Yeme & İçme KS'de ne kadar tanınıyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Sitede sizi taniyanlar + versin tanımayanlar - hadi Sizce ne kadar tanınıyorsunuz? KS'de ne kadar tanınıyorsunuz? Cevapla Site Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
İncim34 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Kimse tanımıyor bir de bu saaatte tanıyanında gtnde preler uçuşuyor yaşıtlarım 😂arkadaşlarım yani tanışalım 😌 4 0 Yorumla
Mononoawaree- Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aslında bu site ile 6-7 sene önce tanıştım ve sayısız hesap açtım, bir tanesiyle devam etseydim şu an epey ilerlemiş ve tanınmış olurdum ama sıkılıp kapatıyorum. 😀 1 3 Yorumla Sakallıbey +1 yıl Sana küstüm ben cevap vermemiştin bana ama yine de seviyom seni gözüm gönlüm açılıyor görünce o yüzden arti verdim Yorumla Mononoawaree- +1 yıl Haha teşekkür ederim çok incesin Yorumla Sakallıbey +1 yıl Bunun karşılığında bir sohbetini alırımm Yorumla
yandansokan Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl bence hiç tanınmıyorum. bi kişiyle instaya geçme fırsatımız olmuştu. o kadar. 2 7 Yorumla yandansokan +1 yıl olm niye dislike attınız la lakjsdlakjsd Yorumla YalvarBarışalım +1 yıl Canımız istedi xmmxmcnc Yorumla yandansokan +1 yıl @YalvarBarışalım kime kötülük ettim :D instaya geçtiğim hanımın arkadaşları mısınız acaba :D Yorumla YalvarBarışalım +1 yıl Tanımıyom olum seni ondan şeyettim dnmdnd Yorumla yandansokan +1 yıl @YalvarBarışalım abi tanımıyosan niye dislike yani, bu önyargı neden :D Yorumla YalvarBarışalım +1 yıl Detayı iyi oku nxnsmdbd Yorumla yandansokan +1 yıl @YalvarBarışalım ne detayı? göremedim inceyi Yorumla
Excitement3417 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 34% +1 yıl İnan hiç bilmiyorum ama bu kadar da önemli değil açıkcası 1 1 Yorumla Excitement3417 +1 yıl Dislike niye attiniz o kadar yav kötü birşey mi dedikkk Yorumla
IamBigBoss Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Fazla tanınmıyorum en fazla bir iki defa görmüşlerdir beni 0 0 Yorumla
Jokeface Takip Et Master Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl İyi de ikisini veren kişi de tanıyordur :d 6 0 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Evet 8 2 Yorumla külllkedisi +1 yıl Ne çok tanınıyor muşum be yakinda fenomen olucam ohh yandann oynaa 💃🏻🥳 xnkskskak Yorumla Sakallıbey +1 yıl Danışıklı dövüş var sana like atanlara atmalisin diye likr geliyor djdhdd Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 479 cevap paylaştı. Taninma ihtiyaci duymuyom, genel bir tercih sebebi 1 0 Yorumla
Miyaff1 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Yeniyim bugün geldim newim kimse tanımıyo 😂 0 0 Yorumla
PнiιippaİsBacк Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Tanıyanlar adımıTanımayanlar şanımı bilir 0 0 Yorumla
justimagineittx Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl Hiç tanınmam 5 5 Yorumla Sakallıbey +1 yıl Ben tanıyorum seni favorimsin artıkkk Yorumla justimagineittx +1 yıl Yaaa thanks sende benim djdjgjjsgs Yorumla Sakallıbey +1 yıl O zamannn takiplesip sohbet edelimm dhdjssj Yorumla Sakallıbey +1 yıl Yav neden çıktın takipten jddjd Yorumla Sakallıbey +1 yıl Hatta neden engelledin dhdhd Yorumla
SiyahsaçlıBirx Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl O kadar hesap açtım ki tanıyan da tanıyamaz 3 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Tanınmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Kimse tanımıyor bir de bu saaatte tanıyanında gtnde preler uçuşuyor yaşıtlarım 😂arkadaşlarım yani
tanışalım 😌
Aslında bu site ile 6-7 sene önce tanıştım ve sayısız hesap açtım, bir tanesiyle devam etseydim şu an epey ilerlemiş ve tanınmış olurdum ama sıkılıp kapatıyorum. 😀
Sana küstüm ben cevap vermemiştin bana ama yine de seviyom seni gözüm gönlüm açılıyor görünce o yüzden arti verdim
Haha teşekkür ederim çok incesin
Bunun karşılığında bir sohbetini alırımm
bence hiç tanınmıyorum. bi kişiyle instaya geçme fırsatımız olmuştu. o kadar.
olm niye dislike attınız la lakjsdlakjsd
Canımız istedi xmmxmcnc
@YalvarBarışalım kime kötülük ettim :D instaya geçtiğim hanımın arkadaşları mısınız acaba :D
Tanımıyom olum seni ondan şeyettim dnmdnd
@YalvarBarışalım abi tanımıyosan niye dislike yani, bu önyargı neden :D
Detayı iyi oku nxnsmdbd
@YalvarBarışalım ne detayı? göremedim inceyi
İnan hiç bilmiyorum ama bu kadar da önemli değil açıkcası
Dislike niye attiniz o kadar yav kötü birşey mi dedikkk
Fazla tanınmıyorum en fazla bir iki defa görmüşlerdir beni
İyi de ikisini veren kişi de tanıyordur :d
Seri beğeni butonu arkadaşlar kazanacağızz
eksi masterı geldi :D
Kimse tanımaz beni herhalde
Evet
Ne çok tanınıyor muşum be yakinda fenomen olucam ohh yandann oynaa 💃🏻🥳 xnkskskak
Danışıklı dövüş var sana like atanlara atmalisin diye likr geliyor djdhdd
Taninma ihtiyaci duymuyom, genel bir tercih sebebi
Yeniyim bugün geldim newim kimse tanımıyo 😂
Tanıyanlar adımı
Tanımayanlar şanımı bilir
Tanırlar bence
Tanımak isteyen tanır diğerleri neden tanısın😂
Pek tanındığını sanmıyorum
Hiç tanınmam
Ben tanıyorum seni favorimsin artıkkk
Yaaa thanks sende benim djdjgjjsgs
O zamannn takiplesip sohbet edelimm dhdjssj