Herhangi bir yemeği dalgınlığınıza gelip yaktığınız oldu mu, oldu ise bu hangi yemekti? Ben muhallebi yaparken yakmıştım. Muhallebi nasıl yanar hâlâ aklım almıyor 😅🤦♀️
Yemek sayılmaz ama yumurta kaynatıyordum. Arkadaşım kahvaltıya gelmişti sonra telefona daldık derken ikimizde. Koku gelmeye başladı bir baktık su kalmamış tüp sönmüş. He bir de sucuk çok pişmiş yerim fazlaca yakmışım çok kızarsın diye sonuç kızarık ve cips gibi simsiyah yapmıştım.
Evett tabii ki yaktım. Hatta bir üst levele geçip yaktığım yemeyi bi daha yaktım.😀
İlkinde suyunu tamamen cekip dibinin tuttugunu farkedince tencereyi değiştirerek biraz daha su ekleyip pişirmeye devam etmiştim. Ama süper yeteneğim başladığım işi yarım bırakmama müsade etmedi ikincide hepten yaktım ortada yemek falan kalmamıştı.
Yaktım desem yalan olur o yüzden hayır hayatımda hiç yemek yapmadım çünkü bizim evde yemeği ben yapmıyorum annem yapıyor yardım etmeme bile izin vermiyor git dersini çalış diyor. Bugüne kadar en fazla 5-6 kere yemek yapmışımdır e bunu da yakacak halim yok sanırım. :D
Doğum günümde makarna salatası yapacaktım neyse bezelye ve havucun içine atmak için patates doğrarlarsa havuç ve bezelyeler yandı ve arkadaşım aradı hazırlan geliyorum diye sadece turşu koydum dnsndnsnskks
Evet oldu🙈🙈 cafede çalışırken tencereye kuru fasulye koyup üst kata çıkıp çay içiyordum bi baktım yanık kokusu geliyor😂 kapağı bi açtım fasülyede 1 damla bile su kalmamış
Oldu evet.. Domatesli biberli pirinç pilavı yapayım dedim.. Yaptım da.. Üzerine de döşedim ve hiç karıştırmadım.. En son piştiğinde dibi biraz yanıp koyu siyah olmuştu 😂
oldu çok fazla vaktimi mutfakta harcamam ama yaptımmı çok güzel yaparım elimin lezzeti vardır ilk kez yaptığım denediğim yemekler bile harika ve hatasız olur yatkınlığım var mutfağa özellikle tatlılarım harika olur
Sanırım bir iki kere başıma geldi ama neydi hatırlamıyorum. Bir keresinde mutfaktaki sarı el bezini deterjanla kaynatmak için koyup unutmuşum ve salonda uyuyakalmışım burnuma yanık kağıt kokusu gelerek uyandım resmen geriye sadece kül kalmıştı😬
İşte lahanadan arta kalanları tabana koyuyorum onlar tutuyor bu defa. Neden ağır uslu pişmiyor bu lahana? Yaprak sarması, biber dolması vs gayet güzel yanmadan pişiyorken nedeğğnnn lahanaaaa? Çokkk seviyorum diye miğğğğ? 😭😭😭
Evet onu da denedim. Sorun tencerede mi aceba sorunsalı doğdu bak şimdi. Yarın yeni bir tencere alıp işe başlayayım. O dolmaları yakmadan pişirip yemezsem gözüm açık gider 😂😂😂😂
Baharat ve yağ konusunda elim boldur balım. Tencere değiştiricem. Bakalım neler olcek. İlgin için teşekkür ederim. Annenize hürmetler size de sevgiler 🌺❤️
1 sefer yanmıştı telefonla ilgilenirken bayagi bir dalmistim ocakta yemek olduğunu bile unutmuştum düşün yani allahtan mantiydi suyunu bile çekmişti aşırı kötü yapismisti tencereye asdhss
Olmadı efsane yemek yaparım galiba aşçı olmak için doğmuşum 😂
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Karadeniz usulü kuru fasulye yapmaya çalıştım. 1 saat fırına verin diyodu tarifte, bana fazla geldi ama yine de verdim. Tüm suyu gitti ve taş gibi oldu😢
Bulgur pilavını birazcık yakmıştım geçen gün. Diğer yemekleri yetiştirmeye çalışırken kafam dağıldı pilavın altını kapatmayı unuttum, neyse ki çok yanmadı