Yeme & İçme Kim su içirir bana? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor çok susadım yaa Güncellemeler+1 yıl su ictimm Kim su içirir bana? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MehmetCKM Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl rekor kırar bu sorun :) dikkat et gazoz içimesin ler sana 0 2 Yorumla Soran +1 yıl biri teklif etti içmedim Yorumla MehmetCKM +1 yıl masallah düşmemişsin ilk teklife ikinci teklif. yolda ama Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl t kalk kendi suyunu kendin iç bana da bi bardak getir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl tamam bebis Yorumla
MURATblue Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Sadece su mu içiricek sana baska isteklerinde vardır 1 15 Yorumla Soran +1 yıl evet saçımı da tarasın Yorumla MURATblue +1 yıl O kadarcık mı yapam cok olur o kadar kişi yazmıs sec begen al sohbette içirsinler sana Yorumla Soran +1 yıl mesaj atmayacağım kimseye Yorumla MURATblue +1 yıl Senin bilicegin iş ne burcusun peki Yorumla Soran +1 yıl oğlak Yorumla MURATblue +1 yıl Bende boga neyse pek konusma istegin yok rahat bırakım seni Yorumla MURATblue +1 yıl İstersen yazarsın Yorumla MURATblue +1 yıl Vvgk Yorumla Soran +1 yıl 😌 Yorumla MURATblue +1 yıl Uyumadın mı hala Yorumla Soran +1 yıl uyuyorum şu an Yorumla MURATblue +1 yıl Konusmak istersen yapıcagını biliyon Yorumla MURATblue +1 yıl Uyıyorsan da iyi geceler Yorumla Soran +1 yıl ask adam Yorumla MURATblue +1 yıl Tk yap istesen arkadaslık gönder Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl susayana su vermek sevaptır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sevap işlemeni öneririm Yorumla okannn_gunnn +1 yıl tabi ki mutlulukla Yorumla
alfa_centauri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kalk kendin al lan babanın uşağı mı var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla alfa_centauri +1 yıl Vay be Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Şişen olayım iç beni makbule 1 2 Yorumla Soran +1 yıl yess Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerdesn 😍 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Elden ayaktan mı düştün 0 1 Yorumla Soran +1 yıl yes Yorumla
Xmdmsşlsj Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Erkek olsam bu soru karşısında libidom düşerdi 4 1 Yorumla Soran +1 yıl libido yükseltmek için sormadım ki ciddi anlamda susadım :( Yorumla
Sinan_ist Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kalk kendin iç ayağın mı yok 😂 0 13 Yorumla Soran +1 yıl yok desem napıcan Yorumla Sinan_ist +1 yıl Sürahi ile gelir sularım seni Yorumla Sinan_ist +1 yıl Çok şükür içirmişler ne rahatladım Yorumla Soran +1 yıl evet canım rahatlıkla uyuyabilirsin Yorumla Sinan_ist +1 yıl Uykum cay yapayım içermisin Yorumla Soran +1 yıl çay sevmiyorum ben Yorumla Sinan_ist +1 yıl Ne seviyorsan onu yapayım bugün bendensin Yorumla Soran +1 yıl white chocolate mocha Yorumla Soran +1 yıl off hadii Yorumla Sinan_ist +1 yıl Malesef menümüzde o yok ama aklımda olsun buluşursak ısmarlarım ☺️ Yorumla Soran +1 yıl o zaman sırtıma masaj yap çok yorgunum Yorumla Soran +1 yıl :( Yorumla Sinan_ist +1 yıl Olur bırak kendini bana Yorumla
AloneReber Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Gazoz var istermisin 1 5 Yorumla Soran +1 yıl gazoz sevmem Yorumla AloneReber +1 yıl Zikkim iç Yorumla Soran +1 yıl kırıcısın Yorumla AloneReber +1 yıl Kirici olmak için demedim ama Afedersin Yorumla Soran +1 yıl tamam bebis Yorumla
