Ben bilmediğim çoğu tarifi Youtube'dan öğreniyorum. Artık birçok gerçek şef Youtube'da bizlerle tarifler paylaşıyor. Hepsini çok sevsem de favorim Refika. Peki senin en çok tariflerinden yararlandığın, yemek tarifleriyle sofrana konuk olan şef hangisi?
Refika Birgül
İdil Yazar
Arda Türkmen
Uğur Volkan Uysal
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Youtube'un hangi şefi yemek tarifleri ile sofranıza konuk oluyor?
Benim için açık ara Refika.. ünlü sempatizanı hiç olmadım ama refikacığımın yeri bambaşka. Yemeklerini çoğunlukla Türk mutfağından tarifler süsler. Ancak geçenlerde yaptığı Hint Türk karışık usül karnıbahar yemeğini denedim. Efsane oldu. Refikanın tarifleri güzel evet ama onun yanında insan olarak duyarlı yanını o enerjisinide çok seviyorum. Çok ponçik değilmi...
Şıklarda yok ama Yağız İzgül. : ) Pek aktif değil artık Youtube'da ama eski videoları izlenebilir. Bu karizmatik adamı seviyorum. : ) Tv'de yaptığı ' Mutfakta Tek Başına' adlı programı epey iyiydi, hiç kaçırmadan izlerdim.
Refika'cığımın sütlaç tarifini uyguluyorum enfes👌 ama daha severek takip ettiğim başka kanallar var. Bu şefler genelde konuyu uzatıyor da uzatıyor, dinamik videolar daha çok işime geliyor.
Hepsini izliyorum ama Refikanın ve Ardanın yeri başkadır bende
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hepsi iyi niyetli, yetenekli insanlar. Belli bir kesim yok ama ben de takip ederim çoğunlukla. Refika'nın kullandığı dil halk diline çok yatkın, belki ondan seviyoruz samimiyetini.