Yeme & İçme Sizinle pastamı paylaşırmıydım söyliyim mi? Çikolatalısutunuzz Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Heloğğğ, yine doğru cevap vercem paylaşmam dediklerim sonra tartışma çıkarmasın, kimseyle münakaşa yapamam.🌸😅#cikolatalisutunuzz Sizinle pastamı paylaşırmıydım söyliyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_BeBeRuhii_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çok severim bi dilim yolla 1 1 Yorumla Çikolatalısutunuzz +1 yıl Hemen 😂😂🍰🍰 Yorumla
Karamelaaaa Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Paylaşırsn sen cici kızsın.😊 2 2 Yorumla Çikolatalısutunuzz +1 yıl Paylaşırım 😅 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl 🤗🤗🤗 Yorumla
sütkardeslerimm Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sormama gerek yokki biliyorum 😂🤷♀️♥️🥛🍫 1 2 Yorumla Çikolatalısutunuzz +1 yıl Uhu işte feraset işte fazilet işte fedakarlık işte mertlik işte adam gibi adamlık Yorumla sütkardeslerimm +1 yıl Hahaha ♥️🥛🍫 Yorumla
amansallaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 105 , eic 100% +1 yıl paylasırdın paylasırdın canım cekti🥺 1 1 Yorumla Çikolatalısutunuzz +1 yıl Paylaşırdım 🍰🌹😂 Yorumla
sütlerikorumameleği Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Benimle paylaşırdın🥛🍫 😅 1 1 Yorumla Çikolatalısutunuzz +1 yıl Tabiki al hepsi senin olsun ayol jfjrd Yorumla
Sesrarengiz Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Ben de sana çay veririm ☕ 1 2 Yorumla Çikolatalısutunuzz +1 yıl Ee süper 🌸 paylaşırdım 🌹 Yorumla Sesrarengiz +1 yıl 🌼💛 Yorumla
CatKong Takip Et Master Yaş: 31 , eic 33% +1 yıl Söyle tabiki 😬 1 3 Yorumla Çikolatalısutunuzz +1 yıl Paylaşırım 🍰😅 Yorumla CatKong +1 yıl Teşekkür ederim bende paylaşırım Yorumla Çikolatalısutunuzz +1 yıl Rica ederim.😅 Yorumla
Spadess Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl Söyle bakalım 1 1 Yorumla Çikolatalısutunuzz +1 yıl Paylaşırım 🍰 Yorumla
Verified Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Selam, söyle tabi. 1 1 Yorumla Çikolatalısutunuzz +1 yıl Paylaşırdım 😂🍰 Yorumla
Alfonso450 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Bu pastanin hepsini bitirdin mi 😂 1 4 Yorumla Çikolatalısutunuzz +1 yıl Evet rhrhr Yorumla Alfonso450 +1 yıl Bizi çağırma zaten hshshs Yorumla Çikolatalısutunuzz +1 yıl Ee gel madem rjrjr Yorumla Alfonso450 +1 yıl Ben mi senin ayağına geleyim sen pasta ile bana gel hshshhs Yorumla
herşeygüzelolacak95 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Knk boğazında kalsın 1 1 Yorumla Çikolatalısutunuzz +1 yıl Kız niye öyle diyon AA 😅😂 Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 992 cevap paylaştı. Söyle lütfen 1 1 Yorumla Çikolatalısutunuzz +1 yıl Paylaşırdım 🍰 Yorumla
Osmanlı-Beyefendısı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Buyur 1 1 Yorumla Çikolatalısutunuzz +1 yıl Paylaşırdım 😊 Yorumla