Odun82 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 86% +1 yıl Gel vereyim 1 7 Yorumla Odun82 +1 yıl Gel sana tekrar icireyim en güzel sudan Yorumla Soran +1 yıl markası nedir Yorumla Odun82 +1 yıl Fışkırizm Yorumla Soran +1 yıl pHı düşükmüş o markanın yaa Yorumla Odun82 +1 yıl Yanlışın var yeni bir canlı yapacak kadar etkilir ph dereceesi Yorumla Soran +1 yıl 😌 Yorumla Odun82 +1 yıl Haksız mıyım ama canım Yorumla
hazretiPRENS Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ben içiremem 0 3 Yorumla Soran +1 yıl :'( üğüğğ Yorumla hazretiPRENS +1 yıl Hadi hayırlı olsun 🥳🥳 Yorumla Soran +1 yıl sagol bebis Yorumla
zxcvbnmöçi Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 78% +1 yıl Nasıl bir su o🤣 0 2 Yorumla Soran +1 yıl H2O Yorumla zxcvbnmöçi +1 yıl He gel içrem Yorumla
ask_adami30 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl avucumdan içermisin 0 7 Yorumla Soran +1 yıl olur Yorumla ask_adami30 +1 yıl nerdesin avucumla taşırım sana ☺ Yorumla Soran +1 yıl off elin temiz mi ki Yorumla Soran +1 yıl :( Yorumla ask_adami30 +1 yıl benim sana yaptığına bak senin düşündüğüne bak, nankör kedi Yorumla Soran +1 yıl şaka yaptım aşk adam :( <3 Yorumla ask_adami30 +1 yıl 😍😍😘😘😘😻😻 Yorumla
bugündeyakalım Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Git iç aw 0 1 Yorumla Soran +1 yıl üff tamam ya Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Sakatmısın 0 4 Yorumla Soran +1 yıl evet desem napıcan Yorumla umutymw +1 yıl İçiririz ozaman insanlık öldümü Yorumla Soran +1 yıl adamsinn Yorumla umutymw +1 yıl Kadınsın 💪💪 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Ne suyu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl H2O Yorumla Cefternal +1 yıl Elimle mi tasla mı :) Yorumla Soran +1 yıl elin temiz mi ki :( Yorumla Cefternal +1 yıl Tertemiz. Temizlik çok önemli benim için Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Afiyet olsun 0 0 Yorumla
_Sicak_Sohbet_ Takip Et Xper 2 Yaş: 39 +1 yıl Emzirerek icirirdim 1 6 Yorumla Soran +1 yıl noluyor bee Yorumla _Sicak_Sohbet_ +1 yıl Eh su istedin bende musluğu uzattim Yorumla Soran +1 yıl bonkör Yorumla _Sicak_Sohbet_ +1 yıl 😁 Yorumla Soran +1 yıl 🤢 Yorumla _Sicak_Sohbet_ +1 yıl Takibyolla😉 Yorumla
CeSuReRkEk166 Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Gel iç 0 2 Yorumla Soran +1 yıl emret komutanim Yorumla CeSuReRkEk166 +1 yıl Esas duruş asker Yorumla
proofessör8 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Ne suyu 0 3 Yorumla Soran +1 yıl H2O Yorumla Soran +1 yıl su hatırlatıcı Yorumla Soran +1 yıl evet britneyspears Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben 😊 0 4 Yorumla Soran +1 yıl adamsınn Cevap sahibi +1 yıl Sizde kibarsınızHanımefendi Soran +1 yıl yaa bebiş Cevap sahibi +1 yıl ❤❤
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
rekor kırar bu sorun :) dikkat et gazoz içimesin ler sana
biri teklif etti içmedim
masallah düşmemişsin ilk teklife ikinci teklif. yolda ama
t kalk kendi suyunu kendin iç bana da bi bardak getir
tamam bebis
Sadece su mu içiricek sana baska isteklerinde vardır
evet saçımı da tarasın
O kadarcık mı yapam cok olur o kadar kişi yazmıs sec begen al sohbette içirsinler sana
mesaj atmayacağım kimseye
Senin bilicegin iş ne burcusun peki
oğlak
Bende boga neyse pek konusma istegin yok rahat bırakım seni
İstersen yazarsın
Vvgk
😌
Uyumadın mı hala
uyuyorum şu an
Konusmak istersen yapıcagını biliyon
Uyıyorsan da iyi geceler
ask adam