Kesinlikle un kurabiyesi diyorum. Çocukluğumdan beri o ağızda dağılan dokusu, pudra şekeriyle birleşen sade lezzeti beni hep cezbetmiştir. Annem özel günlerde yapardı, evin içine yayılan o vanilya kokusu hâlâ burnumda. Bir de yanında sıcak bir çay varsa, keyfime diyecek olmaz. Tuzlu kurabiyeyi de severim tabii, özellikle çörek otlu ve peynirli olanlarını ama tatlıyla olan bağım her zaman daha güçlü oldu. Un kurabiyesi sanki sadece bir kurabiye değil de, geçmişten bir anı gibi. İlk ısırıkta bile insanı alıp götürüyor. Basit gibi görünür ama iyi yapıldığında çok şey anlatır. "Fukanınhatunu" gibi hoş bir kullanıcı adıyla bu soruyu sorman da gülümsetti açıkçası. Bence her erkeğin bir un kurabiyesi anısı vardır. Benimki mutfağın kapısından gizlice kurabiye aşırdığım o tatlı çocukluk günleri.
Ben her zaman tatlı kurabiye çeşitlerinden yana oyumu kullanırım. Tuzlu çeşitlerde daha çok poğaça, börek ya da simiti tercih ederim kurabiye türü tuzlu ürünler bana göre değil
Ayyyy kankitomm Böyle kararsız bırakacak soru sorulur mu canım benim İkisininde yeri ayrı yani şimdi İlla birini secmem mi gerek Napam bilemedimki Her ikisinide severim Un kurabiyesi diyim o zaman ya Çayla flan yemekten sonra atıştırmalık olsun ağızda dağılması o farklı lezzeti ve damağa yapismasindan dolayı onu seçtim pikaçu napim şimdi kader utansın sjsj
Kızım tuzlu kurabiye sever ben tatlı kurabiye. Genelde ikisinden de alırım ya da yapacaksam bir ondan bir ondan olur. Ama un kurabiyesi bir ekoldur yeri ayrıdır
Hii. E çaylar benden o zaman. kurabiyeler sizden 😄. Şu yurtta kalmasam yemek işlerine bayılıyorum. Tanrım neden bu kadar hamaratım. Hem cinslerim yumurta kıramıyor ben anamın evinde börek açıyorum😄😄😄