ta00ta Takip Et Master Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Söyle bakalım 😕 1 3 Yorumla Çikolatalısutunuzz +1 yıl Paylaşırdim 😅 Yorumla ta00ta +1 yıl Teşekkür ederim yemiş kadar oldum 😋 Yorumla Çikolatalısutunuzz +1 yıl Rica ederim 🌸 Yorumla
Oburhesapkapandi11 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Canım çekti zalımın kızı 1 1 Yorumla Çikolatalısutunuzz +1 yıl Pardon 😅 paylaşırdim 😂🌹 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Söyle bakalım. 1 3 Yorumla Çikolatalısutunuzz +1 yıl Paylaşırım 🍰😅 Yorumla CappuccinoGibiyiim +1 yıl teşekkürler :D Yorumla Çikolatalısutunuzz +1 yıl Rica ederim Yorumla
HisterikAnarşi Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Seninpastanı kabul eder miydim acaba 0 6 Yorumla Çikolatalısutunuzz +1 yıl Paylasmam Yorumla HisterikAnarşi +1 yıl Nolur paylaş Yorumla sütlerikorumameleği +1 yıl Üstüne alınmadıysan boş boş tantana yapma hadi durduk yere bulaşıyosunuz insanlara sonra biz suçlu oluyoruz. Yorumla HisterikAnarşi +1 yıl @sütlerikorumameleği tatlım kızma Yorumla Çikolatalısutunuzz +1 yıl Biraz seviyeli konuşun ne samimiyetiniz var tatlım falan Yorumla HisterikAnarşi +1 yıl bb... Yorumla
Zaza2333 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Hani nerde beyin 0 4 Yorumla Çikolatalısutunuzz +1 yıl 🧠.. Yorumla Zaza2333 +1 yıl Calisyromuuu Yorumla Çikolatalısutunuzz +1 yıl Benimki fazlasıyla ya sizinki Yorumla Zaza2333 +1 yıl MassAllah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Çok severim bi dilim yolla
Hemen 😂😂🍰🍰
Paylaşırsn sen cici kızsın.😊
Paylaşırım 😅
🤗🤗🤗
Sormama gerek yokki biliyorum 😂🤷♀️♥️🥛🍫
Uhu işte feraset işte fazilet işte fedakarlık işte mertlik işte adam gibi adamlık
Hahaha ♥️🥛🍫
paylasırdın paylasırdın canım cekti🥺
Paylaşırdım 🍰🌹😂
Benimle paylaşırdın🥛🍫 😅
Tabiki al hepsi senin olsun ayol jfjrd
Ben de sana çay veririm ☕
Ee süper 🌸 paylaşırdım 🌹
🌼💛
Söyle tabiki 😬
Paylaşırım 🍰😅
Teşekkür ederim bende paylaşırım
Rica ederim.😅
Söyle bakalım
Paylaşırım 🍰
Selam, söyle tabi.
Paylaşırdım 😂🍰
Bu pastanin hepsini bitirdin mi 😂
Evet rhrhr
Bizi çağırma zaten hshshs
Ee gel madem rjrjr
Ben mi senin ayağına geleyim sen pasta ile bana gel hshshhs
Knk boğazında kalsın
Kız niye öyle diyon AA 😅😂
Söyle lütfen
Paylaşırdım 🍰
Buyur
Paylaşırdım 😊
Söyle bakalım 😕
Paylaşırdim 😅
Teşekkür ederim yemiş kadar oldum 😋
Rica ederim 🌸
Canım çekti zalımın kızı
Pardon 😅 paylaşırdim 😂🌹
Söyle bakalım.
Paylaşırım 🍰😅
teşekkürler :D
Rica ederim
Seninpastanı kabul eder miydim acaba
Paylasmam
Nolur paylaş
Üstüne alınmadıysan boş boş tantana yapma hadi durduk yere bulaşıyosunuz insanlara sonra biz suçlu oluyoruz.
@sütlerikorumameleği tatlım kızma
Biraz seviyeli konuşun ne samimiyetiniz var tatlım falan
bb...
Pasta sevmiyorum 😃
Söyle bakalım
söyle kanks
evet
Hani nerde beyin
🧠..
Calisyromuuu
Benimki fazlasıyla ya sizinki
MassAllah