Yarın bi arkadaşımla 50'lik Votka alıp icicez ama o daha önce toplam 1-2 defa içtiği için %30 unu o içer yani tadımlık kalan %70'ini ben. Ve içtikten en geç 2 saat sonra annemin yanına gidicem. Daha önce 3 shot tekilayla kafam baya güzel olmuştu babam bile anlamıştı yani bünyem çok kuvvetli değil ve bu sefer annemin anlamasini hic istemiyorum annem babam gibi anlayisli degil. Sizce 50lik votka iki kisiye nasil bi etki yapar hafif mi kafa yapar sarhoş eder mi ve etkisi ne kadar sürede geçer?
Güncellemeler
+1 yıl
Peki sarhoş olsam bile 1.5 saate karşımdakine çaktırmayacak kadar düzelebilir miyim?
Peki bir şey daha sormak istiyorum içerken yavaş yavaş gittiğimi farkeder miyim çünkü öyle olursa bırakırım yoksa bir anda mi giderim? Votkayla pek sarhoslugum olmadığı için bilmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
😂 ben onu tek başıma içip bira ile cila yapıyorum üstüne ay gelir gibi geldi ama bünye meselesi biraz da
Uçurur seni uyumadan kendine geleceğini sanmam
Peki bir şey daha sormak istiyorum içerken yavaş yavaş gittiğimi farkeder miyim çünkü öyle olursa bırakırım yoksa bir anda mi giderim? Votkayla pek sarhoslugum olmadığı için bilmiyorum
Gittiğini farkedemezsin hemen zamanını alır o kafayı yaşamak içtikçe içersin sonra bi anda gitmişsindir çoktan. Deneme hiç boş zamanında denersin
Ben onu tek iciyom la
Aferin
İçme en iyisi
Arkadaşıma önceden söz vermiştim icicez diye annem sonradan çıktı ekemem şimdi
Yapar
Hafif çakır mi yapar sarhoş mu?
Sarhoş
Kişiye bağlı