Yeme & İçme Sebze yemeklerini mi daha çok seviyorsunuz et yemeklerini mi? _BeBeRuhii_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Hangisini daha çok seviyorsunuz Sebze yemeği Ey yemeği Seçemedim her ikiside Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sebze yemeklerini mi daha çok seviyorsunuz et yemeklerini mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Ayzıiıttt Takip Et Master Yaş: 108 , eic 32% +1 yıl Sebze ağırlıklı besleniyorum ama yanında illa azıcık et olmalı 1 0 Yorumla
hayalperestt71 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Etle aram yok midem. bulaniyor eti sevmiyorum ama arada yerim 1 0 Yorumla
Manyyakmıdırnedirya Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İkisini de severek yerim bir ayrım yapmam. 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Her ikisini de severim. 1 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 326 cevap paylaştı. Sebze çünkü et zor yeniyor 0 0 Yorumla
Evdeyokum Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 652 cevap paylaştı. İkisini de 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sebze ağırlıklı besleniyorum ama yanında illa azıcık et olmalı
Etle aram yok midem. bulaniyor eti sevmiyorum ama arada yerim
İkisini de severek yerim bir ayrım yapmam.
Her ikisini de severim.
Tavuuuuk ama ben yaparsam 🚬
büyüdükçe sebze daha çok sever oldum
Otçulum genelde tercihim
Sebze çünkü et zor yeniyor
Kelle Paça İşkembe
et yemeklerini
Et severim ya
Et yemeklerini😍😛
İkisini de
Sebze yemekleri.
Et yemekleri