de DeLucca. Birbirinden lezzetli seçenekleri arasında kendinizi kaybedebilirsiniz. Dilerseniz vegan ürünleri de bulunuyor, onları da tercih edebilirsiniz.
En iyi ekmek üstü çikolata markaları arasında Milka da bulunuyor. Deneyenlerin tadını çok sevdiğine eminim. Milka'nın çikolatalı krem peyniri de var, onu da denemenizi şiddetle öneririm.
Kavanoz çikolata markaları arasında lezzetiyle kendine hayran bırakan Çokokrem de tercih edebileceğiniz bir seçenek. İsterseniz cam kavanoz, isterseniz de kutu seçenekleri bulunuyor. Çocukluktan kalma olduğunu düşünüyorum ama ben minik kutularını tercih ediyorum genellikle :)
Kız nutella en sona mı koyulur bulacağım diye gözlerim pörtledi 😅😅
Neyse en çok nutellayı seviyorum. Meyvelerin üstüne ekmegin üstüne falan baya iyi gidiyor geliyor kaloriler 🤭🤭😔
Teşekkürler 💐
😂 rica ederim
Kız neden Nutellayi en sona koydum bliyon mu çoğu kişi Nutella dicek biliyorum önce fazla bilinmeyenleri öne koydum ki belki akıllarına gelir aaa evet bu da vardı der nutelleye vericene oburkune verir bende severim nutella ama saralle de severim mesela o yüzden saralleye verirdim ondan yani digerlerini de görsünler diye Nutella zaten alıyor çok puan 🤣🤣
Haklisin valla dndjnxnd
1. Nuga
2. Sarelle
Karadenizde üretilmeyen kakaolu FINDIK kremalarına itibar etmem.
EİG için teşekkürler ☺️
Rica ederim ☺️
Cevap
77Cevap
Nutella varken diğerleri ne kadar gerekli bilemedim :)
Karar veremem hepsi çok güzel.😅
Bizde Torku kullanılıyor
Çikolatanın her türlüsüne tamamız 😄 şunlardan biri önümüzde olsa "ay yok canım almayım ben falanca markayı seviyorum" diyecek kaç babayiğit çıkar acaba🤔 çikolata kahvelerin süsü, kahvaltıların olmazsa olmazı ve depresyonlarımızın tek ilacı. O yüzden #seçmedenyiyorum 😋
Cevap veriyorum
C) Hiç biri..
Çünkü hepsinde PALM YAĞI var..
Geçen büyük bir süpermarket den Ülker alacaktım.. Market çalışanı onun yerine Gesaş Sevilla diye cam şişede olanı tavsiye etti..
Bende aldım..
Ne palm yağı var, ne trans yağ ne de korucuyu ne de başka birşey..
Süper..
Neredeyse çoğu kişi nutella demiş ve bende nutella kullanıyordum.
ama bir arkadaşım torku banada kullanmamı önerdi bakalım diyetten sonra alır denerim.
Ama özellikle şu lotus biscoff beni bir düşündürdü bakalım ilk fırsatta deneyeceğim. Keşke hangi markette bulabileceğimizide söyleseydi arkadaşımız. Onuda yorumlarda bir sorarsanız sevinirim.
Saydıklarından hiçbirini yemedim desem?
Ama chokella bana çok cazip geldi. Bol sütlü felan diyor, enfes.
Nedenn yemedinnn
Torku unlü gibi ya ama evde çikolata yapmayı denedim o da unlumsu tadı oldu Torku gibi. Belki de Torku daha doğaldır.
Nutella severim cocokrem ve hobby hiç sevmem fazla yaglilar. Diğerlerini denemedim herhalde
özel bir isteğim olamamakla beraber nutellanın abartıldığını düşünüyorum. Tat olarak Sarelle ve nuga daha çekici geliyor. Nutella kıvam olarak fazla sıvı gibi (hepsini buz dolabının dışında muhafaza ettim) diğerlerinin kıvamı daha güzel geliyor. Bşrde çok kaliteli Karadeniz fındığından üretilen markalar varken neden yabancı markaları tercih edeyim. Tercihim Sarelle veya Nuga.
22 yaşimda başladim sürme cikolata yemeye ondan önce hic ağzima sürmezdim
arada sirada yerim yine ama cok degil
nutella ile basladim simdi sadece torku yiyorum
sarellede güzeldi sanirim
Nutella varken diğerleri nasıl hala iş yapıyor bilemedim, diğerleri fiyatı sebebiyle tercih ediliyor sanırım.
Milka gerçek ve deneyimli bir çikolata ustası , gerek paket çikolataları gerekse sürülebilir çikolataları nefis.
MFÖ'nün görüşünü paylaşayım dedim. :D
Açık ara farkla Nutella. Zaten Nutella bir dünya markası bunu tartişmaya gerek yok. Ama yerli markalarda Torkuyu başa koyabiliriz bence.
Milka türü saralle hiç yemedim oncin onu bilmiyorum ama
Nutella üstüne saralle tanımam ondan sonra cokokrem..
Hem ilk milli markamiz hemde çocukluğumdan beri tadını en çok sevdiğim marka, tadellenin kardesi
Nutella kesinlikle bağımlılık yapıyor derim ama ispatlayamam
Torku gibi has çikolata varken beyin öldüren nutellaya çukolata demek haksızlık olur
Torku sozde yerli ama en pahalisida o
Yaw ahmk katki maddesi olmayan urun olamaz boş boş konua defol git simdi.
Shokella daha lezzeti olsada, saralle kaliteli ve doğaldır.
milkayı denemedim ama diğerlerinin içinde en best nütella ♥️
En İyi Cevaplar